Baltimoore Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Zdjęcia szczeniaczków od Dory Przerażające :( Quote
Baltimoore Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Trzeba im błyskawicznie pomóc! POTRZEBNY TRANSPORT Z SZCZEBRZESZYNA DO WARSZAWY I DO KIELC !!! I domek choć tymczasowy dla 2 ostatnich maluchów i ich mamy!!! Quote
Baltimoore Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Skamieniałam widząc, że sunia jest na łańcuchu !!!! Quote
buuenos Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 O Boze! Po wlasnych smutkach i chorobach wracam a tu obuchem w leb. Biedulinki psiaczki i mama na lancuchu!! Quote
DORA1020 Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Dzieki Baltimoore i ala123 za wstawienie zdjec noc dzisiaj bezsenna dzieki bardzo BeciaLublin 2 szczeniaczki maja jechac do W-wy, 2 byc moze do kielc jak dokonac wyboru? Mama sunia jest kochna,szczekala na mnie,broniac swoich pociech,malenstwo,moze wazyc 6-7kg,to taka miniaturka terierka. Zostawilam puszki,byly glodne,woda na szczescie byla,dzisiaj w nocy mroz,malenstwom bedzie zimno,zostawilam budke styropianowa dla kotow,mam nadzieje,ze tam bedzie cieplej Quote
DORA1020 Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 5 minut temu, Baltimoore napisał: Dobrze buuenos, że wróciłaś Dobrze.... Quote
Baltimoore Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Czyli przed Twoim przyjściem one nawet tej budki nie miały ???! Quote
DORA1020 Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 4 minuty temu, Baltimoore napisał: Czyli przed Twoim przyjściem one nawet tej budki nie miały ???! To co tam bylo nie mozna bylo nazwac budka zostawilam ocieplana,czysciutka budke styropianowa mam nadzieje,ze beda tam spac,bo w nocy mróz:( biedactwa... Quote
bakusiowa Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Komu przesłać pieniądze na jedzenie dla piesków? Quote
DORA1020 Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 8 godzin temu, bakusiowa napisał: Komu przesłać pieniądze na jedzenie dla piesków? Mozesz do mnie chociaz niedawno wyslalas 40zl z tych pieniazkow,ktore podarowalas bezdomniakom przeznaczylam dla Tyczuni na usuniecie kamienia i badania przed. Za reszte kupilam puszki,kilka zostawilam szczeniakom i suni. Bardzo Ci dziekuje,ze pomagasz:) Quote
DORA1020 Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Potrzebne beda pieniazki na transport jeszcze nie wiem co z W-wa,ale do Kielc trzeba zawiezc tam 2 szczeniaczki bardzo prosze o wsparcie zostaje jeszcze sunia i 2 szczenniaczki.....musza byc szybko zabrane Quote
Baltimoore Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 W sobotę będzie transport na bla bla Zamość-Szczebrzeszyn- Kielce(jedyny w najbliższym czasie), podana godzina wyjazdu 5:00 z Zamościa. Quote
Baltimoore Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Hop, hop !!! czy ktoś tu zagląda???! Oprócz Dory oczywiście. Quote
Becia Lublin Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 w sobotę cala rodzinka może jechać do Warszawy :) prosimy o pomoc w transporcie lub w opłaceniu transportu Quote
mar.gajko Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 21 minut temu, Becia Lublin napisał: w sobotę cala rodzinka może jechać do Warszawy :) prosimy o pomoc w transporcie lub w opłaceniu transportu A gdzie do Warszawy? Tzn. do kogo? Quote
buuenos Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Przeslalam grosik. Oby psinki sliczne znalazly dobre domy! Quote
inka33 Posted March 3, 2017 Posted March 3, 2017 Dnia 1.03.2017 o 21:00, DORA1020 napisał: Pozytywnie:) Atomowka zrobila wizyte poadopcyjna,za ktora jej bardzo dziekuje:) Bianka cudna biala kicia ma sie w DS dobrze,jako koteczka lekliwa tuli sie do domownikow,przed obcymi ucieka pod lóżko. Bardzo dziękuję za odpowiedź i cieszę się, że mogłam pomóc choćby kontaktem. :) Quote
Recommended Posts