Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie wszyscy serdecznie dziękujęmy , bardzo, bardzo :) :) :) Transport już mamy zabezpieczony, byle się jeszcze stałe udało uzbierać :(

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Melduję się w wątku. Też mam teraz takie nieszczęście w DT.
Pomogę. Jednorazowo - napewno ;) Co dalej... policzę...[/QUOTE]

Witaj serdecznie dziękujemy, :) a co do stałych to każde 2 zł jest ważne byle było , na samych jednorazowych daleko nie zajedziemy bo Bim odrazu nie nadaje się do adopcji. :shake:

Posted

żal mi strasznie Bimusia,chciałabym mu pomóc ale na razie nie wiele mogę; mamy bardzo dużo wydatków na miejscu,leczymy,karmimy i opłacamy pobyt w dt kilku psów w Zamościu i Szczebrzeszynie (jeszcze chyba nie mają wątku),jest nam ciężko związać koniec z końcem. Dla Bima wpłacę jednorazowo 10zł. poproszę o nr konta.

Posted

[QUOTE]640zł + coś ? [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE]

To 'coś' :D to skromne trzy dyszki (wpłacone z mBanku, zaraz po otrzymaniu nr konta.)

Posted

dokładnie przemyślałam swoje obecne możliwości finansowe i sądzę, że gorzej i tak już nie będzie :eviltong: Przy moim obecnym zadłużeniu 10zł nie czyni już różnicy... :sg168: Zatem co mi tam :diabloti: Deklaruję 10zł STAŁEJ (od września) na hotelik Bima. Całe szczęście nasza osobista kasa zapomogowo-pożyczkowa = teściowa, jest niezawodna :evil_lol:

Posted

[quote name='Kociabanda2']dokładnie przemyślałam swoje obecne możliwości finansowe i sądzę, że gorzej i tak już nie będzie :eviltong: Przy moim obecnym zadłużeniu 10zł nie czyni już różnicy... :sg168: Zatem co mi tam :diabloti: Deklaruję 10zł STAŁEJ na hotelik Bima. Całe szczęście nasza osobista kasa zapomogowo-pożyczkowa = teściowa, jest niezawodna :evil_lol:[/QUOTE]

no i jak nie kochać teściowej:eviltong: dzięki:)

Posted

[quote name='Nikus']no i jak nie kochać teściowej:eviltong: dzięki:)[/QUOTE]
a żebyś wiedział/a (?) :eviltong: Bez tej kobity mieszkalibyśmy już z naszą ferajną pod mostem :( Złota kobieta :loveu: Tylko mogłaby rzadziej obiadki gotować, bo trochę od nich zaczęłam tyć :angryy: No i nie mam kiedy zobaczyć się z własną Mamą, bo co tydzień jestem na obiadku u teściowej :roll: Ona wiele jest w stanie zrobić, byśmy tylko pozwolili się nakarmić :D

Posted

[quote name='ala123']żal mi strasznie Bimusia,chciałabym mu pomóc ale na razie nie wiele mogę; mamy bardzo dużo wydatków na miejscu,leczymy,karmimy i opłacamy pobyt w dt kilku psów w Zamościu i Szczebrzeszynie (jeszcze chyba nie mają wątku),jest nam ciężko związać koniec z końcem. Dla Bima wpłacę jednorazowo 10zł. poproszę o nr konta.[/QUOTE]

Alu bardzo Ci dziękuję :) , masz ogromne serducho :)

[QUOTE]dokładnie przemyślałam swoje obecne możliwości finansowe i sądzę, że gorzej i tak już nie będzie :eviltong: Przy moim obecnym zadłużeniu 10zł nie czyni już różnicy... :sg168: Zatem co mi tam :diabloti: Deklaruję 10zł STAŁEJ na hotelik Bima. Całe szczęście nasza osobista kasa zapomogowo-pożyczkowa = teściowa, jest niezawodna :evil_lol: [/QUOTE] ,

Ta Twoja Teściowa to coś jak moja , też by nas zakarmiła na śmierć jak by mogła , i biadoli że ja wciąż tylko 45 kg waże :eviltong: . Dzięki za deklarację.

Witajcie :) fiorsteinbock i Ula :)

Zapomniałam napisać wszystkim żeby do tych wysyłanych jednorazowych deklaracji ( do stałych też zresztą ) robili dopisek Dla Bima . :oops: Musze Was chwilowo opuścić , ale tyle nas tu jest , że nikt nie zauważy :eviltong: .

Posted

[quote name='kaa']
Ta Twoja Teściowa to coś jak moja , też by nas zakarmiła na śmierć jak by mogła , i biadoli że ja wciąż tylko 45 kg waże :eviltong: . Dzięki za deklarację.
[/QUOTE]
Oj tak. To dla mnie całkowicie niezrozumiałe, ale ta kobita kocha gotować. No i w związku z tym potrzebne jej jakieś gęby do karmienia :/ Czego to ona nie potrafi wymyślić, by nas na obiadek zwabić :D

Posted

no jest nareszcie Wasz wujaszek, Rudo Śląska, popędzą wątki, Nikusie, dzięki za wątek. słabo z kasą ale 10 zł stałej narazie oferuję z opcją na zmianę. Trzeba pięknisia ogłaszać niezależnie od miejsca w hoteliku.

Posted

Przyszedł Nikuś i zaszalał , rozróba gotowa :diabloti: - Bimuś to wszystko dla ciebie, wytrzymaj jeszcze trochę w przyszłą sobotę ruszamy ... :cool3:

I wielkie [SIZE=6][COLOR=red]dziękuję[/COLOR][/SIZE] dla wszystkich !!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']no jest nareszcie Wasz wujaszek, Rudo Śląska, popędzą wątki, Nikusie, dzięki za wątek. słabo z kasą ale 10 zł stałej narazie oferuję z opcją na zmianę. Trzeba pięknisia ogłaszać niezależnie od miejsca w hoteliku.[/QUOTE]

Witam P. Tereso i dziękuję . :) No to przekroczyliśmy Rubikon , jeszcze troszkę Bimuś i będziesz bezpieczny. :) Już się niczego ie będziesz musiał obawiać .