Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeden SMS ( jak dla mnie to obciach wysyłać SMSa w takiej sprawie ) Czy ma książeczkę zdrowia i jak daleko od Łodzi przebywa?
Jeden telefon , tylko z pytaniem czy się zgodzi z innymi psiakami, próbowałam trochę jeszcze o Łatku poopowiadać, ale pani powiedziała, że jeszcze to musi przemyśleć.....
I tyle....

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figus ale masz dziś natchnienie, wierzę, że ktos go wypatrzy!!
Do mnie niestety nikt dziś się dziś nie dobijał z Metra oprócz jakiś 2 idiotycznych SMSów ( nie wiem co sie z tymi ludźmi dzieje coraz więcej tych głupich żartów )

Posted

Tak patrzę po naszych wątkach i smutno mi, że wchodzą wciąż te same osoby - Figa, Karolcia, Florentynka, Dzika_Figa, czasem Romka i Ubocze.
Nie mają te nasze bidoki rozgłosu, nie przypominam sobie juz nawet kiedy ostatni raz poszedł nam pies z dogomanii. :shake:

Posted

Becia66 napisał(a):
Tak patrzę po naszych wątkach i smutno mi, że wchodzą wciąż te same osoby - Figa, Karolcia, Florentynka, Dzika_Figa, czasem Romka i Ubocze.
Nie mają te nasze bidoki rozgłosu, nie przypominam sobie juz nawet kiedy ostatni raz poszedł nam pies z dogomanii. :shake:

... No tak... nie zbieracie deklaracji, nie macie żadnych dramatów i skandali, awantur, to mało kto zagląda... Trzeba coś pokombinować... myślę, że popracujemy trochę nad modernizacją głównego wątku boguchwalskiego... wezmę się za nowe banerki i obróbkę zdjęć... Ostatnio mało mam czasu, te moje koty strasznie absorbujące, nic tylko sprzątam po ich psotach...

Posted

Dzika_Figo - sugerujesz, że należy wywołać skandal, albo zrobić awanturę?:diabloti:
To akurat najprościej zrobić - tylko ja mam troszkę dość awantur, myślę, że wszyscy mają dość...
Beciu - to o czym piszesz ma i swoje dobre strony - przynajmniej nikt nikogo błockiem nie obrzuca. Z drugiej strony faktycznie cienko tu z odwiedzającymi u boguchwalskich psiaków - trzeba by ruszyć z jakąś kampanią promocyjną. Zaczyna mi się kluć pewien pomysł - jak się wykluje do końca to przedstawię do konsultacji.
A o adopcjach z dogo to chyba tylko pomarzyć można - wszyscy zapsieni...
Jeszcze tylko Dzika_Figa została do zapsienia, ale trzeba poczekać aż wróci do Polski.
( A jak wróci i zechce chwilowo mieszkać u mnie, zanim zbuduje willę z basenem, to będę gorzko żałować, żem ją na pastwę tutaj rzuciła...;))

Posted

no jakąś małą awanturę możemy zrobić ...hmmmm...co by tu ?:hmmmm::agrue::knuje:

a zresztą , błota i różnych takich pod dostatkiem na dogo....
a to kradzieże , a to matactwa , a to się ktoś obrazi nie wiadomo o co ...i tak fajnie jest...

Posted

majuska napisał(a):
Obyśmy nie musiały zbierać żadnych deklaracji nigdy!!
Becia trochę poutyskiwała i już ciotka Dogo do Łatusia zagląda :)

Majusko, może ja tylko napiszę, że cioteczk Dogo jest u Łatusia od pierwszych chwil jego wątku i bardzo mu kibicuje w znalezieniu domku :lol:.

Posted

[quote name='figa33']moje eksperymentalne allegro dla Łatka , jeśli pozmieniać to piszcie
http://allegro.pl/item1177877101_zapomnialy_o_mnie_nawet_anioly_latek.html

Może i eksperymentalne, ale dostałam maila w sprawie naszego dziadzia, póki co to oczywiście nie należy sobie robić nadziei, piszę o tym, żeby ciocia Figa wiedziała, że eksperyment jakoś tam sobie działa ;) Odpisałam pani i czekamy....
Nie wiem tylko czy jak się ktoś dowie , że Łatuś ma ok. 10 lat to czy nie zrezygnuje ( bo w allegro nie ma napisane ile ma lat )