Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje za link.

Czy ja dobrze zrozumialam ze na kazdego psa schronisko dostaje 900zl miesiecznie czy cos mi padlo na sluch??

Pieknia szopke odstawili przed ekipa TV:shake: Mogli by tam codziennie wpdac z kamera...przynajmniej czysto by bylo:angryy:

A Dyzio urodzona gwiazda TV:loveu: i Ty zreszta tez sie do tego nadajesz moja droga:)

Posted

dobrze zrozumiałaś Furcia-moje filmiki o Krzyczkach o prawdziwych Krzyczkach są tutaj-szkielety, bród i syf:

Krzyczki-schron isko dla psów
01:26
Dodano: 2 dni temu
Liczba wyświetleń: 89

Krzyczki-schron isko dla be...
00:19
Dodano: 1 miesiąc temu
Liczba wyświetleń: 703

Krzyczki-schorn isko dla be...
00:15
Liczba wyświetleń: 582

01:15
Liczba wyświetleń: 470

00:07
Liczba wyświetleń: 850

Krzyczki-schron isko dla ps...
01:14
Liczba wyświetleń: 1329

01:58
Liczba wyświetleń: 930

P.S. Dyzio to prawdziwy heros!:loveu:

Posted

chyba wszyscy zapomnieli o Grysiu, Dandisiu, Lisi, Dyziu i Sikorii:-(

wstawiam fotki moich malutkich tymczasowiczów z Krzyczek: Jacusia i Agatki:

te zdjęcia Jacusia robiłam sama-leżał na moich kolanach i jak paparazzi z przodu go obfociłam:lol:

Posted

piotrek_b napisał(a):
no faktycznie, coś tu bezruch lekuchny, no to buźka dla wszystkich twoich dzieciaków :buzi:

Taaaa....a u Ciebie za to ruch jak cholera pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Na NIBYLANDIĘ marsz i zdjęcia - ino mig, bez ociągania !!!

Posted

Jak sie Dyziunio czuje??

I z checia zobaczylabym zdiecia Grysia i Dandisia:oops::loveu:

Oktawio znasz moze jakies linki do adopcji affenpinczerow ewentualnie gryfonikow ale w UK...niestety przez ta przekleta kwarantanne nie mam mozliwosci adopcji z innego kraju. Kontaktowlam sie z klubem affenpinczerow w tej sprawie ale na chwile obecna nie maja... poza tym obawiam sie ze nie spelniam wymogow i moga mi nie dac:-( musze sie jeszcze dokladnie porozgladac i dowiedziec czy jak nie posiadam wlasnego domu tylko wynajmuje to tez moge adoptowac...
a jesli nie uda sie z adopcja to najprawdopodobniej z tej hodowli wezme psiutka... www.orlock.co.uk

Posted

Medorowa napisał(a):

Zagubiliście sie nam gdzieś w subskrypcjach:oops::oops:

ale się porobiło:placz:i to nie tylko Tobie bo reszta też:-(.

Dyzio bierze sterydy Encorton, bierze krople również oraz spray dodatkowo i to wszystko co powyżej napisałam zaś jego samopoczucie jest lepsze, ma apetyt, nie drapie się do krwii, przekochany Ziutka wie i niech powie jak nakładam jedzonko co się wtedy dzieje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: (biedni sąsiedzi) w moro chodzimy na krótkie wyjścia siczku koopka i domek, Dyzio nienawidzi innych psów na dworze-NIENAWIDZI-amoku dostaje wręcz z wściekłości, biorę go na rączki bo się nie może przecież denerwowac.
co do reszty Grysi i Dandisia Liszki i Sikorii to muszę zrobic nowe foty-racja-jutro:cool3::p.

Posted

oktawia6 napisał(a):
przekochana Ziutka wie i niech powie jak nakładam jedzonko co się wtedy dzieje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: (biedni sąsiedzi)

Oj takkk....wiem co się dzieje i naprawdę współczuję sąsiadom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Żebyście ciotki słyszały jaki odchodzi skowyt w domu u Okty, kiedy jest pora karmienia :diabloti:.....pfff....no jak sobie pomyślę to sama do siebie się śmieje :evil_lol:

Okciu kochana - czy foteczki Tangera masz :cool3:
Ja na śmierć zapomniałam o smsku :angryy:....bo to i tamto - błagam....powiedz, że masz :loveu:

Posted

Ziutka napisał(a):
Oj takkk....wiem co się dzieje i naprawdę współczuję sąsiadom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Żebyście ciotki słyszały jaki odchodzi skowyt w domu u Okty, kiedy jest pora karmienia :diabloti:.....pfff....no jak sobie pomyślę to sama do siebie się śmieje :evil_lol:

Ja na śmierć zapomniałam o smsku :angryy:....bo to i tamto - błagam....powiedz, że masz :loveu:

a na którą godzinę przypada ta pora karmienia - mam nadziejkę że nie na drugą w nocy. :megagrin: :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):

pora karmienia ostatniego to 21:00 ale maluszkom jeszcze w nocy daję gdzieś o 4 rano i tak się budzą to siczki sprzątnę i nakarmię-ale już nie jazgoczą tak bo i Dyzio śpi.
spieszyłyśmy się Ziutko:shake: sfora psów, ogólne zamieszanie no Wiesz, jutro przedzwonię do Ciebie.

Posted

oktawia6 napisał(a):

spieszyłyśmy się Ziutko:shake: sfora psów, ogólne zamieszanie no Wiesz, jutro przedzwonię do Ciebie.

Dobrze kochana - dzwoń :loveu:

Posted

nie mam czasu na zdjęcia, zrobiłam zdjęcia na bazarek dla Jacusia i Agatki, proszę zajrzyjcie możo coś się Wam spodoba dla ratowania moich maluszków-jeden brat Jacusia i Agatki nie żyje-zmarł dzisiaj, cierpiał, moje jutro idą na test parwo i nosówki, mogą miec postac utajoną.... proszę o wsparcie:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105370

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105296