Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.06.2022 o 21:25, Poker napisał:

ostatnie zdjęcie rewelacja.

Jak byłam tam trzy tygodnie temu na wizycie, to ta trawka ledwo kiełkowała, a Molciowa pani się martwiła czy Molcia ją polubi (bo to specjalnie dla Molci jakś kocia trawa)   - jak widać, Molcia polubiła 🙂 

Dnia 8.06.2022 o 07:02, DORA1020 napisał:

Sama Molcia to rewelacja:) Była u mnie rok i dwa miesiące na dt,ciężko było jak wyjechała,bardzo to przeżyłam

a teraz ma Molcia taki dom,o jakim każdy kot  marzy,wszystko dla kota,drapaki/jeden w każdym pomieszczeniu/

dobre jedzonko,koszyczki,w których śpi,zabawki,trawki/co widać na fotce/,i najważniejsze Pani bardzo kocha Molcię,i mówi,że jest wyjątkowa....ale ja to wiem:)

A tak się martwiłaś 🙂 

• Like 2
Posted
Dnia 8.06.2022 o 21:03, limonka80 napisał:

Jak byłam tam trzy tygodnie temu na wizycie, to ta trawka ledwo kiełkowała, a Molciowa pani się martwiła czy Molcia ją polubi (bo to specjalnie dla Molci jakś kocia trawa)   - jak widać, Molcia polubiła 🙂 

A tak się martwiłaś 🙂 

Tak,bardzo się martwiłam,bo pani nie była skłonna do współpracy,nie chciała osiatkować balkonu,mieszka na 1 piętrze,powiedziała,że jak Molcia spadnie to na dół,do ogródka sąsiada,ona po nią pójdzie i ją przyniesie.Wiedziałam,że jak Molcia spadnie to ona nigdy jej nie złapie.W końcu dobrze poznałam charakterek Molci.

No i sąsiad niby nie wyrażał zgody,a to wspólnota mieszkaniowa,i inne przeszkody

ale w końcu zrozumiała,że musi to zrobić,pokochała  Molcię i wiedziała,że musi osiatkować jak chce,żeby kicia u niej została

i w końcu takie szczęśliwe zakończenie🙂 wiem,ze to jest ten domek dla Molci🙂będzie tam kochana:)

• Like 2
Posted
Dnia 9.06.2022 o 00:11, bakusiowa napisał:

Cała rodzinka to słodziaki. Włącznie z opiekuńczą mamusią.

Tak,mamusia jest bardzo opiekuńcza,dobrze,że udało się i ją zabrać.

Posted
Dnia 9.06.2022 o 11:13, agat21 napisał:

Piękne zdjęcia tu wstawiacie 🤩 Molcia na donicy z trawą - bomba! 😁 Kocia rodzina - miodzio! 🤩

No to jeszcze wrzucę zdjęcia Rysia już w DT w Krakowie

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

Brak opisu.

• Like 4
Posted

Mój trzeci rezydent jest z konieczności niewychodzący, ale bardzo cierpi więc wychodzimy razem; na początku mocno jojczał ale robi się coraz lepiej

Łoo ale dużo trawy

image.thumb.jpeg.5dbbc1f3c4ff4997459dfdf472666ee5.jpeg

Tego tu prawie nie widać

image.jpeg.2fe89deb5828da308ec1170fc29408ad.jpeg

Ale jak wyjdzie to wygląda tak:

image.jpeg.2222ad6a919d525aebabb87bdf73528c.jpeg

Ciekawe co tam jest?

image.thumb.jpeg.8efb98fa4e10d95215f0137835dd49a0.jpeg

image.thumb.jpeg.f5546cf5fe69e5868af6fd8cde6ea0cc.jpeg

Łolaboga, cyrk za darmo, kota na smyczy prowadzo

image.jpeg.922e8b003e7dd000c38c885c5ca02616.jpeg

• Like 2
Posted
Dnia 12.06.2022 o 02:31, Isiak napisał:

I ostre zęby i pazury 😞

I tam , pazury obcinam , a gryźć nie gryzie nas. Kulka jest jak pies w kociej skórze.

Posted

Razem z Różyczką został ok. miesiąc temu wyrzucony drugi kot buro-biały

został pogryziony.... chyba? przez innego kocura

kotka,którą karmię przy śmietnikach atakowała tego biedaka

dzisiaj udało się toto złapać

sue wstawi zdjęcie

• Like 1