Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bela51 napisał(a):
A czy w drodze powrotnej mógłby sie zalapac do Wroclawia malutki piesek z Otwocka ?

napisałam już na wątku tego pieska, może z labradorką z Celestynowa by sie zabrał w piatek..... bo niestety, ajlii zawiezie Sabę i nie wraca do Wrocławia...
transport w piątek - trwają uzgodnienia szczegółów....
Sabuniu - pakuj się! jedziesz do domku!!! tam z niecierpliwością czekają !!! :)

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
Właśnie drukuję umowę :D, a w piątek pójdę na długi spacerek do lasu osobowickiego z Sabunią przed podróżą :)

:multi::multi::multi:

Posted

Kolejne super wieści, kolejny psiak jedzie do swojego domku NA ZAWSZE ! Hurra!
Sabusiu dużo szczęścia w nowym domku!
P.S. Zapomniałam dodać że to druga Sabcia jedzie do swojego domku.

Posted

malagos napisał(a):
To pojutrze?
Jej, ale sie cieszę!

to już jutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi:
ja znów płaczę..... z radości!

i jak dobrze pójdzie, to jeszcze po drodze pomożemy maleństwu z Otwocka...

Posted

Mam prośbę do dziewczyny, która robiła ogłoszenia dla Saby, żeby je już pościągała, bo akurat teraz, jak już obiecaliśmy panu z Pułtuska, że przywieziemy psa, to się otwiera worek z telefonami - oszaleć można - proszę , pozdejmujcie ogłoszenia - dzięki.

Posted

A i jeszcze jedno - z przyczyn transportu, wyjazd Saby będzie możliwy dopiero w poniedziałek, a szkoda , bo jak powiedziałam, mogą ją teraz zwinąć ze schronu ot tak - trzeba pozdejmować ogłoszenia.

Posted

ja mam tak zawsze.... jak się za wcześnie cieszę..... to pech pewny.....
strasznie mi smutno i przykro.... Sabie te 3 dni nie zrobią wielkiej różnicy, ale państwo z niecierpliwością czekają, tak się cieszyli....

na naszej stronie ogłoszenia Saby już parę dni temu były zdjęte, nie wiem, kto jeszcze robił ogłoszenia - wiele osób pomagało szukać jej domu

Posted

Basia1244 napisał(a):
Mam prośbę do dziewczyny, która robiła ogłoszenia dla Saby, żeby je już pościągała, bo akurat teraz, jak już obiecaliśmy panu z Puław, że przywieziemy psa, to się otwiera worek z telefonami - oszaleć można - proszę , pozdejmujcie ogłoszenia - dzięki.

powtarzam prośbę Basi - ktokolwiek robił ogłoszenia Sabie - zdejmijcie wszystkie, bo jak domku nie było kilka miesięcy, to teraz..... ech...
Basia dzisiaj jedzie do schroniska dopilnować, żeby Saby nikomu nie dali przez weekend
Saba ma już dom, tylko transport sie przesunął o 3 dni.....

Posted

mari23 napisał(a):
powtarzam prośbę Basi - ktokolwiek robił ogłoszenia Sabie - zdejmijcie wszystkie, bo jak domku nie było kilka miesięcy, to teraz..... ech...
Basia dzisiaj jedzie do schroniska dopilnować, żeby Saby nikomu nie dali przez weekend
Saba ma już dom, tylko transport sie przesunął o 3 dni.....

Po co zdejmować ogłoszenia, przecież suń On-ek czekajacych an domy jest multum.
[FONT=Times New Roman]No to może te chętne na Sabę osoby wykorzystać:[/FONT]

[FONT=Times New Roman]na pewno macie on-ki w schronie we Wrocławiu, albo[/FONT]

[FONT=Times New Roman]sunia Onka ze Szczytna:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/199502-M%C5%82oda-szczenna-Onka-przerzucona-przez-p%C5%82ot-po%C5%82amana-%C5%82apa-zerwane-%C5%9Bci%C4%99gno-Achillesa-%28?p=16042322#post16042322[/FONT]

[FONT=Times New Roman]albo u mnie w Łodzi czekaja na dom sunie:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Liliana:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=5591[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wadera:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=5410[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Sendi:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=5553[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kama:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=5476[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zapisujcie dziewczyny numery i maile chętnych, można im przesłać im inne propozycje.[/FONT]

Posted

przed chwilka miałam telefon w sprawie adopcji Saby - powiedziałam, że ma już dom i podałam Twój nr telefonu, Aniu jako osoby zajmującej się adopcjami owczarków...
mam nadzieję, że kolejna psia bieda znajdzie szczęście i swojego człowieka (to był nr 505***026)

Posted

Transport jest już załatwiony - bardzo dziękujemy za chęć pomocy, w poniedziałek Saba już będzie u siebie bez przesiadek, a ja zaraz idę usunąć zapotrzebowanie z transportowego :)

Posted

PACZEK napisał(a):
SABUNIU ile jeszcze bedziesz siedziec w tym kryminale czekamy na ciebie inni czlonkowie stada nie moga znalezc sobie miejsca bez ciebie

witamy i bardzo się cieszymy!!!!
miła niespodzianka - udało się zalogować

jutro o tej porze Sabunia zawita do Państwa!!!

Posted

Ja też się cieszę, zwłaszcza, że dziś złamałam nogę i najbliższe 4 tygodnie jestem nieczynna, ale mój mąż na moją prośbę SPECJALNIE dla Saby wziął urlop i jutro zawiezie mnie do schronu, żeby tym razem, wszystko zostało dopełnione, załatwione, niesfuszerowane i szczęśliwie zakończone. Następne 4 tygodnie do schronu nie zajrzę, bo ...nie mogę prowadzić samochodu :) Toteż Saba trzymaj się tę ostatnią noc, jutro będziesz spała u siebie :)

Posted

Tak bardzo serdecznie witamy domek Sabuni. Cieszy fakt że w końcu będzie miała domek NA ZAWSZE i nikt już jej nie odda. Że w końcu Sabusia będzie szczęśliwe życie miała otoczona miłością i troskliwa opieką.

Posted

bros napisał(a):
ojej ojej domek Sabuni sie odezwal :) CUDOWNIE , witamy sie piekne :)

i my tez sie witamy 3 pieski 5 kotow o reszcie nie wspomne bo za dlugo by pisac