Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
no właśnie-nie widzisz, że to już depresja? takie byki, że aż w gnatach piszczy:placz:

Widzę kochanienka widzę....i dlatego Ci wybaczam....Ja na samą myśl :cool1: też już dostaję depresji :shake: ale musimy być silne cioteczko ;)

Posted

Ziutka napisał(a):
Widzę kochanienka widzę....i dlatego Ci wybaczam....Ja na samą myśl :cool1: też już dostaję depresji :shake: ale musimy być silne cioteczko ;)

o joj ....:roll: kobitki grypsują sobie - widzę, :eviltong: o czym gadacie złotka?, o lodach z zielonej budki ? :loveu: :megagrin::scared:

Posted

[quote name='piotrek_b']
o joj ....:roll: kobitki grypsują sobie - widzę, :eviltong: o czym gadacie złotka?, o lodach z zielonej budki ? :loveu: :megagrin::scared:

grypserka idzie, że aż furczy Piotruś! jo, jo mówimy o lodach i nielotnych ptakach:smokin:

obiecałam również fotkę Lusi-mojej mamy w nowym swetrosku-z akcji na rzecz bezdomnych psów:

troszku off-ale to jest piękne:loveu::

Posted

wstawiam jeszcze jedną unikatową fotkę mego Dyzia-robiła je moja kompanka, która była wtedy ze mną w Krzyczkach:cool1::

jest widoczna obok łapa psa, z którym przebywał-dokładnie z dwoma.

Posted

[quote name='sylwiaskalska']
oktawia wejdz na allegro i wpisz gryfonik :angryy:

Sylwia wiem o tej sprawie.....k...rwa mac:angryy:a mówiłam rok temu pamiętasz, że się zacznie? no i zaczęło się.....ale jeszcze gorzej będzie, wypuszczony miot otwiera puszkę Pandory-to nie jest pierwszy przypadek Gryfonikó bez papierów, słyszałam jeszcze o 2 innych:angryy:-wcześniej.....

Posted

[quote name='oktawia6']Sylwia wiem o tej sprawie.....k...rwa mac:angryy:a mówiłam rok temu pamiętasz, że się zacznie? no i zaczęło się.....ale jeszcze gorzej będzie, wypuszczony miot otwiera puszkę Pandory-to nie jest pierwszy przypadek Gryfonikó bez papierów, słyszałam jeszcze o 2 innych:angryy:-wcześniej.....

Ja tez jestem wnerwiona ma maxa :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Nardzenia dużo prezentów, życzy Oktawia z Gryfonikami Brukselskimi: Grysiem i Dandisiem, Pekińczykami: Liszką i Dyziem i Sznaucerką Sikorią
:tree1::tree1::tree1: :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

Wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku i buziaki dla Ciebie i TZ za takie poświęcenie z Waszej strony i opiekę nad kocheniuśkimi ale jednak wymagającymi leczenia i opieki psiulkami. Buziaki :-)

Posted

[quote name='Barbi']
Wszystkiego naj naj najlepszego w Nowym Roku i buziaki dla Ciebie i TZ za takie poświęcenie z Waszej strony i opiekę nad kocheniuśkimi ale jednak wymagającymi leczenia i opieki psiulkami. Buziaki :-)

dzięki Barbi:loveu:i wzajemnie!
ja Cię zdaje się dobrze pamiętam (a mam dobrą pamięc:evil_lol:) byłaś na wątku mojej niewidomej Viktorii rok temu-prawda?:cool3:

Posted

Byłam, potem miałam bardzo zły net i nawet pisać na dogomanii się nie dało. Teraz net już OK i odwiedzam znajomych, zastanawiając się co słychać. Przez całą galerię się nie przebiłam ale widzę zmiany. Bidulek przybyło a Wy przecież z tego co pamiętam maleńkie mieszkanko macie. :crazyeye:. Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy i wysiłku włożonego w pomoc psiekom w potrzebie. Pozdrawiam :-)

Posted

[quote name='Barbi']
Byłam, potem miałam bardzo zły net i nawet pisać na dogomanii się nie dało. Teraz net już OK i odwiedzam znajomych, zastanawiając się co słychać. Przez całą galerię się nie przebiłam ale widzę zmiany. Bidulek przybyło a Wy przecież z tego co pamiętam maleńkie mieszkanko macie. :crazyeye:. Jestem pełna podziwu dla Twojej pracy i wysiłku włożonego w pomoc psiekom w potrzebie. Pozdrawiam :-)

30 m kw:oops::oops::oops:dokładnie....dzięki Barbi za miłe słowa:oops:

nie jest dobrze: Viktoria wydziela śluz z pipki, wylizuje do tego,
Dyzio wymiotuje, nie chce jeśc, z łaską je rybę, żółtka, biały ser-mało-czystą żółcią,
Liszka również wymiotowała,

podejrzenia są na pasożyty jelitowe i to mega-Dyzio trafił z przykrych warunków mógł uraczyc resztę moich psów-przecież to nie jego wina biedactwo.
Znam te objawy, kiedyś to przerabiałam: tylko przy 2 pieskach-nie przy 5-ciu:crazyeye::shake:....do tego jeśli one mają Lamblie lub inne to my też-śpimy z nimi w łóżku, jelitowe pasożyty działają na 2 strony Lablioza szczególnie-człowiek-pies pies-człowiek.
Nie jest ciekawie, jest do doopy, jutro jadę po psy do Krzyczek potem ten cholerny Sylwester, zbieram koopy do badania koproskopowego, oto połowa tylko pojemniczków (trzyma się to w lodówce) zbiera się koopy co drugi dzień: np.: poniedziałek, środa, piątek:

DYzio nadal raz na tydzień kąpiele lecznicze p/malesiozie, dziś miała kąpanie-zawsze na noc mu robię, potem czesanie i czesanie jego włosiąt, ładnie się prezentują-takie jedwabne, w połowie stycznia konsultacja u weta.

jeśli ktoś dobrej woli może wesprzec leczenie moich psów będę wdzięczna-nie prosiłam publicznie nikogo od czasu adopcji ślepej Viktorii z rakiem, wzięłam na siebie wielką odpowiedzialnośc-nie mogę ich nie leczyc-dlatego proszę o wsparcie finansowe.
Bazarków nie zrobię na nie bo obciach-robię na inne psy w potrzebie, proszę tutaj.
Mam fajne jeansy markowe nowe-nie noszone Reversa.:na drobniutką dziewczynę, coś z biżuterii, mogę wstawic tutaj foty nie na bazarku dogomaniackim.

moje namiary:

konto bankowe:

Oktawia Mroczek
39 1060 0076 0000 3000 0703 4250
Nowolipki 28A m.13
Warszawa 01-019

to jest prośba a w sumie apel...:shake:

Posted

piotrek_b napisał(a):
to ci się narobiło teraz Oktawciu :-( - będzie dobrze, bo musi być dobrze

Ja też wierzę ,ze to tylko przejściowe kłopoty!!!Ze świątecznymi życzeniami nie zdążyłam:oops:,ale Ty Oktawio wiesz ,że całej twojej gromadce życzę WSZYSTKIEGO CO NAJ....NAJ....NAJ.....Zasługujecie na to !!!!!Zdrowia i cierpliwości życzę .......I nie pisz o żadnym obciachu!!!!Wspólnymi siłami ......DAMY RADĘ !!!!!!!

Posted

Czesc Oktawio,
Nie mam czasu i bardzo ubolewam nad tym,ze nie moge przejrzec Waszej galerii i dowiedziec sie kto jest kto i skad.
Zaraz bede wysylac komus fotki szelek i smyczy dla chorego sznaucera.
Moge podpowiedziec,ze moze Twoje zapewne piekne rzeczy wystawic na allegro?
Masz tam konto? Jesli nie,to ja moge Twoje rzeczy wystawic.

moj mail:
[email protected]

hmmm,jak mi cos do glowy wpadnie to skrobne jeszcze do Ciebie,najwspanialsza kobieto na swiecie !

Posted

[FONT="Arial Black"][SIZE="3"]Oktawcia,
W Nowym Roku życzę Ci:
12 miesięcy zdrowia,
53 tygodni szczęścia,
8760 godzin miłości,
526600 minut pogody ducha
i 31536000 sekund wspaniałego seksu![/FONT]

Posted

[quote name='piotrek_b']

[FONT=Arial Black]Oktawcia, [/FONT]

[FONT=Arial Black]W Nowym Roku życzę Ci:[/FONT]
[FONT=Arial Black]12 miesięcy zdrowia, [/FONT]
[FONT=Arial Black]53 tygodni szczęścia, [/FONT]
[FONT=Arial Black]8760 godzin miłości, [/FONT]
[FONT=Arial Black]526600 minut pogody ducha [/FONT]
[FONT=Arial Black]i 31536000 sekund wspaniałego seksu![/FONT]

Okta ode mnie, Marcina i faflunka życzymy Tobie, Piotrkowi i całej gromadce psiej - tego samego co Piotuś z Nibylandii :loveu::loveu::loveu::loveu: