Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma się dobrze, więc biedakiem nie jest. Raczej teraz "królem lwem". Dziś nawet pogryzł Muszkę, jak broniła przed nim swojej miski. Potem patrzył na mnie przepraszająco. Żądza jedzenia go zaślepia.
Za to ma nawet swojego fana. Wczoraj trafił do nas jamnikowaty Reksio, który upatrzyl sobie Oskara i wręcz ogłupial na jego punkcie. Stale kręci mu się pod brzuchem, piszczy za nim, stale mu towarzyszy. Oskar cierpliwie znosi taka adoracje.

Posted

[quote name='Linssi']Podrzuce biedaka, bo nikt go nie odwiedza :(
Jaaga, jak on sie ma?[/QUOTE]
No jak to nikt, my odwiedzamy;) tylko wczoraj wszyscy trochę zaspali. Pozdrowienia dla Oskarka i całej psiej i ludzkiej Jaagowej gromadki:smile:

Posted

Oskarka wszyscy uwielbiają, nie tylko ludzie, ale psy również:lol:, ma coś chłopak w sobie;).

Oskarek , teraz domowy psiaczek, ma sie nieźle, domowych pieleszy prawie nie opuszcza:cool3:.
Ale trzeba mysleć niestety o kolejnej operacji, trzeba wyjąć gwóźdź ze złamanej łapy i wygrzebać ten nieszczęśny śrut, o ile się da.

Posted

[quote name='Elka_Ka']Ma powodzenie piesio:smile: Ten mały jamnisiowaty bardzo ładny jest.[/QUOTE]

Co z tego, jak Reksia też nikt nie chce. Dziewczyny poogłaszały go od razu, jak przyjechał, a odzewu żadnego nie ma.

Erko, trzeba zmienić tytul, bo ten się opatrzył i musimy zbierać na operację. Oskar już miał ja miec robioną, ale nie wiem, co powiedzieć chirurgowi w kwestii rozliczeń i tak czekam...

Posted

Jaaga napisał(a):
Co z tego, jak Reksia też nikt nie chce. Dziewczyny poogłaszały go od razu, jak przyjechał, a odzewu żadnego nie ma.

Erko, trzeba zmienić tytul, bo ten się opatrzył i musimy zbierać na operację. Oskar już miał ja miec robioną, ale nie wiem, co powiedzieć chirurgowi w kwestii rozliczeń i tak czekam...

To może go ogłosić jako mix yorka:diabloti: od razu znajdą się chętni.
Święta idą to ludzie porządki robią - "stare" psy wyrzucają a nowych nie biorą bo "to kłopot no i pies śmierdzi":angryy: Często słyszę takie teksty

Posted

Po świętach. Dokladnie to mamy się jeszcze zdzwonić.
Dzięki wpłacie jkp zaszczpiłam Oskara, Anilkę i Tolę.
Wreszcie jest zabezpieczony i bedę spać spokojnie. Pewnie pierwszy raz w swoim życiu dostał szczepionkę.

Erko, zastanawiam się, czy nie przydałoby się chłopaka odrobaczyć, bo jednak trzeba to robić co kilka miesięcy. Myślę, że najlepszy byłby Drontal dla duzych psów, bo na wszystko działa i podaje się go jednorazowo. Tylko jak to finansowo połapać? Nie tak tanio jest dobrze odrobaczyć 40 kg psa.

Posted

Drontal na 35 kg chyba kosztuje niecale 40 zł, ale nie jestem pewna, trzeba sprawdzić. Jak kupowałam na wszystkie swoje psy i koty, to wydałam majątek. Choć teraz nie miałam lepiej. Na odrobaczenie wszystkich Panacurem wydałam 500 zł, bo tam tabletka jest na 5 kg. Tabletki miałam kupione po okazyjnej cenie, bo tak to chyba zbankrutowalabym.
Niestety, nawet banalne odrobaczenie u psa ważącego 40 kg jest już wydatkiem.