emilia2280 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kam']Przelałam 56 zł z bazarku książkowego na erkowe konto :)[/QUOTE] To ten bazarek! Ktos mnie przelicytowal? Bo pw nie dostalam. Quote
Kam Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='emilia2280']To ten bazarek! Ktos mnie przelicytowal? Bo pw nie dostalam.[/QUOTE] tak, Majaa Cię przelicytowała Quote
erka Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Wpłynęło na konto Oskarkowe 56 zł od Kam z bazarku i 10 zł od Radka :). Bardzo serdecznie dziękujemy:):) Quote
Elka_Ka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Biedny psina przez całe swoje życie nabył się na dworzu, na mrozie i deszczu to teraz ma w nosie spacery;) Quote
Linssi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Podrzuce biedaka, bo nikt go nie odwiedza :( Jaaga, jak on sie ma? Quote
Jaaga Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Ma się dobrze, więc biedakiem nie jest. Raczej teraz "królem lwem". Dziś nawet pogryzł Muszkę, jak broniła przed nim swojej miski. Potem patrzył na mnie przepraszająco. Żądza jedzenia go zaślepia. Za to ma nawet swojego fana. Wczoraj trafił do nas jamnikowaty Reksio, który upatrzyl sobie Oskara i wręcz ogłupial na jego punkcie. Stale kręci mu się pod brzuchem, piszczy za nim, stale mu towarzyszy. Oskar cierpliwie znosi taka adoracje. Quote
Linssi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Jamink o odmiennej orientacji? :cool3: Oskarek zawsze bedzie dla mnie biedakiem ;) Quote
Jaaga Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Nie, nie ma odmiennej orientacji, co też manifestuje, ale Oskara uwielbił platonicznie. Quote
Linssi Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 haha! to chociaz tyle :) miziance dla Twojego stadka, Jaaga :) Quote
Elka_Ka Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Linssi']Podrzuce biedaka, bo nikt go nie odwiedza :( Jaaga, jak on sie ma?[/QUOTE] No jak to nikt, my odwiedzamy;) tylko wczoraj wszyscy trochę zaspali. Pozdrowienia dla Oskarka i całej psiej i ludzkiej Jaagowej gromadki:smile: Quote
erka Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Oskarka wszyscy uwielbiają, nie tylko ludzie, ale psy również:lol:, ma coś chłopak w sobie;). Oskarek , teraz domowy psiaczek, ma sie nieźle, domowych pieleszy prawie nie opuszcza:cool3:. Ale trzeba mysleć niestety o kolejnej operacji, trzeba wyjąć gwóźdź ze złamanej łapy i wygrzebać ten nieszczęśny śrut, o ile się da. Quote
Jaaga Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Tak jest cały czas. [URL="http://img835.imageshack.us/i/dsc08650a.jpg/"][IMG]http://img835.imageshack.us/img835/5551/dsc08650a.jpg[/IMG][/URL] Quote
erka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 To fotka jeszcze z Kielce, z hurtowni, tu tez adorowała go maleńka suczka:). Quote
Elka_Ka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ma powodzenie piesio:smile: Ten mały jamnisiowaty bardzo ładny jest. Quote
jusstyna85 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='erka']To fotka jeszcze z Kielce, z hurtowni, tu tez adorowała go maleńka suczka:). a co z tymi 2 psiakami? Quote
erka Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 To fotka sprzed kilku lat, juz dawno w domkach:). Quote
Jaaga Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='Elka_Ka']Ma powodzenie piesio:smile: Ten mały jamnisiowaty bardzo ładny jest.[/QUOTE] Co z tego, jak Reksia też nikt nie chce. Dziewczyny poogłaszały go od razu, jak przyjechał, a odzewu żadnego nie ma. Erko, trzeba zmienić tytul, bo ten się opatrzył i musimy zbierać na operację. Oskar już miał ja miec robioną, ale nie wiem, co powiedzieć chirurgowi w kwestii rozliczeń i tak czekam... Quote
Elka_Ka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jaaga napisał(a):Co z tego, jak Reksia też nikt nie chce. Dziewczyny poogłaszały go od razu, jak przyjechał, a odzewu żadnego nie ma. Erko, trzeba zmienić tytul, bo ten się opatrzył i musimy zbierać na operację. Oskar już miał ja miec robioną, ale nie wiem, co powiedzieć chirurgowi w kwestii rozliczeń i tak czekam... To może go ogłosić jako mix yorka:diabloti: od razu znajdą się chętni. Święta idą to ludzie porządki robią - "stare" psy wyrzucają a nowych nie biorą bo "to kłopot no i pies śmierdzi":angryy: Często słyszę takie teksty Quote
erka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Jaaga ustaliliście juz termin operacji Oskarka? Quote
Jaaga Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Po świętach. Dokladnie to mamy się jeszcze zdzwonić. Dzięki wpłacie jkp zaszczpiłam Oskara, Anilkę i Tolę. Wreszcie jest zabezpieczony i bedę spać spokojnie. Pewnie pierwszy raz w swoim życiu dostał szczepionkę. Erko, zastanawiam się, czy nie przydałoby się chłopaka odrobaczyć, bo jednak trzeba to robić co kilka miesięcy. Myślę, że najlepszy byłby Drontal dla duzych psów, bo na wszystko działa i podaje się go jednorazowo. Tylko jak to finansowo połapać? Nie tak tanio jest dobrze odrobaczyć 40 kg psa. Quote
Jaaga Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Drontal na 35 kg chyba kosztuje niecale 40 zł, ale nie jestem pewna, trzeba sprawdzić. Jak kupowałam na wszystkie swoje psy i koty, to wydałam majątek. Choć teraz nie miałam lepiej. Na odrobaczenie wszystkich Panacurem wydałam 500 zł, bo tam tabletka jest na 5 kg. Tabletki miałam kupione po okazyjnej cenie, bo tak to chyba zbankrutowalabym. Niestety, nawet banalne odrobaczenie u psa ważącego 40 kg jest już wydatkiem. Quote
Recommended Posts