Baltimoore Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 I z niedobrych wieści :( Nadziejka zachorowała, podejrzenie PP :( Dostała surowicę. Trzymajcie kciuki !!! Quote
Elisabeta Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 :-( Mocno trzymam kciuki za małą Nadziejkę... Quote
Elisabeta Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Dora, moją wpłatę na Bezdomniaki możesz przeznaczyc na najpilniejsze potrzeby. Może na jedzenie dla kotków... 31 kotów do nakarmienia................................................. :-( Quote
Baltimoore Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Oj tak, jedzenie dla bezdomniaków jest bardzo potrzebne. Quote
Baltimoore Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Wstępnie rozmawiałam z behiaworystka Czekam na telefon Pana od Chmurki co powiedział jego wet. Quote
Baltimoore Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Surowicę na PP dostała też Kolęda i Jaśminek, mam nadzieję że nie mają objawów tylko profilaktycznie, tak długo są w lecznicy :( Koszty rosną :( Oby tylko pomogło. Quote
terra Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Kurcze, mam nadzieję, że nie złapali tego świństwa. Trzymam kciuki za kociaki. Quote
Nadziejka Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 trzymam scioskam mocno za wszystkie lapenki Quote
Baltimoore Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Oby nie załapali, są już tak długo w tej lecznicy :( Quote
buuenos Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Ojej, oby nie zalapali i oby u Nadziejki sie nie potwierdzilo.. Quote
Madie Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Kolęda i Jaśmin mogą do mnie na DT przyjechać od 2 stycznia. Inaczej nie dam rady. Mam nadzieję, że znajdą jednak domu do tego czasu. Szykuję specjalny "koci" pokój. Już wyniosłam z niego sprzęt elektroniczny, a zakupiłam dwa drapaki i dużą kuwetę. Wymieniłam tez kaloryfer bo pokój był nieogrzewany. Wstawię jeszcze lampę nocną i będzie gotowe. Kanapa dla kotów i posłania już są. Mam też 250 zł na poczet długu. Nie mogę dać więcej, bo wypadły mi niespodziewane wydatki (choroba) ale tyle wpłacę. Ta sama lecznica co ostatnio? Kupię też Dorze puszki dla kotów, prośba o podesłanie linka z najlepszymi dla Was. 3 Quote
Poker Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Z mojego bazarku będzie chociaż 80 zł 1 Quote
DORA1020 Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 7 godzin temu, Poker napisał: Z mojego bazarku będzie chociaż 80 zł Bardzxo dziekuje Poker:) 80zl to nie mało,razem z wpłata Madie bedzie 330zl.A to juz sporo,sa jeszcze wpłaty cegiełkowe z bazarku Nadziejki,razem z wpłata od Sharki 50zl /bardzo dziekuje:) / Poker 80zl Madie 250zl Sharka 50zl wplaty cegiełkowe 73zl Razem byłoby 423zl. Na moim koncie jest w tej chwili 123zl. Serdecznie wszystkim dziekuje:):):) Quote
malagos Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Szukam kogoś, kto umie i poprowadzi wydarzenie na fb - zbiórkę karmy na koty. Nie bardzo umiem to zrobić, a może warto?... Quote
DORA1020 Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 8 godzin temu, Madie napisał: Kolęda i Jaśmin mogą do mnie na DT przyjechać od 2 stycznia. Inaczej nie dam rady. Mam nadzieję, że znajdą jednak domu do tego czasu. Szykuję specjalny "koci" pokój. Już wyniosłam z niego sprzęt elektroniczny, a zakupiłam dwa drapaki i dużą kuwetę. Wymieniłam tez kaloryfer bo pokój był nieogrzewany. Wstawię jeszcze lampę nocną i będzie gotowe. Kanapa dla kotów i posłania już są. Mam też 250 zł na poczet długu. Nie mogę dać więcej, bo wypadły mi niespodziewane wydatki (choroba) ale tyle wpłacę. Ta sama lecznica co ostatnio? Kupię też Dorze puszki dla kotów, prośba o podesłanie linka z najlepszymi dla Was. Bardzo dziekuje Madie:) Za wpłate na poczet długow:) za tymczas dla kotkow:) I za puszki dla kotkow:) Baltimoore kupuje zawsze puszki animonda 800 g koty lubia ta karme. Jaśmin pewnie skorzysta z Twojej propozycji,do co Kolędy...nie wiem Kroi sie jej DS,ale nie wiem co z tego wyjdzie. Quote
Baltimoore Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Dora była wczoraj w takim stanie,że nie była w stanie wejść na forum, a poza tym było dużo spraw do ogarnięcia na już. Najgorsze wieści są takie, że wczoraj zmarła Nadziejka :((((( Pomimo surowicy i leczenia :( Biedna Kicia, teraz już spokojnie biega za TM :( Quote
malagos Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Smutne wieści, cholerka... Dora, trzymaj się!...... Quote
terra Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Tak mi przykro, maleńka ['] Dora, przytulam Quote
Baltimoore Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Dora w bardzo kiepskim stanie :( Ponadto ratowała wczoraj młodą kotkę z wyrwanym ogonem, gnijącym tyłem i biegunka, bardzo odwodniona i wyniszczona :( Z trudem znalazła miejsce w lecznicy a jeszcze trudniej transport :( Przydał się solidny transporter który bakusiowa zakupiła niedawno. Szuka tez pomocy dla małego psiaka z patologii, facet zniszczył prowizoryczną budę i napadł na Dorę przy karmieniu :( Dramat :((( Quote
Baltimoore Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Zdobyć wieści Do domu w Warszawie jedzie Kolęda Wizyta.pa wypadła bardzo dobrze. Szukam transportu. A po Wtorka zgłosiły się dwa super domy. :) Dziękuję Yossarianie, która zrobi dzisiaj wizytę PA :) A do drugiego domu będzie mógł ewentualnie pojechać biało rudy kocurek Uratowany przez Ala123 spod DPS. 1 Quote
Baltimoore Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 I bardzo dziękuję Madie za propozycję tymczasowania od 2 stycznia. Mimo różnych trudnych przypadków jakie się jej trafiały jest jedyną która się podejmuje :) Quote
malagos Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 3 godziny temu, Baltimoore napisał: Dora w bardzo kiepskim stanie : Szuka tez pomocy dla małego psiaka z patologii, facet zniszczył prowizoryczną budę i napadł na Dorę przy karmieniu :( Dramat :((( o mamo, coś się stało Dorze?.. Quote
Anula Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Dnia 8.12.2017 o 15:28, DORA1020 napisał: Fajne pudełka niestety sklepu z akwarystyka u mnie,na większej wsi nie ma słyszałam tez,ze w aptekach przyszpitalnych mogą mieć przesylanie takiego pudełka nie opłaca sie,bo PP to strasznie zdziera kase z klientów Koszt przesyłki PP to 13,00zł.To raczej drogo.Do tego trzeba doliczyć dużą bluzkę ze sklepu z odzieżą używaną a więc się zwiększy koszt.W Warszawie jest sporo sklepów z akwarystyką morską.Może tam ktoś pomoże. Quote
Recommended Posts