Romka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Poczekajcie jeszcze trochę,domek znajdzie się,Łatuś jest cudny! Quote
Becia66 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Dzisiaj jedziemy do Łatusia to będą nowe fotki. Quote
majuska Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 ŁAtuś nas dzisiaj strasznie zaskoczył....dziadzio w znacznie lepszej formie, bardziej kontaktowy, a na dotyk ręki, praktycznie przywiera do niej całym ciałkiem i często przewraca się do góry brzuszkiem, nie udało mi się tego uchwycić, może ciocia Becia ma taka fotę, ja tylko cos takiego: Jest strasznie słodki jak tak sobie drepta po wybiegu, ma chyba troszke więcej sił, ale czasem jak sie zmeczy pada i zasypia w dziwnych miejscach nie zwracając wogólew uwagi na to, że wokoło całe stadko biega:) Niestety tak to wszystko sie kończy: Quote
Becia66 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Łatuś kochana starowinka, tuliło sie wczoraj biedaczysko, przewracało brzuszkiem do góry byle bliżej ręki.... Paralizuje mnie myśl, że tej ręki na zawsze - juz nie znajdzie bo tak niewiele czasu mu zostało....:-( Quote
figa33 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 boję się ,ze On tak już sam zostanie...:shake: przecież staruszki są takie fajne.. Quote
figa33 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 zmieniłam allegro Łatka nowa wersja:lol: http://allegro.pl/item1177877101_maly_wycienczony_trzy_dni_lezal_w_rowie.html jak coś zmienić to piszcie Quote
Florentynka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 To ja się odezwę, żeby nie było za cichutko... Quote
Becia66 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Łatuś dreptał dzisiaj po swojemu, w końcu utulił sie pod boksem i przysnął kamiennym snem. Biedna starowinka, co z nim będzie w zimie ? Quote
Florentynka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 W zimie Łatuś będzie sobie spał w ciepłym domku. Będzie wychodził na króciutkie spacerki - ot tak, na siusiu, a potem będzie szybko wracał do domu. Położy się na swoim wygodnym, miękkim legowisku, gdzieś blisko kaloryfera i będzie w półśnie nasłuchiwał, czy jego człowiek już stawia na podłodze miseczkę z jedzeniem. Potem wstanie, zje i znów pójdzie się położyć. Zwinięty w kłębek będzie sobie spał, błogosławiąc w myślach te wszystkie osoby, które próbowały mu znaleźć dom i którym to się udało. Tak właśnie będzie w zimie... Quote
Becia66 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Florentynka napisał(a):W zimie Łatuś będzie sobie spał w ciepłym domku. Będzie wychodził na króciutkie spacerki - ot tak, na siusiu, a potem będzie szybko wracał do domu. Położy się na swoim wygodnym, miękkim legowisku, gdzieś blisko kaloryfera i będzie w półśnie nasłuchiwał, czy jego człowiek już stawia na podłodze miseczkę z jedzeniem. Potem wstanie, zje i znów pójdzie się położyć. Zwinięty w kłębek będzie sobie spał, błogosławiąc w myślach te wszystkie osoby, które próbowały mu znaleźć dom i którym to się udało. Tak właśnie będzie w zimie... och Florentynko, dzięki za słowa otuchy. Od razu mi lepiej... Quote
majuska Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Tak będzie Łatusiu, kto jak kto, ale ty skarbeńku to chyba najbiedniejszy teraz u nas jesteś.... Figuś strasznie Ci dziękujemy za ogłaszanie naszych psiaczków:loveu: Quote
Becia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dziadzio taki spokojniutki, cichutki, drepta tymi swoimi łapinkami od boksu do boksu. Przynajmniej nie chodzi w kółko - jak jeszcze niedawno. Świadczy to ponoć o tym, że uraz po uderzeniu mija... Quote
majuska Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Ależ on kochany i taka bida.....:-( Quote
Florentynka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Beciu - zamówione materiały wysłałam mailem. Quote
Becia66 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Florentynka napisał(a):Beciu - zamówione materiały wysłałam mailem. Bardzo ci dziekuję kochana. Piękny plakacik, to teraz trzymac kciukasy żeby sie domek odnalazł. Quote
UBOCZE Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Nawet na wakacjach Łatuś ciągle mi się przypominał. Cieszę się, że się już trochę rozpogodził... Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Florentynka napisał(a):W zimie Łatuś będzie sobie spał w ciepłym domku. Będzie wychodził na króciutkie spacerki - ot tak, na siusiu, a potem będzie szybko wracał do domu. Położy się na swoim wygodnym, miękkim legowisku, gdzieś blisko kaloryfera i będzie w półśnie nasłuchiwał, czy jego człowiek już stawia na podłodze miseczkę z jedzeniem. Potem wstanie, zje i znów pójdzie się położyć. Zwinięty w kłębek będzie sobie spał, błogosławiąc w myślach te wszystkie osoby, które próbowały mu znaleźć dom i którym to się udało. Tak właśnie będzie w zimie... Święte słowa!Tak właśnie robi mój Pako.Dodatkowo z porannego dosypiania budzi mojego Pakunia magiczny dzwięk otwieranej lodówki.To też zdarzy się zimą naszemu psiakowi.Będa go kochać i podtykać pod nosek przysmaczki. Quote
Becia66 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Mamy już 20 gotowych plakatów do rozwieszania. GuniuP - bardzo dziękuję. Quote
majuska Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Guniu i Florentynko:loveu: Trzymam kciukasy Łateczku, żeby akcja oplakatowania okolicy pomogła, może jednak ktoś za tobą tęskni i cię odnajdzie maluchu:roll: Quote
Becia66 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dogo07 napisał(a):Jak tam Łatuś :) ? słabiutki bardzo....chodzi powolutku, a właściwie powłóczy nogami...taki smutny, zrezygnowany. Zima tuż-tuż, on nie ma żadnych szans, tym bardziej że ewidentnie mieszkał w domu. Mrozy mu nieznane i to jeszcze teraz na stareńkie kości.....Tragedia.:-( Quote
karolciasz28 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Łatek podesłany pewnej Pani, która szuka psa, może być starszy i schorowany.:happy1::happy1: Quote
Recommended Posts