DORA1020 Posted October 11, 2019 Author Posted October 11, 2019 https://www.olx.pl/oferta/zuzia-psinka-nieduza-kochane-malenstwo-czeka-na-dom-CID103-IDBZ3sj.html moge jeszcze cos dopisać nie wiem ile może miec lat,więc napisałam,ze trzy,ale może wet oceni Quote
guccio Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: https://www.olx.pl/oferta/zuzia-psinka-nieduza-kochane-malenstwo-czeka-na-dom-CID103-IDBZ3sj.html moge jeszcze cos dopisać nie wiem ile może miec lat,więc napisałam,ze trzy,ale może wet oceni Strasznie Ci dziękuje. Dla Twojej Pumy Anula przysłała 100zł Quote
AlfaLS Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 DORA, na wątku https://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupić-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/page/55/?tab=comments#comment-17526795 Arim napisała, że może oddać aparat fotograficzny. Wiem, ze już masz ale akurat w Twoim przypadku może lepiej mieć "na zapas" ? Napisałam tam, że poproszę Cię o skontaktowanie się z nią więc jak możesz to odezwij się w tej sprawie do Arim :-). Jakiś dobry klimat nastał w sprawach aparatowych dla szczebrzeszyniaków :-) Quote
bakusiowa Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 1 godzinę temu, AlfaLS napisał: DORA, na wątku https://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupić-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/page/55/?tab=comments#comment-17526795 Arim napisała, że może oddać aparat fotograficzny. Wiem, ze już masz ale akurat w Twoim przypadku może lepiej mieć "na zapas" ? Napisałam tam, że poproszę Cię o skontaktowanie się z nią więc jak możesz to odezwij się w tej sprawie do Arim :-). Jakiś dobry klimat nastał w sprawach aparatowych dla szczebrzeszyniaków :-) U Dory przyda się zapasowy aparat. Quote
bakusiowa Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Zapraszam na bazarek cegiełkowy na dług w lecznicy. F-ra za leczenie bezdomnych szczebrzeszyńskich kotów to 5800 zł. Potrzebne jest 3 tys.zł. https://www.dogomania.com/forum/topic/350636-bazarek-cegie%C5%82kowy-na-d%C5%82ug-w-lecznicy-do-10-go-listopada-2019r/ Quote
DORA1020 Posted October 12, 2019 Author Posted October 12, 2019 22 godziny temu, guccio napisał: Strasznie Ci dziękuje. Dla Twojej Pumy Anula przysłała 100zł Bardzo dziękuję za pomoc bezdomniaczce:) Pumie,kochanej koteczce. Anula dla Ciebie Pienążki bardzo się przydały guccio wczoraj była z nimi /Fedrusiem i Pumą/ u weta,miały rzadką kopę a ja już w panice,że może panleukopenia,ale na szczęście nie kociaki dostały leki w poniedziałek do kontroli Quote
guccio Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 3 godziny temu, DORA1020 napisał: Bardzo dziękuję za pomoc bezdomniaczce:) Pumie,kochanej koteczce. Anula dla Ciebie Pienążki bardzo się przydały guccio wczoraj była z nimi /Fedrusiem i Pumą/ u weta,miały rzadką kopę a ja już w panice,że może panleukopenia,ale na szczęście nie kociaki dostały leki w poniedziałek do kontroli Od Bakusiowej przyszła wczoraj paczka-Puszki Animondy,Mleko kocie i żwirek. Niestety mleczko teraz nie można. Dziękuję bardzo Bakusiowa. Quote
guccio Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Mleczko będzie na później. Czarnulka zjadła mała porcyjkę Animondy a Ferduś nie ,tylko gryza.Puma ma lepszą ciut kupkę,Ferduś nie bardzo. Martwię się. Quote
DORA1020 Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 16 godzin temu, guccio napisał: Czarnulka zjadła mała porcyjkę Animondy a Ferduś nie ,tylko gryza.Puma ma lepszą ciut kupkę,Ferduś nie bardzo. Martwię się. kurcze:( kurcze a trafia sie mu DS w Bochni ,szukam kogos do wizyty pan zgodził sie na wizyte ,podał adres no i teraz sie martwię,uprzedziłam pana,że może to trochę potrwać może Ferdulinka wyzdrowieje,......napewno wyzdrowieje... Quote
DORA1020 Posted October 13, 2019 Author Posted October 13, 2019 18 godzin temu, guccio napisał: Od Bakusiowej przyszła wczoraj paczka-Puszki Animondy,Mleko kocie i żwirek. Niestety mleczko teraz nie można. Dziękuję bardzo Bakusiowa. Ja również bardzo dziękuję:) bakusiowa cały czas pomaga szczebrzeszyniakom,nie wiem co zrobiłabym bez jej wsparcia niestety jedynie co mogę ,to użyć magicznego słowa...dziękuję:) Quote
bakusiowa Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Odnośnie transportu do Krakowa lub Wieliczki. Wpisałam się na kilka grup transportowych lecz nic na razie nie ma. Z Ferdusiem to pech, że akurat teraz jest ktoś chętny. Quote
guccio Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 49 minut temu, bakusiowa napisał: Odnośnie transportu do Krakowa lub Wieliczki. Wpisałam się na kilka grup transportowych lecz nic na razie nie ma. Z Ferdusiem to pech, że akurat teraz jest ktoś chętny. Ferduś mimo wszystko rozrabia.Dzisiaj trochę zjadł i o dziwo nie tak łakomie.Łamię sobie głowę co się zadziało.Czarnulka z Ferdusiem jadły za szybko i zachłannie,może to?Dla Pumy to były stresujący dni-zmiana miejsca a w tym miejscu 2 koty i 3 psy. Nie jest gorzej a króraś kupa lepsza tylko czyja Wet.dał Cococem Plus.Dwa razy dziennie do pyszczka ze strzykawki. Quote
guccio Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 1 godzinę temu, DORA1020 napisał: kurcze:( kurcze a trafia sie mu DS w Bochni ,szukam kogos do wizyty pan zgodził sie na wizyte ,podał adres no i teraz sie martwię,uprzedziłam pana,że może to trochę potrwać może Ferdulinka wyzdrowieje,......napewno wyzdrowieje... Na temat kotków napisałam cytując bakusiową..Kot mi po klawiaturze łaził przed nosem. Quote
Anula Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 10 godzin temu, DORA1020 napisał: kurcze:( kurcze a trafia sie mu DS w Bochni ,szukam kogos do wizyty pan zgodził sie na wizyte ,podał adres no i teraz sie martwię,uprzedziłam pana,że może to trochę potrwać może Ferdulinka wyzdrowieje,......napewno wyzdrowieje... Elik,często jest w Bochni,może poproś o wizytę. Quote
guccio Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 6 godzin temu, bakusiowa napisał: Odnośnie transportu do Krakowa lub Wieliczki. Wpisałam się na kilka grup transportowych lecz nic na razie nie ma. Z Ferdusiem to pech, że akurat teraz jest ktoś chętny. Pan chętny na Ferdka dzwonił.Przedstawiłam mu całą sytuację.Będzie czekał.Nawet zaoferował,że w okolice podjedzie.Chciał jechać do mnie ale go uświadomiłam,ze to Zwierzyniec pod Zamościem a nie Kraków. 1 Quote
Poker Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Bazarek dla Was. https://www.dogomania.com/forum/topic/350675-sos-do-sałaty-z-czosnkiem-obieranym-metodą-rozi-do-1710g22/page/2/?tab=comments#comment-17527580 Podbijajcie , kupujcie ... Quote
Tyśka) Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Rozesłałam paru osobom zbiórkę na potrzeby kotków, na dług w lecznicy - nie wiem czy jest jakiś odzew, mam nadzieję że tak. Mam nadzieję, że kotki wyzdrowieją jak najszybciej. I trzymam kciuki za wizytę Ferdusia! Quote
Isabel Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 2 godziny temu, guccio napisał: Pan chętny na Ferdka dzwonił.Przedstawiłam mu całą sytuację.Będzie czekał.Nawet zaoferował,że w okolice podjedzie.Chciał jechać do mnie ale go uświadomiłam,ze to Zwierzyniec pod Zamościem a nie Kraków. Tak, bo Zwierzyniec to również dzielnica Krakowa :) Quote
bakusiowa Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 45 minut temu, Isabel napisał: Tak, bo Zwierzyniec to również dzielnica Krakowa :) U nas jest las który nazywa się Zwierzyniec a w nim jest nadleśnictwo Zwierzyniec. Quote
DORA1020 Posted October 14, 2019 Author Posted October 14, 2019 Dziękuję sue za wstawienie faktury:) Quote
DORA1020 Posted October 14, 2019 Author Posted October 14, 2019 Dnia 11.10.2019 o 09:14, DORA1020 napisał: Wpłata od sharki---90zł bardzo dziekuje:) Dług wynosi 404zł kolejna faktura za karmę----105 zł dług zwiększył się do kwoty 509zł :( Quote
Recommended Posts