Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zabijajcie:-( Sorki za offa ale poszukujemy chętną osobę do przetransportowania dwóch podrzuconych szczeniaków z Radomska do Łodzi. Mamy dla nich dom, ale nie mamy transportu.... Koszt Paliwa oczywiście zwracamy i na Piwko dorzucamy.To jest tylko ok 100 km..... Proszę czy znajdzie się ktoś chętny???

Posted

Romka napisał(a):
Jutro będę w lecznicy to zapłacę 32zł za leki Florci.

Zapłaciłam za leki,podaję informacje na skarpecie...faktury pod koniec stycznia...

Posted

Doszły pieniażki za Florcie bardzo Dziękujemy!cioteczki Florcia jest aparatka jak bardzo angażuje sie w pomoc jak idę ze śniadankiem dla psiaków biegnie jedna z pierwszych staje za mną a jak dochodzę do kojca Belci to już pokazuje zabki ale w taki sposób,że to trzeba uwiecznić na fotce śmiechu mam co niemiara z tej naszej Florci a po śniadanku obszczeka psiaki i idzie spać!

Posted

[FONT=Calibri]przepraszam za offa[/FONT]
[FONT=verdana]chciałam zaprosić na bazarek prowadzony przeze mnie na opłacenie DT Luny[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=verdana]może znajdziesz dla siebie cos ciekawego ...[/FONT]
[FONT=verdana]polecisz jakiejś osobie ...[/FONT]
[FONT=verdana]lub chociaż pomożesz mi w jego podnoszeniu [/FONT]
[FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/1995...-LUNY-do-21.01[/FONT]
[FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=verdana]oraz na bazarek cegiełkowy - Gufiemu brakuje dosłownie wszystkiego....[/FONT]
[FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/199565-Gufi-b%C5%82aga-o-wsparcie-!!!-choroba-sk%C3%B3ry-brak-funduszy-na-DT-cegie%C5%82kowy-do-21.01[/FONT]
[FONT=verdana]Z góry gorąco dziękuję [/FONT]

Posted

argusiowa napisał(a):
czyli jak mam te 32zł za leki zapisać? Romka jako Twoja wpłata jednorazowa ? czy jak?

Nie ,nie to poszło z pieniędzy skarpetowych,piszę o tym na wątku skarpety...

Posted

Panna Florcia...jak weszłyśmy Florcia spała z nogami na komodzie...tak,tak moje drogie...z nogami na komodzie...wygląda ja parówka(jeszcze nie parówa)i jest kochana i cudowna...co widać na zdjęciach...