Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florcia zachowuje się tak jak mój Pako,prawie 14-letni,szczeka zawzięcie przez bramę na suki sąsiadów...2 duże suczki berneńczyki...ale jak tu nie szczekać na takie duże psy choć są suczkami, jak trafiła się okazja,żeby poszczekać na duże psiaki...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Florcia zachowuje się tak jak mój Pako,prawie 14-letni,szczeka zawzięcie przez bramę na suki sąsiadów...2 duże suczki berneńczyki...ale jak tu nie szczekać na takie duże psy choć są suczkami, jak trafiła się okazja,żeby poszczekać na duże psiaki...

Szczególnie jeśli psiaki są za bramą i nic Pakusiowi nie zrobią ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Szczególnie jeśli psiaki są za bramą i nic Pakusiowi nie zrobią ;)

Tym bardziej,ze ja stoję obok...czasami schowam się...Pako przerywa wtedy szczekanie i szuka mnie w popłochu...;)

Posted

Romka napisał(a):
Tym bardziej,ze ja stoję obok...czasami schowam się...Pako przerywa wtedy szczekanie i szuka mnie w popłochu...;)

To tak ;) odwazniaczek, jak ma wsparcie za sobą ;)

Posted

sylwiaso napisał(a):
O nasza Florąs to ma swój charakterek jest ukochana ale zasady swoje ma, rano śniadanko,obszczekiwanko,spacerek i spanko......!!

Porządek musi być,a co...:evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaso']Wczoraj dostałam od Romki 200zł za hotelik Florusi za m-c grudzień![/QUOTE]
Sylwuś dobrze,ze to napisałaś bo ja zupełnie zapomniałam uzupełnić...:lol:

Posted

Florcia dostaje dwa razy gotowane w ciągu dnia dziś rano jak postawiłam jej chrupki i gotowane troszkę dalej to biegiem ominęłą chrupy i do miski z gotowanym ale się śmiałam!!!

Posted

[quote name='mamanabank']Dzisiaj Sylwia zawiozła Florcię do lecznicy, Florcia została w szpitaliku. Jest ospała, pokasłuje, w sercu słychać wyraźne szmery...[/QUOTE]
Jutro zadzwonię i dowiem się czegoś więcej o zdrowiu Florci...