Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olenka_f']
czyli macica i jajniki odrosly:diabloti:

kikut macicy się zawsze zostawia ale co do cholery z tymi jajnikami? w poniedziałek muszę to wyjaśnic!:mad:

to macie jeszcze dziewczęta Dandisia:loveu::

Posted

Maupa4 napisał(a):

_A Liszka ??
A Grysio ??

Maupeczko: Liszka nie ma kubraka na zimę-ma bardzo gęste futro-na chińskiej farmie już by była obdarta z niego-to na bank! codzennie jak ją czeszę to o tym myślę! ma przeciwdeszczową pelerynkę-która sprawdza się jak śnieży-no jasne jasne....zdjęcie!:evil_lol:-obiecuję jutro!
Grysiałką ma sweterek-był wcześniej w nim-z :evil_lol:błękitnego ciepłego wyrósł i przejął go Dandi: Dandi ma teraz po Grysi 2 swoje 2 więc razem 4.
Dla Grysi jest szyte na miarę i w tygodniu odbieram-bo na brzuszek musi miec więcej miejsca-tzn.:kl.piersiową:oops:.Przeciwdeszczowe jest już też na niego za ciasne i przejął go Dyzio-Grysia musi miec dokupione-ale na razie deszczów nie ma.
Pamięam te czasy jak tylko Grysia i Dandiłkę miałam-wtedy to nabyłam im piękne komplety-zrobię Dandisia jeszcze fotkę: ma moro z kapturem, spodenki imitujące dwuczęściowe ubranko z szeleczkami, niebieskie z granatem to co na focie i p/deszczowe.

Posted

oktawia6 napisał(a):
Ziutka nie wyprowadzaj mnie z nerw proszę:motz:

Jaaaa ?? ?? ?? A jakże bym śmiała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

oktawia6 napisał(a):
zrobię mu portrecik specjalnie dla Ciebie;)

I o to właśnie mi chodziło :loveu: :loveu: :loveu:

Jak Ci się nie napisze wielkimi literami to nigdy nie wiesz co mam na myśli :eviltong:....a ja ciem baldzio moćno pojtjecik taki ciudny Dyziulka :loveu:

Posted

[quote name='oktawia6'].
Dla wszstkich fanek staruszki Sikorii-szczególnie Savy-nikt nie widział jak jest przygotowana na mrozy-więc proszę:lol::
http://img252.imageshack.us/img252/8081/tnp1050104gc5.jpg
Sikorię nie jest łatwo sfotografowac-trudna modelka:
http://img165.imageshack.us/img165/4586/tnp1050105ow6.jpg
Viktoria-zadręczona suka-teraz może byc mistrzynią seniorów Sznaucerów (prawie Sznaecerów:eviltong:):
http://img252.imageshack.us/img252/3576/tnp1050108ac7.jpg
pierwsze miejsce:
http://img252.imageshack.us/img252/4918/tnp1050111pq3.jpg
główka na ręku:
http://img165.imageshack.us/img165/397/tnp1050112wr7.jpg

...wdzianka miodzio :eviltong:

Posted

[quote name='oktawia6']Mam zdjęcia mojej królowej-ona też ma na pewno swój fan club-oczywiście mowa o Liszce-królowa Pekinów-czy chętni się ujawnią?:lol:[/quote]
Dawaj ciotka....:loveu:
Ja tam jestem fan clubem całej piątki :cool3:

Posted

[quote name='Agama']
pewnie ,ze czekamy,Okta a Ty juz w domu bo dzwonilam-gdzie Ty lazisz po nocach i w taka slizgawke

A no właśnie Agamo! TZ mówił-żę jakieś panie dzwoniły tyko imion nie spamiętał-powiedział tylko "jakieś kulturalne panie dzwoniły bo nawet się przedstawiły":p byłam u mamy na obiedzie-bo dopiero w tygodniu gaz sobie podłączę:oops:.

Proszę bardzo dzisiaj po koleji przedstawiam królową-jej wysokośc Liszka:

dumna jestem z futra jakie jej wyhodowałam-niech żyje skromnośc...

pokłon dla królowej:

tylko ona nie potrzebuje ubranka na zimę-ma ze wzglęu na swą szatę p/deszczowe z hydrotexu

pamiętam ten dzień-Brązowa też;)-strzała amora mnie dopadła-Lisia była w transporterze-w przedziale wszyscy zniesmaczeni-by nie to że jak dziad spod mostu nie wyglądam to by mnie pognali-bo Lisia okrutnie cuchnęła-było gorąco...pokazałam, że to biedna Liszka a nie skunks-wtedy jeszcze gorzej....."dobrze ale niech pani "to" schowa":roll:-tylko jedna kobieta była przychylna-nie było innej możliwości-ale każdemu radzę-NIE WIEŹCIE PSÓW ZE SCHRONU POCIĄGIEM TYLKO AUTEM-pojechałam nad morze-morza nie widziałam:evil_lol:i do Warszawy tego samego dnia.

Posted

Dzisiaj Dyziunio też zrobił po tych cudownych puszkach Hills'a wspaniałą kupę-dawno się tak nie cieszyłam z powodu klocków-Boże to czego to doszło-kompletnie już zeszłam na psy:evil_lol:
dostaje hepatil-ma go brac przez miesiąc-za miesiąc pewnikiem kolejne pobranie krwii czy te parametry bardzo ryzykownie podwyższone są unormowane: ASPAT i ALT.
Dzięki Kaerjot i Piotrek oraz Ci, którzy czytają i nie piszą za słowa otuchy:
Specjalnie dla Ziutki bo obiecałam na wczoraj a jest dopiero dzisiaj portrecik Dyziunia:loveu:-już zasypiającego:

oraz Grysiałek i Dandisio:loveu::

Posted

Cóż za cudeńka :loveu: :loveu: :loveu:
Ło matkie boskie :multi:
Okta - a potem się dziwisz, że się domagam więcej zdjęć - ale jak tu się nie domagać jak toż takie cuda są - tylko głupi by się nie domagał :eviltong: