furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nie mam Pl Tv:placz: Czy mozna to bedzie gdzies w necie zobaczyc?? Quote
oktawia6 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 furciaczek napisał(a): Nie mam Pl Tv:placz: Czy mozna to bedzie gdzies w necie zobaczyc?? TAK: proszę-tylko krótki jest ten reportaż: http://ww6.tvp.pl/6724,20080128647263.strona Quote
furciaczek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dziekuje za link. Czy ja dobrze zrozumialam ze na kazdego psa schronisko dostaje 900zl miesiecznie czy cos mi padlo na sluch?? Pieknia szopke odstawili przed ekipa TV:shake: Mogli by tam codziennie wpdac z kamera...przynajmniej czysto by bylo:angryy: A Dyzio urodzona gwiazda TV:loveu: i Ty zreszta tez sie do tego nadajesz moja droga:) Quote
oktawia6 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 dobrze zrozumiałaś Furcia-moje filmiki o Krzyczkach o prawdziwych Krzyczkach są tutaj-szkielety, bród i syf: Krzyczki-schron isko dla psów 01:26 Dodano: 2 dni temu Liczba wyświetleń: 89 Krzyczki-schron isko dla be... 00:19 Dodano: 1 miesiąc temu Liczba wyświetleń: 703 Krzyczki-schorn isko dla be... 00:15 Dodano: 1 miesiąc temu Liczba wyświetleń: 582 Krzyczki-schron isko dla be... 01:15 Dodano: 1 miesiąc temu Liczba wyświetleń: 470 Krzyczki-schron isko dla be... 00:07 Dodano: 1 miesiąc temu Liczba wyświetleń: 850 Krzyczki-schron isko dla ps... 01:14 Dodano: 1 miesiąc temu Liczba wyświetleń: 1329 Krzyczki-schron isko dla be... 01:58 Dodano: 1 miesiąc temu Liczba wyświetleń: 930 P.S. Dyzio to prawdziwy heros!:loveu: Quote
furciaczek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Co oni robia z tymi pieniedzmi:crazyeye: Nie no w glowie mi sie to nie miesci:angryy: Jak tak mozna...i jeszcze bedzie mi tu taki jeden gadal ze kocha te psy... no trafi mnie:angryy: Quote
oktawia6 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 chyba wszyscy zapomnieli o Grysiu, Dandisiu, Lisi, Dyziu i Sikorii:-( wstawiam fotki moich malutkich tymczasowiczów z Krzyczek: Jacusia i Agatki: te zdjęcia Jacusia robiłam sama-leżał na moich kolanach i jak paparazzi z przodu go obfociłam:lol: Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A gdzie zdjęcia pozostałej piątki :mad: :mad: :mad: Quote
piotrek_b Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 no faktycznie, coś tu bezruch lekuchny, no to buźka dla wszystkich twoich dzieciaków :buzi: Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 piotrek_b napisał(a):no faktycznie, coś tu bezruch lekuchny, no to buźka dla wszystkich twoich dzieciaków :buzi: Taaaa....a u Ciebie za to ruch jak cholera pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na NIBYLANDIĘ marsz i zdjęcia - ino mig, bez ociągania !!! Quote
oktawia6 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 nie gadac mi tutaj tylko na pół strony tylko bajeranci! Ziutka spac po kąpieli a Piotrek do lektury! Quote
piotrek_b Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ziutka, wiedziałem ,że tak będzie :evil_lol: spe.dalamy bo Okta nam baty spuści :eviltong: że będziemy doopska moczyć w zsiadłym mleku, zobaczysz, :scared: Quote
furciaczek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jak sie Dyziunio czuje?? I z checia zobaczylabym zdiecia Grysia i Dandisia:oops::loveu: Oktawio znasz moze jakies linki do adopcji affenpinczerow ewentualnie gryfonikow ale w UK...niestety przez ta przekleta kwarantanne nie mam mozliwosci adopcji z innego kraju. Kontaktowlam sie z klubem affenpinczerow w tej sprawie ale na chwile obecna nie maja... poza tym obawiam sie ze nie spelniam wymogow i moga mi nie dac:-( musze sie jeszcze dokladnie porozgladac i dowiedziec czy jak nie posiadam wlasnego domu tylko wynajmuje to tez moge adoptowac... a jesli nie uda sie z adopcja to najprawdopodobniej z tej hodowli wezme psiutka... www.orlock.co.uk Quote
Medorowa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Zagubiliście sie nam gdzieś w subskrypcjach:oops::oops: Quote
oktawia6 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Medorowa napisał(a): Zagubiliście sie nam gdzieś w subskrypcjach:oops::oops: ale się porobiło:placz:i to nie tylko Tobie bo reszta też:-(. Dyzio bierze sterydy Encorton, bierze krople również oraz spray dodatkowo i to wszystko co powyżej napisałam zaś jego samopoczucie jest lepsze, ma apetyt, nie drapie się do krwii, przekochany Ziutka wie i niech powie jak nakładam jedzonko co się wtedy dzieje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: (biedni sąsiedzi) w moro chodzimy na krótkie wyjścia siczku koopka i domek, Dyzio nienawidzi innych psów na dworze-NIENAWIDZI-amoku dostaje wręcz z wściekłości, biorę go na rączki bo się nie może przecież denerwowac. co do reszty Grysi i Dandisia Liszki i Sikorii to muszę zrobic nowe foty-racja-jutro:cool3::p. Quote
Ziutka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 oktawia6 napisał(a): przekochana Ziutka wie i niech powie jak nakładam jedzonko co się wtedy dzieje:evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: (biedni sąsiedzi) Oj takkk....wiem co się dzieje i naprawdę współczuję sąsiadom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żebyście ciotki słyszały jaki odchodzi skowyt w domu u Okty, kiedy jest pora karmienia :diabloti:.....pfff....no jak sobie pomyślę to sama do siebie się śmieje :evil_lol: Okciu kochana - czy foteczki Tangera masz :cool3: Ja na śmierć zapomniałam o smsku :angryy:....bo to i tamto - błagam....powiedz, że masz :loveu: Quote
piotrek_b Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ziutka napisał(a):Oj takkk....wiem co się dzieje i naprawdę współczuję sąsiadom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żebyście ciotki słyszały jaki odchodzi skowyt w domu u Okty, kiedy jest pora karmienia :diabloti:.....pfff....no jak sobie pomyślę to sama do siebie się śmieje :evil_lol: Okciu kochana - czy foteczki Tangera masz :cool3: Ja na śmierć zapomniałam o smsku :angryy:....bo to i tamto - błagam....powiedz, że masz :loveu: a na którą godzinę przypada ta pora karmienia - mam nadziejkę że nie na drugą w nocy. :megagrin: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Ziutka napisał(a): Oj takkk....wiem co się dzieje i naprawdę współczuję sąsiadom :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Żebyście ciotki słyszały jaki odchodzi skowyt w domu u Okty, kiedy jest pora karmienia :diabloti:.....pfff....no jak sobie pomyślę to sama do siebie się śmieje :evil_lol: Okciu kochana - czy foteczki Tangera masz :cool3: Ja na śmierć zapomniałam o smsku :angryy:....bo to i tamto - błagam....powiedz, że masz :loveu: pora karmienia ostatniego to 21:00 ale maluszkom jeszcze w nocy daję gdzieś o 4 rano i tak się budzą to siczki sprzątnę i nakarmię-ale już nie jazgoczą tak bo i Dyzio śpi. spieszyłyśmy się Ziutko:shake: sfora psów, ogólne zamieszanie no Wiesz, jutro przedzwonię do Ciebie. Quote
Ziutka Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 oktawia6 napisał(a): spieszyłyśmy się Ziutko:shake: sfora psów, ogólne zamieszanie no Wiesz, jutro przedzwonię do Ciebie. Dobrze kochana - dzwoń :loveu: Quote
oktawia6 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 nie mam czasu na zdjęcia, zrobiłam zdjęcia na bazarek dla Jacusia i Agatki, proszę zajrzyjcie możo coś się Wam spodoba dla ratowania moich maluszków-jeden brat Jacusia i Agatki nie żyje-zmarł dzisiaj, cierpiał, moje jutro idą na test parwo i nosówki, mogą miec postac utajoną.... proszę o wsparcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105370 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105296 Quote
oktawia6 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 zdjęcia ze wczoraj dla wszystkich fanów:lol:: Quote
oktawia6 Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Ależ całą przyjemnośc po stronie moich dziatek:loveu: jeszcze Dandisia tutaj brakuje oraz Dyzia nowiutkie, świeżutkie (bo stare są sprzed 5 dni:evil_lol:) Quote
Ziutka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Oczywiście jak zawsze czekam z niecierpliwością na nowe foteczki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts