Andzike Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 mamanabank napisał(a):Sylwia się nie przyznaje ale sponsoruje też Florci dodatkowe leki, które zapisane przez weterynarza kupuje w aptece :-) Ach... Ta Sylwia... ;) Quote
Alexandra29 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nie zabijajcie:-( Sorki za offa ale poszukujemy chętną osobę do przetransportowania dwóch podrzuconych szczeniaków z Radomska do Łodzi. Mamy dla nich dom, ale nie mamy transportu.... Koszt Paliwa oczywiście zwracamy i na Piwko dorzucamy.To jest tylko ok 100 km..... Proszę czy znajdzie się ktoś chętny??? Quote
mamanabank Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ze względu na leczenie Florci, które pochłonęło większość deklaracji, skarpeta łowicka dołożyła 110zł na hotelik Florci na styczeń. Quote
Romka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Romka napisał(a):Jutro będę w lecznicy to zapłacę 32zł za leki Florci. Zapłaciłam za leki,podaję informacje na skarpecie...faktury pod koniec stycznia... Quote
Romka Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 majuska napisał(a):Posłałam właśnie swoją dolę za styczeń dla Florci :) Majusko,dziękujemy bardzo! Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mamusiunabank płonę ze wstydu za te pare grosin dla Florci:oops::oops::oops: Quote
Romka Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 sylwiaso napisał(a):Mamusiunabank płonę ze wstydu za te pare grosin dla Florci:oops::oops::oops: Sylwia,to my Ci dziękujemy...:lol: Quote
sylwiaso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Doszły pieniażki za Florcie bardzo Dziękujemy!cioteczki Florcia jest aparatka jak bardzo angażuje sie w pomoc jak idę ze śniadankiem dla psiaków biegnie jedna z pierwszych staje za mną a jak dochodzę do kojca Belci to już pokazuje zabki ale w taki sposób,że to trzeba uwiecznić na fotce śmiechu mam co niemiara z tej naszej Florci a po śniadanku obszczeka psiaki i idzie spać! Quote
agni Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [FONT=Calibri]przepraszam za offa[/FONT] [FONT=verdana]chciałam zaprosić na bazarek prowadzony przeze mnie na opłacenie DT Luny[/FONT][FONT=Calibri] [/FONT][FONT=verdana]może znajdziesz dla siebie cos ciekawego ...[/FONT] [FONT=verdana]polecisz jakiejś osobie ...[/FONT] [FONT=verdana]lub chociaż pomożesz mi w jego podnoszeniu [/FONT] [FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/1995...-LUNY-do-21.01[/FONT] [FONT=Calibri] [/FONT] [FONT=verdana]oraz na bazarek cegiełkowy - Gufiemu brakuje dosłownie wszystkiego....[/FONT] [FONT=verdana]http://www.dogomania.pl/threads/199565-Gufi-b%C5%82aga-o-wsparcie-!!!-choroba-sk%C3%B3ry-brak-funduszy-na-DT-cegie%C5%82kowy-do-21.01[/FONT] [FONT=verdana]Z góry gorąco dziękuję [/FONT] Quote
argusiowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 czyli jak mam te 32zł za leki zapisać? Romka jako Twoja wpłata jednorazowa ? czy jak? Quote
argusiowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 dziękujemy za stałe wpłaty dla Florci :) post rozliczeniowy aktualny Quote
Romka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 argusiowa napisał(a):czyli jak mam te 32zł za leki zapisać? Romka jako Twoja wpłata jednorazowa ? czy jak? Nie ,nie to poszło z pieniędzy skarpetowych,piszę o tym na wątku skarpety... Quote
argusiowa Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 oki ale i tak muszę to dopisać, zatem dopiszę jako jednorazowa wpłata od skarpety na leki , może być? Quote
Romka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 argusiowa napisał(a):oki ale i tak muszę to dopisać, zatem dopiszę jako jednorazowa wpłata od skarpety na leki , może być? Tak,może być... Quote
Romka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Panna Florcia...jak weszłyśmy Florcia spała z nogami na komodzie...tak,tak moje drogie...z nogami na komodzie...wygląda ja parówka(jeszcze nie parówa)i jest kochana i cudowna...co widać na zdjęciach... Quote
Romka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 mamanabank napisał(a):Oj widać, widać :-) Kto robił allegro Florci? Te zdjęcia przydałoby się tam wkleić. Danka albo Argusiowa. Quote
mamanabank Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Oj widać, widać :-) Kto robił allegro Florci? Te zdjęcia przydałoby się tam wkleić. Quote
sylwiaso Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Jakie piękne zdjęcia!!Don Angel Gratulacje!!!! Quote
Romka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 luka1 napisał(a):a łapy to ma po jakimś niedźwiedziu chyba A masz rację Luka,po niedżwiedziu... Quote
luka1 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Romka napisał(a):A masz rację Luka,po niedżwiedziu... Po kim ma to ma - urocza psineczka. Quote
sylwiaso Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A ja mam dziś piękne zdjęcia Florci ale nie moge przesłąć może jutro mi sie uda!!! Quote
Recommended Posts