Murka Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Fotki dla Dory:) To podhalanka ze Szczebrzeszyna, o której była tu chyba mowa na jesieni. Teraz jest u nas pod opieką Fundacji Bono. Baardzo fajne suczydło. Quote
mari23 Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 cudna ta podhalanka!!!!! odwiedzam moje kochane szczebrzeszyniaki i pozdrawiam Was, dzielne dziewczyny! Quote
DORA1020 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Dziekuje Murko za wstawienie zdjec szczesliwej Belluni:) Tak sie ciesze,ze w koncu zdecydowal sie ja oddac. A nie bylo latwo,prosilam go o to,prosila p.Beata z fundacji Bono....i nic z tego niw wyszlo a Bella chodzila glodna,miala chore, uszy,to fakt ,ten czlowiek ja uratowal,ale to przeciez nie wszystko i dlatego bardzo,bardzo sie cieszxe,ze juz jest bezpieczna. I mam nadzieje,ze znajdzie wspanialy domek,bo jest bardzo kochana sunia. Quote
DORA1020 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 Bardzo dziekuje ewar za tymczasowanie i opieke nad Mruczusiem:) Ciesze sie,ze juz znalazl DS,to takie kochane kocisko. Radosc w sercu mem ogromna:) Quote
DORA1020 Posted February 22, 2016 Author Posted February 22, 2016 No i niestety przy dobrych wiadomosciach sa i te smutniejsze:( Na dworzec autobusowy przy Biedronce w Szczebrzeszynie ktos wyrzucil podrosnietego szczeniaczka,piesek ma moze pol roku? nie wiem,wet oceni.... Pirat???? ma jedno oko niebieskie,jedno brazowe Na razie jest u Agaty,mojej sasiadki,wykapali go,powyciagali kleszcze i jedzie do Murki ale niestey nie ma zadnych deklaracji wyjscia innego nie ma,Agata byc moze jeszcze w tym tygodniu jedzie do pracy za granice tylko Babelkowi udalo sie tak szybko znalezc dom. Quote
DORA1020 Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Prawda,ze sliczny..... dziekuje sharka za wstawienie zdjec:) Quote
andegawenka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 22 minut temu, DORA1020 napisał: Prawda,ze sliczny..... dziekuje sharka za wstawienie zdjec:) Przepiękny :) Quote
Tyśka) Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Pozwoliłam sobie założyć wątek Piracikowi: Quote
Tyśka) Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Gdzie szczeniak przebywa? Zaraz wstawięna chrząszczaki. Quote
Tyśka) Posted February 26, 2016 Posted February 26, 2016 Już jest: Dora, to szczenię jest bezpieczne czy szukamy DT? Quote
DORA1020 Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 O 26.02.2016o16:33, Tyś napisał: Już jest: Dora, to szczenię jest bezpieczne czy szukamy DT? Szukamy na cito DT lub DS. Zrobilam ogloszenie suni na olx,ale nie wyroznione,pewnie spadlo juz na 50strone i nikt nie zauwazy. Quote
DORA1020 Posted March 1, 2016 Author Posted March 1, 2016 Sharka,bardzo dziekuje za wstawienie zdjec:) i Tyska za wpisanie jej na chrzaszcze:) Quote
sharka Posted March 1, 2016 Posted March 1, 2016 Dora - podaj link ogłoszenia proszę to wyróżnię Quote
DORA1020 Posted March 2, 2016 Author Posted March 2, 2016 Misia nadal czeka na dom......i Brys,Karmelek,Piracik.... dziekuje sharka za wyroznienie oglosznia:) http://olx.pl/oferta/trzymiesieczna-misia-czeka-na-dom-CID103-IDebyml.html Quote
Ingrid44 Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Misia jest prześliczna. Może ktoś by dał radę zrobić lepsze zdjęcia do ogłoszeń. Wiadomo ze najpierw ludzie patrzą na zdjęcia a te co sa to słabo widać ślicznotkę. Quote
DORA1020 Posted March 3, 2016 Author Posted March 3, 2016 17 godzin temu, Ingrid44 napisał: Misia jest prześliczna. Może ktoś by dał radę zrobić lepsze zdjęcia do ogłoszeń. Wiadomo ze najpierw ludzie patrzą na zdjęcia a te co sa to słabo widać ślicznotkę. Niestety nie da rady zrobic innych zdjec...o te musialm kilka razy prosic.Misia jest w rodzinie,z ktorej powinna byc jak najszybciej zabrana. O to tez prosza ludzie,u ktorych jest Misia. Sharka,ogloszenie na olx jest juz wyroznione.Bardzo dziekuje:) Moze teraz ktos zauwazy Misie przesliczna..... Quote
Madie Posted March 6, 2016 Posted March 6, 2016 Zrobiłam bazarek, z którego 50% będzie przeznaczone na karmę dla kotów/psów z tego wątku. Zapraszam:) 1 Quote
DORA1020 Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 8 godzin temu, Madie napisał: Zrobiłam bazarek, z którego 50% będzie przeznaczone na karmę dla kotów/psów z tego wątku. Zapraszam:) Dziekuje Madie:) zapraszamy na bazarek:) Quote
Tyśka) Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Wie ktoś może gdzie jest obecnie wątek kudłaczy na dogo? Bo się zawieruszył po rewolucjach na forum... :( Quote
Anula Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 23 minut temu, Tyś napisał: Wie ktoś może gdzie jest obecnie wątek kudłaczy na dogo? Bo się zawieruszył po rewolucjach na forum... :( http://www.dogomania.com/forum/topic/45548-kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-proszę-o-nie-cytowanie-zdjęć/?page=276 Quote
DORA1020 Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 10 godzin temu, Anula napisał: http://www.dogomania.com/forum/topic/45548-kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-proszę-o-nie-cytowanie-zdjęć/?page=276 Dziekuje Anula:) Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec:) Ten psiak pojawil sie na ulicy jakis czas temu,widzialam go jak spal przy Biedronce /to miejsce gdzie ludzie przyjezdzaja na zakupy i przy okazji wyrzucaja psa/ a pozniej wszedl do srodka i ulozyl sie do spania,wiedzialam,ze go wygonia,ale jemu zrobilo sie cieplutko i zasnal. Probowalam sie oszukac,ze psiak ma wlsciciela.Widzialam go jak chodzil po ulicy. A wczoraj ta kobieta przyprowadzila mi go pod drzwi. Psiak przekochany,grzeczny.Zreszta tak jak wszystkie porzucone pieski:( Nie wiem jak mu pomoc? Jedyne wyjscie to do Murki. Ale po pierwsze nie ma na razie miejsc,a po drugie nie ma pieniedzy. Quote
Recommended Posts