majuska Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [SIZE="4"]Łatuś znalazł swoją przystań na resztę życia w Krakowie, ma super domek !!! Łatek został znaleziony w rowie, mały starszy psiak czekał tam w deszczu aż 3 dni, aby ktokolwiek z przechodzących wezwał pomoc....w końcu ta pomoc nadeszła. Łatuś znalazł schronienie w gminnym przytulisku, dostał swój boks, budkę i miskę. Dlaczego tak bezbronna istotka została skazana na taki okrutny los, nie wiemy?:-( Mały, wycieńczony, dygocący piesek, z ogromnym smutkiem w oczach, zrezygnowany, zagubiony, obolały....na jego widok peka serce. Łatuś ma już pewnie ok. 10 lat, to starszy, bardzo spokojny i łagodny psinek, przeżycia które zafundował mu człowiek pewnie teraz nie pozwalają być mu otwartym i ufnym psiakiem, nie naprasza się człowiekowi, żyje jakby troche w swoim świecie, lubi spokój i potrzebuje swojego bezpiecznego kącika. Zapewne był czyimś domowym pupilkiem , w boksie zachowuje czystość, załatwia się dopiero na trawce, jest grzeczny i bardzo bardzo rozczulający. Szukamy dla Łatka pilnie domku, nie wiemy ile mamy czasu, piesek nie jest w dobrej formie, spędza całe godziny na dreptaniu ze spuszczonym łebkiem, zwłaszcza teraz w upały jest mu ciężko w blaszanym boksie. Łatuś potrzebuje kochającego opiekuna i bezpiecznej przystani, gdzie pomalutku jego złamane serduszko zagoi się, zaufa i pokocha na nowo Łatek czeka na swój domek w przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa. Pomagamy w transporcie do nowego domku. Kontakt: 600 401 564 [email protected] Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Filmiki z naszym biedakiem: [video=youtube;An0ZiMVlrVA]http://www.youtube.com/watch?v=An0ZiMVlrVA[/video] [video=youtube;spBZ6g69ozE]http://www.youtube.com/watch?v=spBZ6g69ozE[/video] [video=youtube;rqmtQ4g_AiI]http://www.youtube.com/watch?v=rqmtQ4g_AiI[/video] Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Łatuś prosi o domek!! [SIZE="3"]Zapraszamy do Łatka!! On nas potrzebuje! Prosimy o banerek i pomoc w ogłoszeniach!! Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Witaj Romko, on jest na prawdę przesłodki i taki potrzebujący...:( siedem nieszczęść :( Quote
Florentynka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Zaraz zrobię mu banerek. Biedactwo takie. Majusko- może go dorzuć na adopcje starszych piesków? Quote
karolciasz28 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ale piękny dziadzio nie wiem czy dam rady go dziś ogłosić ale jutro na bank.;) Quote
Onaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jaki biedak :(. Ale taki słodki, właśnie, i bezbronny, wzruszający. Quote
Onaa Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=221153828&Guid=12a323c8-39a0-a20b-2703-9483fffefaf1 Quote
figa33 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Biedny Łatuś ....gorąco , starutki , stracił dom ,nowe miejsce , może chory...ech..kurde starość to niedobry czas.. Quote
Florentynka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Banerki dla Łatka ( później dorobię coś jeszcze): [FONT="] [/FONT] [FONT="][/FONT] Quote
UBOCZE Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Cudny psiak i bardzo go szkoda!!! Jutro wyjeżdżamy na dwa tygodnie, ale zaraz po powrocie do Łatusia zajrzymy... Quote
Becia66 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Łateczku przepraszam że dopiero teraz zaglądam ale wątek odkryłam przed chwilką. Strasznie biedny jesteś.... On na tych zdjęciach tak niby sie usmiecha ale tak naprawdę to jest bardzo smutny, takie jedno wielkie nieszczęście.... Kiedy wyjeżdżałyśmy wczoraj z przytuliska - staruszek spał w trawie snem kamiennym....:-( Quote
majuska Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Najgorsze, że on jednak się wcale nie uśmiechał tylko było mu gorąco i dyszał, filmiki chyba oddają to jego całe nieszczęście najlepiej.... Quote
UBOCZE Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Obejrzałem filmiki i teraz cały czas stoi mi przed oczyma ten kochany, drepczący dziadeczek...:-( Pzecież to uosobienie poczciwości!!! Quote
majuska Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Chciałam zamontować sobie na miejsce Nero dziadziowo-łatkowy banerek i mi pokazuje , że nie moge, że tylko 2 obrazki można, o co tu chodzi??:shake: Quote
karolciasz28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 majuska napisał(a):Chciałam zamontować sobie na miejsce Nero dziadziowo-łatkowy banerek i mi pokazuje , że nie moge, że tylko 2 obrazki można, o co tu chodzi??:shake: No też tak mam nie wiem co jest grane.:shake: Quote
Florentynka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ciekawe - też próbowałam i robi mi to samo. Spróbuję sobie wkleić co innego - zobaczę, czy tylko Łatek nie wchodzi, czy to jakaś nowa dogomoda na utrudnianie życia. Edit: próbowałam z innym banerkiem, efekt ten sam. Jak nic nie doklejam, to też mnie informuje, że mam błędną sygnaturę, bo 3 obrazki. Zgłosiłam ten problem w dziale technicznym - zobaczymy. Quote
Florentynka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Miałam zamiar porobić więcej banerków dla Łatka, ale w tej sytuacji to nie ma sensu, poczekam aż naprawią. Quote
karolciasz28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Uff, skończyłam ;-) : cafeanimal, kupię psa, przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, gumtree, morusek. animalia, e-zwierzak, mam misia, pineska, psiamania, pet world, ojej, rzeszowiak, szerlok, petsy, najpewniej, top-ogloszenia, anonse-ogłoszenia, cret, e-oferty, mam ofertę, tu sprzedaj, kokosy, neeon, olx, kup sprzedaj Quote
majuska Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 O matko ! Karolciu jak Ci się odwdzięczyć?? Jesteś po prostu niesamowita:calus::calus::Rose: Quote
karolciasz28 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Odwdzięczyć to mi się może Łatuś szybciutko zmykając do domciu ;-) Quote
Becia66 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ale Karolciu zaszalałaś....:crazyeye: Tyle ogłoszeń to jeszcze nie widziałam. Ciekawe czy ktokolwiek zadzwoni.... Quote
Recommended Posts