Onaa Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 No tak jak warunki tam w miarę dobre, to nie ma jak za bardzo go brać do płatnego dt, bo pewnie by było ciężko z deklaracjami. Może akurat ktoś go wypatrzy przed zimą. Quote
Becia66 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [B]Łatuś [/B]zaprasza na wątek swojej koleżanki [B]Tosi[/B] - filigranowej sunieczki przerzuconej do przytuliska przez płot do biegających psów. [url]http://www.dogomania.pl/threads/192224-Tosia-przerzucona-przez-p%C5%82ot-do-biegaj%C4%85cych-ps%C3%B3w[/url]. Quote
figa33 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 dla Łatusia , straszna z niego bieda... http://allegro.pl/latek-najbiedniejszy-z-biednych-w-schronisku-i1233623924.html Quote
majuska Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 HUrrrraa!! Ciocia figa wróciła !! I od razu taka niespodzianka...martwiłam sie o Łatusia, zabieram się do pakietu ogłoszeń dla niego , ale tak myślałam, że dla takich dziadeczków to najskuteczniejsze są allegra, a tu ciach, niespodzianka:) Kochana ciocia figa:loveu: Quote
Becia66 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 mnie też już cioci Figi brakowało, jakaś taka pustka dziwna była - witaj kochana, niech twój powrót domek Łatkowi przyniesie. Quote
figa33 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 ciocia figa33 miała przejściowe-chwilowe...ale wita Was kochane dziewczyny z radością!!!! i bierze się do roboty , zrobię dla kolejnych piesków allegra , jeśli macie jakieś sugestie to piszcie , kto tam w pierwszej kolejności? A Diego /Neruś mnie powalił , czyściutki , wyczesany , spokój na pyszczku , rodzinka pięknie o nim pisze ...żyć się chce natomiast Łatuś , smutny taki... Quote
figa33 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Łatuś tak mi Ciebie piesku szkoda , zima zaraz....:shake: fajne są starsze pieski ..chorobcia no... Quote
Becia66 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 figa33 napisał(a):Łatuś tak mi Ciebie piesku szkoda , zima zaraz....:shake: fajne są starsze pieski ..chorobcia no... właśnie ta zima przeraża, gdzie mróz na takie stare gnateczki.....:shake: Quote
majuska Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Łatuś to jest taki słodki dziaduś, że coś:) Mam dziś z nim filmiki, tylko pewnie dopiero rano załaduję i wstawię, bo mi teraz nie pozwolą ( zwalnia to inne komputery )....Tośkę troche podrywa :) Quote
figa33 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Tośkę podrywa ?:-o no....to nie jest tak źle ...w starym piecu i coś tam coś tam...:eviltong: a może Tosia cieczkę będzie miała , hę ? Quote
majuska Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Udało się załadować pełnego energii Łatulka: ( pierwszy raz go takiego dziś widziałam - może rzeczywiście Tośka będzie cieczkować:roll: ) [video=youtube;7CRCRkG0jV8]http://www.youtube.com/watch?v=7CRCRkG0jV8[/video] Quote
figa33 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ooo , faktycznie , gania jak młodzieniaszek ! ale to fajnie , może zadomowił się też troszkę Quote
UBOCZE Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Łatuś całkiem energiczny...:lol::lol::lol: ...żeby jeszcze tak domowe ciepełko na zimę dla dziadzia...:roll: Quote
Becia66 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 skąd ten motorek w doopsku Łatka to nie wiem, z reguły leży w boksie i w takich pozycjach, że sprawia wrażenie odchodzącego. Albo chodzi tak powolutku, noga za nogą, patrząc przed siebie ze spuszczoną głową - jakby świat nie istniał.... Może faktycznie sie w Tośce zakochał ? Quote
Becia66 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 A więc sprawa jasna. Tosia ma cieczkę - /własnie Magda dzwoniła,/ więc dlatego wczoraj Łatuś dostał powera.... A ja myslałam że jurność poza nim....:diabloti: Quote
majuska Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 No to ma Tosia przes...ane,będzie siedzieć w boksie :( Quote
figa33 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Łatuś może to Ktoś Cię obserwuje ...może... Quote
figa33 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 a Łatuś już pewnie śpi smacznie , oby nie marzł tylko... Quote
Florentynka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ech...a, nic nie będę mowić... W każdym razie kolorowych snów, Łateczku... Quote
figa33 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 mów , ciotka , mów , bo ja cały dzień o nim myślę... Quote
Florentynka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Myśl dalej, nie zaszkodzi. Nie mogę mówić, mnie nie wypada... Quote
figa33 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 idę spać , co tam będę myśleć...;) tralalalalala Quote
majuska Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 No to dobra....Łatulo w sobotę pakuje walizki ( tzn. mam nadzieje że już powoli zaczyna się pakować...) i jedzie do nowego domku do Krakowa!!!! Nie było mnie to i nie pisałam, ale telefony były w ruchu:) Florentynka sprawdziła domek , więc niech napisze od siebie o wrażeniach... Ja jestem umówiona z p. Magdą że przywiozę im Łatka w sobotę, więc za niecałe 2 dni:lol: Czeka z wielką niecierpliwością. W tym domku od zawsze były zwierzaki schroniskowe i to takie szczególnie potrzebujące..Łatuś też został wybrany właśnie dlatego, że jest psiakiem o małych szansach na adopcję, u p. Magdy na razie mieszkają 3 koty " specjalnej troski ", jest świadoma swojego wyboru i przygotowana na wszystko. Florentynko napisz jeszcze coś od siebie, dobrze? Bardzo Ci dziękuje za tą wizytę.:loveu: I oczywiście kochanej Figuni bo Łatuś został wypatrzony na jej allegro:loveu: Quote
Florentynka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Majuska, a jak już odstawisz Łatka to wpadniesz do nas na obiad? Zaraz zamieszczę relację z wizyty. Quote
Recommended Posts