Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak jak warunki tam w miarę dobre, to nie ma jak za bardzo go brać do płatnego dt, bo pewnie by było ciężko z deklaracjami. Może akurat ktoś go wypatrzy przed zimą.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Łatuś [/B]zaprasza na wątek swojej koleżanki [B]Tosi[/B] - filigranowej sunieczki przerzuconej do przytuliska przez płot do biegających psów.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192224-Tosia-przerzucona-przez-p%C5%82ot-do-biegaj%C4%85cych-ps%C3%B3w[/url].

• 2 weeks later...
Posted

HUrrrraa!! Ciocia figa wróciła !!
I od razu taka niespodzianka...martwiłam sie o Łatusia, zabieram się do pakietu ogłoszeń dla niego , ale tak myślałam, że dla takich dziadeczków to najskuteczniejsze są allegra, a tu ciach, niespodzianka:)
Kochana ciocia figa:loveu:

Posted

ciocia figa33 miała przejściowe-chwilowe...ale wita Was kochane dziewczyny z radością!!!!
i bierze się do roboty , zrobię dla kolejnych piesków allegra , jeśli macie jakieś sugestie to piszcie , kto tam w pierwszej kolejności?
A Diego /Neruś mnie powalił , czyściutki , wyczesany , spokój na pyszczku , rodzinka pięknie o nim pisze ...żyć się chce
natomiast Łatuś , smutny taki...

Posted

figa33 napisał(a):
Łatuś tak mi Ciebie piesku szkoda , zima zaraz....:shake:
fajne są starsze pieski ..chorobcia no...

właśnie ta zima przeraża, gdzie mróz na takie stare gnateczki.....:shake:

Posted

Łatuś to jest taki słodki dziaduś, że coś:) Mam dziś z nim filmiki, tylko pewnie dopiero rano załaduję i wstawię, bo mi teraz nie pozwolą ( zwalnia to inne komputery )....Tośkę troche podrywa :)

Posted

Udało się załadować pełnego energii Łatulka: ( pierwszy raz go takiego dziś widziałam - może rzeczywiście Tośka będzie cieczkować:roll: )

[video=youtube;7CRCRkG0jV8]http://www.youtube.com/watch?v=7CRCRkG0jV8[/video]

Posted

skąd ten motorek w doopsku Łatka to nie wiem, z reguły leży w boksie i w takich pozycjach, że sprawia wrażenie odchodzącego. Albo chodzi tak powolutku, noga za nogą, patrząc przed siebie ze spuszczoną głową - jakby świat nie istniał....
Może faktycznie sie w Tośce zakochał ?

Posted

No to dobra....Łatulo w sobotę pakuje walizki ( tzn. mam nadzieje że już powoli zaczyna się pakować...) i jedzie do nowego domku do Krakowa!!!!
Nie było mnie to i nie pisałam, ale telefony były w ruchu:)
Florentynka sprawdziła domek , więc niech napisze od siebie o wrażeniach...
Ja jestem umówiona z p. Magdą że przywiozę im Łatka w sobotę, więc za niecałe 2 dni:lol: Czeka z wielką niecierpliwością. W tym domku od zawsze były zwierzaki schroniskowe i to takie szczególnie potrzebujące..Łatuś też został wybrany właśnie dlatego, że jest psiakiem o małych szansach na adopcję, u p. Magdy na razie mieszkają 3 koty " specjalnej troski ", jest świadoma swojego wyboru i przygotowana na wszystko.
Florentynko napisz jeszcze coś od siebie, dobrze? Bardzo Ci dziękuje za tą wizytę.:loveu:
I oczywiście kochanej Figuni bo Łatuś został wypatrzony na jej allegro:loveu: