Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ewanka']Jak wyszło badanie moczu, cewnikowanie chyba bardzo stresujące było.[/QUOTE]

No niestety nie wyszło. Bo żeby go zawieźć na cewnikowanie muszę podjechać samochodem pod klatkę a tam zasypane a ja mam letnie opony ;)
Z kolei na nogach nie pójdziemy bo jak dojdziemy to pęcherz już pusty. I tak nie wiemy co mamy robić.

Posted

[quote name='rufusowa']Jak to nie wiesz? jak to nie wiesz? Na pewno zmieści się do corsy, wiesz pisz szybko czy pasuje Ci sobota czy niedziela :)[/QUOTE]

:):):)
Dzięki Kochana :)
Ale pod warunkiem, że zostaniecie na obiedzie :)

Posted

[quote name='Ewa Marta']To co? Jutro jedziecie na cewnikowanie? Gusia, a Ty u dr Czajki leczysz Kajaka?[/QUOTE]

Tak Kochana, u Dr Czajki. Po konsultacjach w końcu idziemy w środę po południu.
O ile Kajak do tego czasu nie skończy na Paluchu.
Zamordował wczoraj papugę. Nie gadam z nim.

Posted

[quote name='gusia0106']Tak Kochana, u Dr Czajki. Po konsultacjach w końcu idziemy w środę po południu.
Zamordował wczoraj papugę. Nie gadam z nim.[/QUOTE]
zbój jeden

Posted

[quote name='gusia0106']Tak Kochana, u Dr Czajki. Po konsultacjach w końcu idziemy w środę po południu.
Zamordował wczoraj papugę. Nie gadam z nim.[/QUOTE]

O masz Ci los:-( Skąd mógl wiedzieć że się tego nie robi biedak:-( Widać sporo pracy przed Wami kochana...

Posted

Ojej, biedny papug :( ale niestety, pies nawet dla zabawy może takiemu maluchowi krzywdę zrobić. U mnie kiedyś kanarek uciekł pod moją nieobecność ale miał szczęscie, bo tylko się wystraszył, leżał na podłodze ale cały :) a innym razem inny frunął tuż nad Hugusiem który wyciągnął szyjkę ale nic się nie stało ;), na szczęście.

Posted

No, jak już podniósł ząb na domownika, to rzeczywiście na Paluch z nim, bo spać to raczej spokojnie nie możecie... :) Biedny papug, pewnie się nie spodziewał :( I drugi teraz pewnikiem cierpi... ech, ta "natura"...

Posted

[quote name='Nutusia']No, jak już podniósł ząb na domownika, to rzeczywiście na Paluch z nim, bo spać to raczej spokojnie nie możecie... :) Biedny papug, pewnie się nie spodziewał :( I drugi teraz pewnikiem cierpi... ech, ta "natura"...[/QUOTE]

Papugi są jeszcze trzy więc jakoś sobie radzą. Ale z Kajkiem nie gadam nadal. No co za Dziadyga.

Posted

Odpuść mu, biedaczek na pewno nie chciał ;)
Moja ukochana Wikunia wykończyła kiedyś moją króliczkę. Wychodząc do pracy mama zapomniała zamknąć klatkę. Wiki niestety przegoniła ja po całym mieszkaniu, a biedne królicze serduszko nie wytrzymało, bo było chore :(

Posted

[quote name='gusia0106']Papugi są jeszcze trzy więc jakoś sobie radzą. Ale z Kajkiem nie gadam nadal. No co za Dziadyga.[/QUOTE]
A powiedzieliście mu że on jest gończy a nie na ptactwo?

Ale papuga żal :(

Posted

Ło jesssssssu........współczuję.......no ale niestety nie jest latwo mieć psa myśliwskiego i luzem latające ptactwo.......

Kurna a ja do tej pory pamiętam kotom Plamkę - myszkę mojego dziecka. To były czasy, kiedy miałam 14 "zuzkopodobnych" no i hodowałam myszy......no na karmę co będę kłamać....
Nooo ale jak sie takie małe urodziły, to nie daliśmy rady.....i Plamka została. Była całkowicie oswojoną myszką. Chodziła po moim dziecku, labirynty jej budowali.....

Poszliśmy do teatru wracamy - dywan jakoś dziwnie wybrzuszony........podnoszę.......a tam Plamka.......
Myślałam ze je kuźwa powybijam.......koty znaczy. To była straszna śmierć - była w klatce musiały zwalić na podłogę i tak długo nią waliły aż się otworzyła.......

Dobrze ze Zuzka nie widziała, bo nie wiem co by było.....