piotrek_b Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Oktawcia, fajnie wygląda Twój smok w tym wdzianku :evil_lol: ryjek też ma słodki :p Quote
Ziutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 oktawia6 napisał(a):no właśnie-nie widzisz, że to już depresja? takie byki, że aż w gnatach piszczy:placz: Widzę kochanienka widzę....i dlatego Ci wybaczam....Ja na samą myśl :cool1: też już dostaję depresji :shake: ale musimy być silne cioteczko ;) Quote
piotrek_b Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ziutka napisał(a):Widzę kochanienka widzę....i dlatego Ci wybaczam....Ja na samą myśl :cool1: też już dostaję depresji :shake: ale musimy być silne cioteczko ;) o joj ....:roll: kobitki grypsują sobie - widzę, :eviltong: o czym gadacie złotka?, o lodach z zielonej budki ? :loveu: :megagrin::scared: Quote
oktawia6 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='piotrek_b'] o joj ....:roll: kobitki grypsują sobie - widzę, :eviltong: o czym gadacie złotka?, o lodach z zielonej budki ? :loveu: :megagrin::scared: grypserka idzie, że aż furczy Piotruś! jo, jo mówimy o lodach i nielotnych ptakach:smokin: obiecałam również fotkę Lusi-mojej mamy w nowym swetrosku-z akcji na rzecz bezdomnych psów: troszku off-ale to jest piękne:loveu:: Quote
oktawia6 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 wstawiam jeszcze jedną unikatową fotkę mego Dyzia-robiła je moja kompanka, która była wtedy ze mną w Krzyczkach:cool1:: jest widoczna obok łapa psa, z którym przebywał-dokładnie z dwoma. Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 oktawia wejdz na allegro i wpisz gryfonik :angryy: Quote
oktawia6 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 [quote name='sylwiaskalska'] oktawia wejdz na allegro i wpisz gryfonik :angryy: Sylwia wiem o tej sprawie.....k...rwa mac:angryy:a mówiłam rok temu pamiętasz, że się zacznie? no i zaczęło się.....ale jeszcze gorzej będzie, wypuszczony miot otwiera puszkę Pandory-to nie jest pierwszy przypadek Gryfonikó bez papierów, słyszałam jeszcze o 2 innych:angryy:-wcześniej..... Quote
sylwiaskalska Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='oktawia6']Sylwia wiem o tej sprawie.....k...rwa mac:angryy:a mówiłam rok temu pamiętasz, że się zacznie? no i zaczęło się.....ale jeszcze gorzej będzie, wypuszczony miot otwiera puszkę Pandory-to nie jest pierwszy przypadek Gryfonikó bez papierów, słyszałam jeszcze o 2 innych:angryy:-wcześniej..... Ja tez jestem wnerwiona ma maxa :angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
oktawia6 Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 O Iza! po takiej długiej przerwie:multi:-Witaj i dziękuję ślicznie za piękną karteczkę świąteczną! Quote
piotrek_b Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 pozdrowienia dla Dyzia - tym razem :p Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Oktawia my z życzonkami przybywamy http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 Quote
sylwiaskalska Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Oktawio zdrowych i wesołych Świąt od moich chłopaków :) Quote
oktawia6 Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Nardzenia dużo prezentów, życzy Oktawia z Gryfonikami Brukselskimi: Grysiem i Dandisiem, Pekińczykami: Liszką i Dyziem i Sznaucerką Sikorią :tree1::tree1::tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
piotrek_b Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [SIZE="4"][FONT="Times New Roman"]Życzenia Zdrowych oraz Radosnych Świąt przesyła Nibylandia piotrek_b, Zadra, Hulka, Buka[/FONT] Quote
Barbi Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku i buziaki dla Ciebie i TZ za takie poświęcenie z Waszej strony i opiekę nad kocheniuśkimi ale jednak wymagającymi leczenia i opieki psiulkami. Buziaki :-) Quote
oktawia6 Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Barbi'] Wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku i buziaki dla Ciebie i TZ za takie poświęcenie z Waszej strony i opiekę nad kocheniuśkimi ale jednak wymagającymi leczenia i opieki psiulkami. Buziaki :-) dzięki Barbi:loveu:i wzajemnie! ja Cię zdaje się dobrze pamiętam (a mam dobrą pamięc:evil_lol:) byłaś na wątku mojej niewidomej Viktorii rok temu-prawda?:cool3: Quote
Barbi Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Byłam, potem miałam bardzo zły net i nawet pisać na dogomanii się nie dało. Teraz net już OK i odwiedzam znajomych, zastanawiając się co słychać. Przez całą galerię się nie przebiłam ale widzę zmiany. Bidulek przybyło a Wy przecież z tego co pamiętam maleńkie mieszkanko macie. :crazyeye:. Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy i wysiłku włożonego w pomoc psiekom w potrzebie. Pozdrawiam :-) Quote
oktawia6 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Barbi'] Byłam, potem miałam bardzo zły net i nawet pisać na dogomanii się nie dało. Teraz net już OK i odwiedzam znajomych, zastanawiając się co słychać. Przez całą galerię się nie przebiłam ale widzę zmiany. Bidulek przybyło a Wy przecież z tego co pamiętam maleńkie mieszkanko macie. :crazyeye:. Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy i wysiłku włożonego w pomoc psiekom w potrzebie. Pozdrawiam :-) 30 m kw:oops::oops::oops:dokładnie....dzięki Barbi za miłe słowa:oops: nie jest dobrze: Viktoria wydziela śluz z pipki, wylizuje do tego, Dyzio wymiotuje, nie chce jeśc, z łaską je rybę, żółtka, biały ser-mało-czystą żółcią, Liszka również wymiotowała, podejrzenia są na pasożyty jelitowe i to mega-Dyzio trafił z przykrych warunków mógł uraczyc resztę moich psów-przecież to nie jego wina biedactwo. Znam te objawy, kiedyś to przerabiałam: tylko przy 2 pieskach-nie przy 5-ciu:crazyeye::shake:....do tego jeśli one mają Lamblie lub inne to my też-śpimy z nimi w łóżku, jelitowe pasożyty działają na 2 strony Lablioza szczególnie-człowiek-pies pies-człowiek. Nie jest ciekawie, jest do doopy, jutro jadę po psy do Krzyczek potem ten cholerny Sylwester, zbieram koopy do badania koproskopowego, oto połowa tylko pojemniczków (trzyma się to w lodówce) zbiera się koopy co drugi dzień: np.: poniedziałek, środa, piątek: DYzio nadal raz na tydzień kąpiele lecznicze p/malesiozie, dziś miała kąpanie-zawsze na noc mu robię, potem czesanie i czesanie jego włosiąt, ładnie się prezentują-takie jedwabne, w połowie stycznia konsultacja u weta. jeśli ktoś dobrej woli może wesprzec leczenie moich psów będę wdzięczna-nie prosiłam publicznie nikogo od czasu adopcji ślepej Viktorii z rakiem, wzięłam na siebie wielką odpowiedzialnośc-nie mogę ich nie leczyc-dlatego proszę o wsparcie finansowe. Bazarków nie zrobię na nie bo obciach-robię na inne psy w potrzebie, proszę tutaj. Mam fajne jeansy markowe nowe-nie noszone Reversa.:na drobniutką dziewczynę, coś z biżuterii, mogę wstawic tutaj foty nie na bazarku dogomaniackim. moje namiary: konto bankowe: Oktawia Mroczek 39 1060 0076 0000 3000 0703 4250 Nowolipki 28A m.13 Warszawa 01-019 to jest prośba a w sumie apel...:shake: Quote
piotrek_b Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 to ci się narobiło teraz Oktawciu :-( - będzie dobrze, bo musi być dobrze Quote
aniac50 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 piotrek_b napisał(a):to ci się narobiło teraz Oktawciu :-( - będzie dobrze, bo musi być dobrze Ja też wierzę ,ze to tylko przejściowe kłopoty!!!Ze świątecznymi życzeniami nie zdążyłam:oops:,ale Ty Oktawio wiesz ,że całej twojej gromadce życzę WSZYSTKIEGO CO NAJ....NAJ....NAJ.....Zasługujecie na to !!!!!Zdrowia i cierpliwości życzę .......I nie pisz o żadnym obciachu!!!!Wspólnymi siłami ......DAMY RADĘ !!!!!!! Quote
Iza i Fidel Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Czesc Oktawio, Nie mam czasu i bardzo ubolewam nad tym,ze nie moge przejrzec Waszej galerii i dowiedziec sie kto jest kto i skad. Zaraz bede wysylac komus fotki szelek i smyczy dla chorego sznaucera. Moge podpowiedziec,ze moze Twoje zapewne piekne rzeczy wystawic na allegro? Masz tam konto? Jesli nie,to ja moge Twoje rzeczy wystawic. moj mail: [email protected] hmmm,jak mi cos do glowy wpadnie to skrobne jeszcze do Ciebie,najwspanialsza kobieto na swiecie ! Quote
piotrek_b Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [FONT="Arial Black"][SIZE="3"]Oktawcia, W Nowym Roku życzę Ci: 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin miłości, 526600 minut pogody ducha i 31536000 sekund wspaniałego seksu![/FONT] Quote
Ziutka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [quote name='piotrek_b'][FONT=Arial Black]Oktawcia, [/FONT] [FONT=Arial Black]W Nowym Roku życzę Ci:[/FONT] [FONT=Arial Black]12 miesięcy zdrowia, [/FONT] [FONT=Arial Black]53 tygodni szczęścia, [/FONT] [FONT=Arial Black]8760 godzin miłości, [/FONT] [FONT=Arial Black]526600 minut pogody ducha [/FONT] [FONT=Arial Black]i 31536000 sekund wspaniałego seksu![/FONT] Okta ode mnie, Marcina i faflunka życzymy Tobie, Piotrkowi i całej gromadce psiej - tego samego co Piotuś z Nibylandii :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts