Madie Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dolaczam sie do pytania.I mam jeszcze jedno mam,bo nie moglam tej informacji nigdzie znalezc.co z mama maluchow? Ona jest z nimi? Bedzie sterylka? Quote
funia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dziewczyny ,zmarła mama Dory ....Magda jest w szoku ,opiekowała się schorowaną mamą ponad 15 lat . Musimy jakoś jej pomóc ,została bez srodków do życia .Co bedzie ze stadem zwierzat ,które wykarmiała ? Sczceniak pojechał do DS. Quote
Elisabeta Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dora, bardzo Ci współczuję, Kochana. I siły życzę. Wiedziałam, co przeżywasz, ale tak myślałam, że szczeniak jednak pojedzie do swojego Domku... Funiu, nie wiem, co napisać... Muszę pomyśleć... Ale ja tu jestem. Quote
Ty$ka Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Moje wyrazy współczucia, Doro. Jesteśmy z Tobą. Quote
Madie Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Zastanowimy sie z TZtem nad jakims planem pomocy... Magdo, wroce do Polski i sle PW,a do tej pory trzymaj sie mocno. Rozpacz, zaloba i.ulga to nic zlego.Postaraj sie prosze nie zajechac na smierc probujac zabic mysli. Chcialabys pomoc kogokolwiek z nas (mowie za siebie) na pogrzebie? Wracam w pn wiec jak chcesz biore wolne i przyjade.nie musisz byc w tym sama. Quote
Ingrid44 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dora, Wyrazy wspolczucia. Jestesmy z Toba. Nie zostawimy Cie samej ze zwierzakami. Quote
diana79 Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Dora wyrazy współczucia :( trzymaj się mocno. może ktoś pomóc Dorze w załatwieniu jakiś środków do życia? może renta, jakieś zapomogi społeczne czy coś takiego pewnie nie będzie łatwo ale nie może człowiek zostać bez środków do życia w tych czasach Quote
Ayame Nishijima Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Doro, ogromnie mi przykro. Poukładaj swoje sprawy spokojnie, a gdybym mogła jakoś pomóc, to juz teraz się deklaruję. Cieszę się, że szczeniak pojechał. To dla niego szansa i oby było mu dobrze. Quote
funia Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Magda to bezinteresowna osoba ,ktora kosztem siebie samej ratowała i ratuje stada zwierzat .Człowiek skromny i nie proszący o nic ...żyje naprawdę skromnie żeby nie żec ze biednie ...Jakoś się ogarniemy i pomozemy aby nie została sama ze zwierzętami którym trzeba dać jeść i zapłącić za tymczas. Quote
Elisabeta Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Tak, Funiu... Jakoś się ogarniemy i pomożemy naszej Dorze i bezdomnaczkom. Quote
Javena Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Może potrzebne ogłoszenia? Zapraszam na bazarek. Quote
Ingrid44 Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='diana79']Dora wyrazy współczucia :( trzymaj się mocno. może ktoś pomóc Dorze w załatwieniu jakiś środków do życia? może renta, jakieś zapomogi społeczne czy coś takiego pewnie nie będzie łatwo ale nie może człowiek zostać bez środków do życia w tych czasach[/QUOTE] To jest madry pomysl. Czy jest ktos taki lub moze dogomanacy znaja taka taka osobe ? Quote
Madie Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Dobra,szczyle moga przyjechac do nas przyjechac jutro - poznym wieczorem albo pozniej w tygodniu.jakos sie je bazarkami obrobi... Co do renty itp to niestytety specjaliste od tego mam obok siebie -moja mama-i jedyne na co Dora moze liczyc w wielkich bolach to pomocopieki spolecznej, bardzo niska.Renta moglaby jej przyslugiwac w przypadku powaznych klopotow ze zdrowiem i tez nie jest za wysoka... Quote
Ty$ka Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 [quote name='Ayame Nishijima']I jak Maluch? Pojechał do DS?[/QUOTE] Zdjęcie z podróży: [IMG]http://i59.tinypic.com/33vlwk6.jpg[/IMG] Ukradłam z wątku o dwóch dzikuskach. Quote
ala123 Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Dopiero dzisiaj wróciłam do domu i wreszcie mam dostęp do komputera. O śmierci mamy Dory1020 dowiedziałam się od funi,ale niestety byłam daleko i nie mogłam być na pogrzebie. Martwimy się o Dorę,bo jest w złej formie psychicznej,a żyć jakoś trzeba,bezdomne koty i psy czekają na jej pomoc,chociaż ona sama została bez środków do życia ( do tej pory żyły z mamą z niskiej emerytury i zasiłku opiekuńczego,teraz nic jej nie przysługuje!). Quote
Madie Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Zapraszam na bazarek, z którego całość dochodów zostanie przeznaczona na nasze Szczebrzeszyniaki. Zapraszajcie jak największą liczbę znajomych:) Zapraszam na bazarek dla Szczebrzeszyniaków: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/254482-Srebro-kamienie-szlachetne-i-urocze-drobiazgi-na-psiaki-ze-Szczebrzeszyna%21[/url] Quote
Elisabeta Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Madie działa jak błyskawica. :) Idę na bazarek. :) Quote
Madie Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Chodźcie i podrzucajcie, a najważniejsze zapraszajcie znajomych:))) Niech się kręci:) Quote
Elisabeta Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Szczebrzeszyniaki kochane, nie macie już długu z pierwszej strony wątku. :):) Dora, chociaż tak Ci pomogę... :) Quote
DORA1020 Posted July 22, 2014 Author Posted July 22, 2014 Bardzo dziekuje Wam za cieple i serdeczne slowa. To nie jest tak,ze zamknelam sie w swoim bolu,chociaz prace wykonuje jak automat,to musze isc nakarmic dzikie koty na dzialce,bo czekaja na jedzenie,musze isc nakarmic Brysia,zwierzeta w rodzinie patologicznej/w sumie piec/ i jeszcze wczoraj pojawil sie na osiedlu psiak sliczny,ale bardzo wyglodzony,z podkulonym ogonem i bardzo bojacy sie ludzi.Nakarmilam go wczoraj i dzisiaj,co bedzie dalej nie wiem. Bardzo dziekuje,ze sercem i myslami bylyscie i jestescie w tym trudnym dla mnie czasie ze mna. Quote
Ingrid44 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Dora jak masz chwile czasu to napisz czy karma potrzebna dla tych wszystkich zwierzakow ? Quote
Recommended Posts