Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ŁAtuś nas dzisiaj strasznie zaskoczył....dziadzio w znacznie lepszej formie, bardziej kontaktowy, a na dotyk ręki, praktycznie przywiera do niej całym ciałkiem i często przewraca się do góry brzuszkiem, nie udało mi się tego uchwycić, może ciocia Becia ma taka fotę, ja tylko cos takiego:

Jest strasznie słodki jak tak sobie drepta po wybiegu, ma chyba troszke więcej sił, ale czasem jak sie zmeczy pada i zasypia w dziwnych miejscach nie zwracając wogólew uwagi na to, że wokoło całe stadko biega:)

Niestety tak to wszystko sie kończy:

Posted

Łatuś kochana starowinka, tuliło sie wczoraj biedaczysko, przewracało brzuszkiem do góry byle bliżej ręki....
Paralizuje mnie myśl, że tej ręki na zawsze - juz nie znajdzie bo tak niewiele czasu mu zostało....:-(

Posted

W zimie Łatuś będzie sobie spał w ciepłym domku. Będzie wychodził na króciutkie spacerki - ot tak, na siusiu, a potem będzie szybko wracał do domu. Położy się na swoim wygodnym, miękkim legowisku, gdzieś blisko kaloryfera i będzie w półśnie nasłuchiwał, czy jego człowiek już stawia na podłodze miseczkę z jedzeniem. Potem wstanie, zje i znów pójdzie się położyć. Zwinięty w kłębek będzie sobie spał, błogosławiąc w myślach te wszystkie osoby, które próbowały mu znaleźć dom i którym to się udało. Tak właśnie będzie w zimie...

Posted

Florentynka napisał(a):
W zimie Łatuś będzie sobie spał w ciepłym domku. Będzie wychodził na króciutkie spacerki - ot tak, na siusiu, a potem będzie szybko wracał do domu. Położy się na swoim wygodnym, miękkim legowisku, gdzieś blisko kaloryfera i będzie w półśnie nasłuchiwał, czy jego człowiek już stawia na podłodze miseczkę z jedzeniem. Potem wstanie, zje i znów pójdzie się położyć. Zwinięty w kłębek będzie sobie spał, błogosławiąc w myślach te wszystkie osoby, które próbowały mu znaleźć dom i którym to się udało. Tak właśnie będzie w zimie...

och Florentynko, dzięki za słowa otuchy. Od razu mi lepiej...

Posted

Tak będzie Łatusiu, kto jak kto, ale ty skarbeńku to chyba najbiedniejszy teraz u nas jesteś....
Figuś strasznie Ci dziękujemy za ogłaszanie naszych psiaczków:loveu:

Posted

Dziadzio taki spokojniutki, cichutki, drepta tymi swoimi łapinkami od boksu do boksu.
Przynajmniej nie chodzi w kółko - jak jeszcze niedawno. Świadczy to ponoć o tym, że uraz po uderzeniu mija...

Posted

Florentynka napisał(a):
Beciu - zamówione materiały wysłałam mailem.

Bardzo ci dziekuję kochana. Piękny plakacik, to teraz trzymac kciukasy żeby sie domek odnalazł.

Posted

Florentynka napisał(a):

Święte słowa!Tak właśnie robi mój Pako.Dodatkowo z porannego dosypiania budzi mojego Pakunia magiczny dzwięk otwieranej lodówki.To też zdarzy się zimą naszemu psiakowi.Będa go kochać i podtykać pod nosek przysmaczki.

Posted

Guniu i Florentynko:loveu: Trzymam kciukasy Łateczku, żeby akcja oplakatowania okolicy pomogła, może jednak ktoś za tobą tęskni i cię odnajdzie maluchu:roll:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jak tam Łatuś :) ?

słabiutki bardzo....chodzi powolutku, a właściwie powłóczy nogami...taki smutny, zrezygnowany. Zima tuż-tuż, on nie ma żadnych szans, tym bardziej że ewidentnie mieszkał w domu. Mrozy mu nieznane i to jeszcze teraz na stareńkie kości.....Tragedia.:-(