majuska Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Jeden SMS ( jak dla mnie to obciach wysyłać SMSa w takiej sprawie ) Czy ma książeczkę zdrowia i jak daleko od Łodzi przebywa? Jeden telefon , tylko z pytaniem czy się zgodzi z innymi psiakami, próbowałam trochę jeszcze o Łatku poopowiadać, ale pani powiedziała, że jeszcze to musi przemyśleć..... I tyle.... Quote
karolciasz28 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A ja wierzę że zadzwoni ten jeden jedyny!:lol: Quote
figa33 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 moje eksperymentalne allegro dla Łatka , jeśli pozmieniać to piszcie http://allegro.pl/item1177877101_zapomnialy_o_mnie_nawet_anioly_latek.html Quote
Becia66 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='figa33']moje eksperymentalne allegro dla Łatka , jeśli pozmieniać to piszcie http://allegro.pl/item1177877101_zapomnialy_o_mnie_nawet_anioly_latek.html faktycznie eksperymentalne, można spróbować i tak.....więc czekamy na odzew. Niech się ktoś zlituje nad tym bidokiem bo on zimy w budzie nie przeżyje....:shake: Quote
majuska Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Figus ale masz dziś natchnienie, wierzę, że ktos go wypatrzy!! Do mnie niestety nikt dziś się dziś nie dobijał z Metra oprócz jakiś 2 idiotycznych SMSów ( nie wiem co sie z tymi ludźmi dzieje coraz więcej tych głupich żartów ) Quote
Becia66 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Tak patrzę po naszych wątkach i smutno mi, że wchodzą wciąż te same osoby - Figa, Karolcia, Florentynka, Dzika_Figa, czasem Romka i Ubocze. Nie mają te nasze bidoki rozgłosu, nie przypominam sobie juz nawet kiedy ostatni raz poszedł nam pies z dogomanii. :shake: Quote
Dzika_Figa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Becia66 napisał(a):Tak patrzę po naszych wątkach i smutno mi, że wchodzą wciąż te same osoby - Figa, Karolcia, Florentynka, Dzika_Figa, czasem Romka i Ubocze. Nie mają te nasze bidoki rozgłosu, nie przypominam sobie juz nawet kiedy ostatni raz poszedł nam pies z dogomanii. :shake: ... No tak... nie zbieracie deklaracji, nie macie żadnych dramatów i skandali, awantur, to mało kto zagląda... Trzeba coś pokombinować... myślę, że popracujemy trochę nad modernizacją głównego wątku boguchwalskiego... wezmę się za nowe banerki i obróbkę zdjęć... Ostatnio mało mam czasu, te moje koty strasznie absorbujące, nic tylko sprzątam po ich psotach... Quote
Florentynka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dzika_Figo - sugerujesz, że należy wywołać skandal, albo zrobić awanturę?:diabloti: To akurat najprościej zrobić - tylko ja mam troszkę dość awantur, myślę, że wszyscy mają dość... Beciu - to o czym piszesz ma i swoje dobre strony - przynajmniej nikt nikogo błockiem nie obrzuca. Z drugiej strony faktycznie cienko tu z odwiedzającymi u boguchwalskich psiaków - trzeba by ruszyć z jakąś kampanią promocyjną. Zaczyna mi się kluć pewien pomysł - jak się wykluje do końca to przedstawię do konsultacji. A o adopcjach z dogo to chyba tylko pomarzyć można - wszyscy zapsieni... Jeszcze tylko Dzika_Figa została do zapsienia, ale trzeba poczekać aż wróci do Polski. ( A jak wróci i zechce chwilowo mieszkać u mnie, zanim zbuduje willę z basenem, to będę gorzko żałować, żem ją na pastwę tutaj rzuciła...;)) Quote
majuska Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Obyśmy nie musiały zbierać żadnych deklaracji nigdy!! Becia trochę poutyskiwała i już ciotka Dogo do Łatusia zagląda :) Quote
figa33 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 no jakąś małą awanturę możemy zrobić ...hmmmm...co by tu ?:hmmmm::agrue::knuje: a zresztą , błota i różnych takich pod dostatkiem na dogo.... a to kradzieże , a to matactwa , a to się ktoś obrazi nie wiadomo o co ...i tak fajnie jest... Quote
Onaa Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 majuska napisał(a):Obyśmy nie musiały zbierać żadnych deklaracji nigdy!! Becia trochę poutyskiwała i już ciotka Dogo do Łatusia zagląda :) Majusko, może ja tylko napiszę, że cioteczk Dogo jest u Łatusia od pierwszych chwil jego wątku i bardzo mu kibicuje w znalezieniu domku :lol:. Quote
majuska Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Wiem wiem kochana, bardzo nam miło :) Łatulko i nikt więcej z Metra sie nie odezwał..... Quote
majuska Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 [quote name='figa33']moje eksperymentalne allegro dla Łatka , jeśli pozmieniać to piszcie http://allegro.pl/item1177877101_zapomnialy_o_mnie_nawet_anioly_latek.html Może i eksperymentalne, ale dostałam maila w sprawie naszego dziadzia, póki co to oczywiście nie należy sobie robić nadziei, piszę o tym, żeby ciocia Figa wiedziała, że eksperyment jakoś tam sobie działa ;) Odpisałam pani i czekamy.... Nie wiem tylko czy jak się ktoś dowie , że Łatuś ma ok. 10 lat to czy nie zrezygnuje ( bo w allegro nie ma napisane ile ma lat ) Quote
Romka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 I ja też zaglądam do Łatusia i trzymam za niego kciuki. Quote
Becia66 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 figa33 napisał(a):to może napiszę ,że dojrzały pies..... może napisz starszy.... Quote
figa33 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 coś mnie po nocy czarne myśli nachodzą ... mam nadzieje ,ze to wakacje po prostu i stąd te pustki.... Quote
Becia66 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 majuska napisał(a):No niestety cisza jest..... można się było spodziewać....:shake: Quote
karolciasz28 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Łatku kochany i co to będzie?:shake: Quote
majuska Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Kolega Łatusia z boksu obok zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/190784-Reks-super-ONek-uratowany-włóczęga-pomóżcie-szukać-domku!! Quote
Recommended Posts