piotrek_b Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 bravo, ...i leży chłopak do góry ptakiem, tak trzymaj Dyziek, :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
Ziutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kochana perełka dziadunio Dyziunio :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=2]Dzięki Okta :buzi: Quote
oktawia6 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 kochany Dyziuniu:loveu: dzisiaj była kąpiel lecznicza.Szczęśliwie cieplej się zrobiło, mimio, że na dworzu na plusie zakłądam mu wdzianko z hydrotexu-nie to moro, ale czarne-jest na wcześniejszym zdjęciu w nim. Quote
Ziutka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='oktawia6']kochany Dyziunio:loveu:iu Wycmokaj go ode mnie w tego kochanego maleńkiego nochalka :loveu: :loveu: Quote
piotrek_b Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 zakładaj wdzianko Dziadziowi,:eviltong: bo jak katarku dostanie to cię pooooooooooooooooooooooooociągniemy do odpowiedzialności:evil_lol: Quote
ewatr Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Witam po długiej nieobecnosci :loveu: ale sie naogladałam cudnych psiaków ze o wdziankach twarzowych / mordkowych :hmmmm: / nie wspomne bombowe :multi: Quote
oktawia6 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 jeszcze na dobranoc filmik z Lisią: atakuje mego TZ-a, potrafi tak do upadłego-przy tym kąsa niemiłosiernie-zapomina się w zabawie, wpatruje się w oczy słodko potem znienacka może zszargac sweterek:evil_lol:nogawkę co popadnie. Na filmie Grysia-mój aniołek-zazwyczaj nie bierze udziału w tych swawolach, Dandi raczej też nie-czasem Grysio łapką po głowie trąca Lisię-jak kot myszkę. FILMIK: Pekinka Liszka w akcji 02:44 Dodano: 26 min. temu Liczba wyświetleń: 1 Quote
misiaczek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cieszę się,że z Dyziolkiem lepiej :loveu:. Extra filmik.Liszka to prawdziwy pies bojowy :evil_lol:.Jak sobie powarkuje :evil_lol:. Reszta maluchów tez cudowna :loveu:. Quote
olenka_f Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Liszka prawdziwa kobietka - wielkiego faceta powaliła - agresor :evil_lol: niuniusie masz piękne Oktawio, piękne i kochane:loveu::loveu::loveu: jak sobie przypomnę Dyzia jak go przywiozłaś a teraz -to cud:loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 a dzisiaj co się działo...to lepiej nie mówic:mad:na początku mnie i TZ-a to śmieszyło potem jak Dyziek nie mógł przestac już mniej :motz:oczywiście jest już spokój: Liszka zaczęła podjudzac dziadunio Dyziunia-pierw uciekał od niej potem zrobiły mi niemieckie zabawy! normalnie burdel w mym porządnym mieszkaniu!:tard:oczywiście Liszka kastraktka i wszystkie też: tylko Dyzio nie-mam filmik ale nie wiem czy go pokazac:oops: Quote
misiaczek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Oktawia,a czy ten filmik jest od lat 18-stu??? :eviltong: :evil_lol: Jeśli nie,to dawaj natychmiast :cool3:. Quote
oktawia6 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 dobrze dziewczęta!:oops::evil_lol:nie to nie jest wersja dla dorosłych zastanawiałam się jak okrasci każdy filmik na youtube muzyką-wybrac dany teledysk pasujący dla konkretnego filmu i był był podkładem: widziałam takie-bardzo fajnie to wygląda. Czy umiecie to zrobic? Filmik wgram wieczorem (standardowo:evil_lol:) liczę że to tego czasu ktoś mądry mi podpowie jak ten podkład zrobic. Quote
deedee77 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Rany jak patrzę na Liszkę to nie poznaje, takie to cichutkie wystraszone było a teraz!!! Cudnie że ma was:) Quote
oktawia6 Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='deedee77'] Rany jak patrzę na Liszkę to nie poznaje, takie to cichutkie wystraszone było a teraz!!! Cudnie że ma was:) wystraszone była-tak ja też pamiętam-:-(-teraz to panna z pazurem z niej-lecz nie jest szczekliwa:p Deedee: cudnie, że my mamy ją:loveu: P.S. czy jakieś wskazówki dostanę co do tej muzyczki?:oops: Quote
misiaczek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='oktawia6'] P.S. czy jakieś wskazówki dostanę co do tej muzyczki?:oops: Okta,jeśli masz windowsa to on ma taki fajny programik do obróbki filmików.Sama z niego korzystałam.Można zrobić napisy i podłożyć muzyczkę. I teraz albo jestem kompletnie ślepa,bo nie mogę tego znaleźć u siebie albo cosik mi znikło jak robiłam formata.Ale to chyba nie możliwe,bo ten programik należy do windowsa.Jak znajdę to dam Ci znać...chyba że wcześniej ktoś inny to zrobi ;). Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='misiaczek'] Okta,jeśli masz windowsa to on ma taki fajny programik do obróbki filmików.Sama z niego korzystałam.Można zrobić napisy i podłożyć muzyczkę. I teraz albo jestem kompletnie ślepa,bo nie mogę tego znaleźć u siebie albo cosik mi znikło jak robiłam formata.Ale to chyba nie możliwe,bo ten programik należy do windowsa.Jak znajdę to dam Ci znać...chyba że wcześniej ktoś inny to zrobi ;). z chęcią skorzystam Misiaczku: w Tobie nadzieja:modla:-chciałabym nauczyc się tego drobiazgu:lol:. oto dzieło w wykonaniu mojej ulubionej Misiaczkowej:) Quote
aniac50 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Dech zapiera !!!!!Obrazek jak z bajki z tysiąca i jednej nocy !!!!!Tylko Szecherezady-Otawii -brak !!!Na filmik sie chyba już dziś NIE DOCZEKAM!!!!! Quote
sylwiaskalska Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Hey Oktawia przepraszam że teraz się odzywam ale cały czas pracowałam aby Tekila doszedł do siebie po operacji (wycięcia guza z jamy brzusznej +rozlany guz na jelita) a za miesiąc nastepna czeka mnie operacja- kastracja + wycięcia narośla na tylniej łapie -Teki ma prostate :( Mam nadzieje że u Ciebie wszystko oki :) Teki teraz ma się dobrze a Lalek jak to Lalek rozrabia po całości :) Buziaki dla was ogromne Quote
oktawia6 Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='sylwiaskalska'] Hey Oktawia przepraszam że teraz się odzywam ale cały czas pracowałam aby Tekila doszedł do siebie po operacji (wycięcia guza z jamy brzusznej +rozlany guz na jelita) a za miesiąc nastepna czeka mnie operacja- kastracja + wycięcia narośla na tylniej łapie -Teki ma prostate :( Mam nadzieje że u Ciebie wszystko oki :) Teki teraz ma się dobrze a Lalek jak to Lalek rozrabia po całości :) Buziaki dla was ogromne wiem, Sylwio wiem:placz: a mówiłam, że trzeba kastrowac?:mad:chociaż to miałabś z głowy-nie wiem co to będzie-ja to czarno widzę-ale musisz walczyc do końca! zdaję sobie sprawę z tego jakie to koszty tak poza tym-nie poddawaj się!!! Laluś jest przekochany-to mój faworyt:loveu::evil_lol: jeszcze zdjęcia, dla fanów z dzisiejszego wieczora (filmik będzie w nocy-próbowałam z tą muzyką ale nie wychodzi mi:shake:będzie bez podkładu w takim razie): Liszka polizała dzisiaj pierwszy raz po ręku mego TZ-a! pierwszy raz od 4 miesięcy! lizała i lizała (jego a nie mnie:mad::placz::-() P.S. Aniac-doczekasz się filmiku mówię Ci-ale jednak bez muzyki będzie:oops: Quote
oktawia6 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Filmik: Liszka&Dyzio::mad::mad::mad: Pekińczyki: Liszka i Dyzio broją! P.S. na początku mnie to śmieszyło teraz już nie-bo Dyziek próbuje trykac Liszkę-choc nieudolnie to zawsze bo się obala, lepiej by był grzeczny bo potem przenosi się na Grysia, Dandiś zawarczy to Dyzio się wycofuje dyskretnie...skaranie boskie:nono: Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 amory w głowie dziadkowi :evil_lol: a takie to to biedne było a teraz proszę jaki jurny chłop :diabloti: Quote
oktawia6 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 oj żebyś wiedziała Ola: dzisiaj lizał i to kilka razy wacka Gryfikowi i chciał go kryc-oczywiście Gryś kryc się nie dał to poszedł do Dandisia-Dandi zawarczał (ale on nie rzuca się tylko warczy) Dyźmir się wycofał w takim układzie przydałaby się kastracja z takim zachowaniem-ale boję się o jego zycie-dopiero co był reanimowany..... Quote
olenka_f Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 a mi ten filmik bardzo humor poprawił - erotoman Dyzio :evil_lol: Oktawio nie wiem czemu jak to coś zobaczyłam to od razu pomyślałam o Tobie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: tylko pysk jakoś płaski nie chce mieć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9285102#post9285102 Quote
Recommended Posts