Romka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Florcia zachowuje się tak jak mój Pako,prawie 14-letni,szczeka zawzięcie przez bramę na suki sąsiadów...2 duże suczki berneńczyki...ale jak tu nie szczekać na takie duże psy choć są suczkami, jak trafiła się okazja,żeby poszczekać na duże psiaki... Quote
Andzike Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Romka']Florcia zachowuje się tak jak mój Pako,prawie 14-letni,szczeka zawzięcie przez bramę na suki sąsiadów...2 duże suczki berneńczyki...ale jak tu nie szczekać na takie duże psy choć są suczkami, jak trafiła się okazja,żeby poszczekać na duże psiaki... Szczególnie jeśli psiaki są za bramą i nic Pakusiowi nie zrobią ;) Quote
Romka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Andzike napisał(a):Szczególnie jeśli psiaki są za bramą i nic Pakusiowi nie zrobią ;) Tym bardziej,ze ja stoję obok...czasami schowam się...Pako przerywa wtedy szczekanie i szuka mnie w popłochu...;) Quote
Andzike Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Romka napisał(a):Tym bardziej,ze ja stoję obok...czasami schowam się...Pako przerywa wtedy szczekanie i szuka mnie w popłochu...;) To tak ;) odwazniaczek, jak ma wsparcie za sobą ;) Quote
sylwiaso Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 O nasza Florąs to ma swój charakterek jest ukochana ale zasady swoje ma, rano śniadanko,obszczekiwanko,spacerek i spanko......!! Quote
Romka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 sylwiaso napisał(a):O nasza Florąs to ma swój charakterek jest ukochana ale zasady swoje ma, rano śniadanko,obszczekiwanko,spacerek i spanko......!! Porządek musi być,a co...:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Wczoraj dostałam od Romki 200zł za hotelik Florusi za m-c grudzień! Quote
Romka Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='sylwiaso']Wczoraj dostałam od Romki 200zł za hotelik Florusi za m-c grudzień![/QUOTE] Sylwuś dobrze,ze to napisałaś bo ja zupełnie zapomniałam uzupełnić...:lol: Quote
argusiowa Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 potwierdzam , bo dałam 200zł Romce dla sylwiaso :) zaktualizowałam post rozliczeniowy Quote
sylwiaso Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Florcia dostaje dwa razy gotowane w ciągu dnia dziś rano jak postawiłam jej chrupki i gotowane troszkę dalej to biegiem ominęłą chrupy i do miski z gotowanym ale się śmiałam!!! Quote
terierfanka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 cwaniara z niej, niech sobie ciotka sama chrupki je :evil_lol: Quote
sylwiaso Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Oto Florcia i Amelcia!!!![IMG]http://img63.imageshack.us/img63/3853/dscn39240.jpg[/IMG][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/4170/dscn3935l.jpg[/IMG] Quote
majuska Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Flora jak minka na piewrszym zdjęciu :) Wysłałam właśnie 20 zł za grudzień. Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='majuska']Flora jak minka na piewrszym zdjęciu :) Wysłałam właśnie 20 zł za grudzień.[/QUOTE] Majusko bardzo dziękujemy! Quote
jambi Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dziś wpłaciłam moją deklarację za 2 miesiące - za listopad i grudzień :) Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='jambi']Dziś wpłaciłam moją deklarację za 2 miesiące - za listopad i grudzień :)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo! Quote
mamanabank Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dzisiaj Sylwia zawiozła Florcię do lecznicy, Florcia została w szpitaliku. Jest ospała, pokasłuje, w sercu słychać wyraźne szmery... Quote
Romka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='mamanabank']Dzisiaj Sylwia zawiozła Florcię do lecznicy, Florcia została w szpitaliku. Jest ospała, pokasłuje, w sercu słychać wyraźne szmery...[/QUOTE] Jutro zadzwonię i dowiem się czegoś więcej o zdrowiu Florci... Quote
sylwiaso Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Romka']Jutro zadzwonię i dowiem się czegoś więcej o zdrowiu Florci...[/QUOTE]P.doktor podejrzewa serce!!!!musiałam ją zostawić biedulka nasza Florcia!!! Quote
Andzike Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 o kurcze!!! mam nadzieję, że to nic poważnego...!!! :( Biedna Florcia, znów w lecznicy :( Quote
danka4u1 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Maleńka, nie choruj nam. Bywam u Ciebie, psinko i chociaż nic nie piszę, Twój los jest mi bardzo bliski. Quote
kajkoowa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Biedna Florcia. Wracaj szybciutko do zdrowia! Quote
Romka Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Dzwoniłam do lecznicy,psinka czuje się dobrze... Quote
mamanabank Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 czuje się dobrze ale serce ma bardzo sterane życiem, do końca tygodnia zostanie w lecznicy. Quote
Andzike Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='mamanabank']czuje się dobrze ale serce ma bardzo sterane życiem, do końca tygodnia zostanie w lecznicy.[/QUOTE] Kochana Florcia... Quote
Recommended Posts