3 x Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='gusia0106']Posiwiał, co? [/QUOTE] z taką panią :siara: edit. ok, przyznaję posiwiał i wokół oczków Quote
gusia0106 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Życie ma ciężkie to i siwych włosów przybywa ;) Quote
mala_czarna Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Gusia, a Ty wiesz, że ja już u siebie na Woli widziałam dwie sztuki ogarów? :) Może to też jakaś dalsza albo nawet bliska rodzina Kajaczka? :p Quote
gusia0106 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Możliwe, jego młodszy brat też mieszka w Warszawie :) U mnie na osiedlu też mieszka ogarzyca - dostojna, grzeczna, posłuszna - na bank nie mają wspólnych genów ;) Quote
3 x Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [quote name='gusia0106']Możliwe, jego młodszy brat też mieszka w Warszawie :) U mnie na osiedlu też mieszka ogarzyca - dostojna, grzeczna, posłuszna - na bank nie mają wspólnych genów ;)[/QUOTE] u nas na osiedlu mieszka tybetanka mała czarna a u ciebie szanaucerków nie ma naokoło? możemy nam się we łbach przestawia i widzimy co chcemy widzieć? ;) btw tez widzieliśmy ogara wczoraj - w restauracji przy ratuszy sobie był z Panem :) a czasami na polu się Prodziak bawi z dwoma :) widać ogary opanowały warszawę cóż to za miła odmiana od wszędoobecnych jorków ;) Quote
mala_czarna Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 U nas jest jeden sznupek mini, na klatce mamy goldena (papierowy, ale był do uśpienia ze względu na agresję - fajni młodzi ludzie się nim zajmują, chociaż rezultaty tresury w szkole dla psów raczej marne), mamy też jamniki i całą masę kundelków :) Quote
Recommended Posts