Nutusia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Nio... a ile jeszcze takich trzęsidup nadal marznie?... Np. ten piękny dobek z Częstochowy. Albo nie myśleć, albo wyć z rozpaczy i bezsilności :( Quote
mysza 1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 A ile po ulicach się błąka, bez schronienia :( Quote
Ewanka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jak wyszło badanie moczu, cewnikowanie chyba bardzo stresujące było. Quote
gusia0106 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Ewanka']Jak wyszło badanie moczu, cewnikowanie chyba bardzo stresujące było.[/QUOTE] No niestety nie wyszło. Bo żeby go zawieźć na cewnikowanie muszę podjechać samochodem pod klatkę a tam zasypane a ja mam letnie opony ;) Z kolei na nogach nie pójdziemy bo jak dojdziemy to pęcherz już pusty. I tak nie wiemy co mamy robić. Quote
rufusowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jak to nie wiesz? jak to nie wiesz? Na pewno zmieści się do corsy, wiesz pisz szybko czy pasuje Ci sobota czy niedziela :) Quote
gusia0106 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='rufusowa']Jak to nie wiesz? jak to nie wiesz? Na pewno zmieści się do corsy, wiesz pisz szybko czy pasuje Ci sobota czy niedziela :)[/QUOTE] :):):) Dzięki Kochana :) Ale pod warunkiem, że zostaniecie na obiedzie :) Quote
rufusowa Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 uciekam od kompa ale telefona będę miała przy sobie :) Quote
Ewa Marta Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 To co? Jutro jedziecie na cewnikowanie? Gusia, a Ty u dr Czajki leczysz Kajaka? Quote
gusia0106 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='Ewa Marta']To co? Jutro jedziecie na cewnikowanie? Gusia, a Ty u dr Czajki leczysz Kajaka?[/QUOTE] Tak Kochana, u Dr Czajki. Po konsultacjach w końcu idziemy w środę po południu. O ile Kajak do tego czasu nie skończy na Paluchu. Zamordował wczoraj papugę. Nie gadam z nim. Quote
ronja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='gusia0106']Tak Kochana, u Dr Czajki. Po konsultacjach w końcu idziemy w środę po południu. O ile Kajak do tego czasu nie skończy na Paluchu. Zamordował wczoraj papugę. Nie gadam z nim.[/QUOTE] zbój jeden Quote
Ewa Marta Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='gusia0106']Tak Kochana, u Dr Czajki. Po konsultacjach w końcu idziemy w środę po południu. O ile Kajak do tego czasu nie skończy na Paluchu. Zamordował wczoraj papugę. Nie gadam z nim.[/QUOTE] O masz Ci los:-( Skąd mógl wiedzieć że się tego nie robi biedak:-( Widać sporo pracy przed Wami kochana... Quote
Ellig Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='3 x']w koncu pies mysliwski[/QUOTE] Powiedz to papudze..... Quote
jola_li Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Ojej :-(... A jaszczurce nic nie grozi?... Quote
3 x Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='jola_li']Ojej :-(... A jaszczurce nic nie grozi?...[/QUOTE] podobno Kajak się boi Zuzka ;) Quote
gusia0106 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='3 x']podobno Kajak się boi Zuzka ;)[/QUOTE] No boi się. Na szczęście. Wina moja ale złoszczę się na Dziada. Quote
3 x Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 [quote name='gusia0106']No boi się. Na szczęście. Wina moja ale złoszczę się na Dziada.[/QUOTE] a jaki kolor sobie upodobał Kajak? Quote
gusia0106 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='rufusowa']na Paluch go :mad:[/QUOTE] Tak, też sądzę, że tam będzie mu najlepiej. [quote name='3 x']a jaki kolor sobie upodobał Kajak?[/QUOTE] Niebieski Quote
mysza 1 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ojej, biedny papug :( ale niestety, pies nawet dla zabawy może takiemu maluchowi krzywdę zrobić. U mnie kiedyś kanarek uciekł pod moją nieobecność ale miał szczęscie, bo tylko się wystraszył, leżał na podłodze ale cały :) a innym razem inny frunął tuż nad Hugusiem który wyciągnął szyjkę ale nic się nie stało ;), na szczęście. Quote
Nutusia Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 No, jak już podniósł ząb na domownika, to rzeczywiście na Paluch z nim, bo spać to raczej spokojnie nie możecie... :) Biedny papug, pewnie się nie spodziewał :( I drugi teraz pewnikiem cierpi... ech, ta "natura"... Quote
gusia0106 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Nutusia']No, jak już podniósł ząb na domownika, to rzeczywiście na Paluch z nim, bo spać to raczej spokojnie nie możecie... :) Biedny papug, pewnie się nie spodziewał :( I drugi teraz pewnikiem cierpi... ech, ta "natura"...[/QUOTE] Papugi są jeszcze trzy więc jakoś sobie radzą. Ale z Kajkiem nie gadam nadal. No co za Dziadyga. Quote
mala_czarna Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Odpuść mu, biedaczek na pewno nie chciał ;) Moja ukochana Wikunia wykończyła kiedyś moją króliczkę. Wychodząc do pracy mama zapomniała zamknąć klatkę. Wiki niestety przegoniła ja po całym mieszkaniu, a biedne królicze serduszko nie wytrzymało, bo było chore :( Quote
Ania W Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='gusia0106']Papugi są jeszcze trzy więc jakoś sobie radzą. Ale z Kajkiem nie gadam nadal. No co za Dziadyga.[/QUOTE] A powiedzieliście mu że on jest gończy a nie na ptactwo? Ale papuga żal :( Quote
Neigh Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Ło jesssssssu........współczuję.......no ale niestety nie jest latwo mieć psa myśliwskiego i luzem latające ptactwo....... Kurna a ja do tej pory pamiętam kotom Plamkę - myszkę mojego dziecka. To były czasy, kiedy miałam 14 "zuzkopodobnych" no i hodowałam myszy......no na karmę co będę kłamać.... Nooo ale jak sie takie małe urodziły, to nie daliśmy rady.....i Plamka została. Była całkowicie oswojoną myszką. Chodziła po moim dziecku, labirynty jej budowali..... Poszliśmy do teatru wracamy - dywan jakoś dziwnie wybrzuszony........podnoszę.......a tam Plamka....... Myślałam ze je kuźwa powybijam.......koty znaczy. To była straszna śmierć - była w klatce musiały zwalić na podłogę i tak długo nią waliły aż się otworzyła....... Dobrze ze Zuzka nie widziała, bo nie wiem co by było..... Quote
Recommended Posts