Becia66 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Romka napisał(a):Odwiedzam dziadeczka wieczorową porą! ja wiem Romka że on w twoim stylu bo ty kochasz takie biedne dziadeczki.... Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Becia66 napisał(a):ja wiem Romka że on w twoim stylu bo ty kochasz takie biedne dziadeczki.... A żebyś wiedziała Beciu,rozczulają mnie! Quote
majuska Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Witaj Łateczku z rana, troszkę dziś chłodniej to może jakiś oddech złapiesz i ty, i reszta kumpli. Ciociu Figo, a może znalazłabyś troszke czasu, żeby Łatusiowi "wyrzeźbić" jakieś swoje szczęśliwe allegro?? Quote
karolciasz28 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Becia66 napisał(a):ale Karolciu zaszalałaś....:crazyeye: Tyle ogłoszeń to jeszcze nie widziałam. Ciekawe czy ktokolwiek zadzwoni.... Guci też tyle zrobię, chociaż ja ponoć jestem niedobra. ;):evil_lol: Quote
Becia66 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 figa33 napisał(a):zrobię ,pewnie,że tak:lol: a ja zrobie jakis mały bazarek, coby ciotce Fidze długi pospłacać. Idę poszperać po chałupie, pewnie się coś znajdzie. Quote
Becia66 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 figa33 napisał(a):Beciu nie ma żadnych długów... jesli nie ma to super ale zapotrzebowanie na następne jest... Quote
majuska Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Becia66 napisał(a):a ja zrobie jakis mały bazarek, coby ciotce Fidze długi pospłacać. Idę poszperać po chałupie, pewnie się coś znajdzie. Becia jak ostatnio szperała po chałupie to namiot wyszperała :) Bardzo dziękujemy kochanym ciotkom ogłoszeniowym:loveu: Quote
Florentynka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 a ja po długim kopaniu w subskrypcjach znalazłam wreszcie ten wątek staruszkowy: http://www.dogomania.pl/threads/127014-Nowa-strona-o-adopcjach-starszych-ps%C3%B3w-prosz%C4%99-dodawa%C4%87-psy-i-reklamowa%C4%87 Quote
Florentynka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 A oto odpowiedź admina w sprawie banerków: Obecnie w podpisie można mieć maksymalnie 2 obrazki. Proszę połączyć mniejsze grafiki w jedną większą. Chodzi o ograniczenie ilości połączeń www przy wczytywaniu stron forum. no to ja próbuję kombinować, jak posklejać podlinkowane banerki do kupy, tak, żeby linki zostały... Quote
figa33 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 to w takim razie powiem ciekawostkę , bo już wczesniej to zauważyłam jak wchodzę przez Firefoxa to mam 3 banerki , a jak przez Expolorera 4 , poniewaz w standarcie uzywam firefoxa to zastanawiałam się dlaczego wcięło mi Gucię.. u Ciebie Florentynko widzę w Firefoxe 1 banerek z Puckiem wołającym ratunku , a explorerze 3 banerki Pucek - ja to mam szczęscie , z Emilką i Puckiem wołającym ratunku Quote
Florentynka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Hmmm...ja mam FF, widzę moje 3, u Ciebie 4. Był czas, że przez FF nie mogłam wklejać zdjęć, musiałam używać google chrome - ale przeszło i mogę. Natomiast zdaje się, że nie ma takiej możliwości, żeby połączyć kilka banerków w jeden konglomerat i zachować linkowanie. Quote
majuska Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 No to musimy sie jakoś tymi banerkami dzielić:shake: Pozbieram się dziś i wstawię Łatka na staruszki, bo wczoraj juz padłam, ..jeszcze mi Śruba wyłączyła koło 20 kompa i nie miałam go siły z powrotem włączać ( wiedziała co robi bo potem sie tylko nią zajmowałam ) Quote
Becia66 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dwa obrazki - kiepska sprawa. I którego tu psa wyróżnić, a którego pominąć ? :shake: Quote
karolciasz28 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Becia66 napisał(a):Dwa obrazki - kiepska sprawa. I którego tu psa wyróżnić, a którego pominąć ? :shake: Ech, dogo..., właśnie ukradziono mi banerek Pucka!!:shake::shake: A naszym chłopakiem nikt się nie interesuje? Quote
Florentynka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Karolciu - ja widzę u Ciebie banerek Pucka. trzeba będzie jakoś rotacyjnie z tymi obrazkami - potrzymać jakiś zestaw przez dzień - dwa, zmienić i tak dalej. Quote
Becia66 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Florentynka napisał(a):Karolciu - ja widzę u Ciebie banerek Pucka.. Ja tez widzę. Oj Karolciu, chyba za długo wczoraj balowałaś.... Quote
karolciasz28 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Ja też teraz widzę...:D ale go nie było!:evil_lol::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dziewczyny!, wczoraj odnowiłam naszemu dziadziowi cafeanimal i wydrukowa;i go dzisiaj w Metrze!! :) Quote
figa33 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 brawo Karolciu , brawo ! :loveu: szansa dla Łatusia !! Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A ja podnoszę Łatusia po pierwszej(no drugiej!) porannej kawce. Quote
majuska Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 karolciasz28 napisał(a):Dziewczyny!, wczoraj odnowiłam naszemu dziadziowi cafeanimal i wydrukowa;i go dzisiaj w Metrze!! :) Telefon mam przy doopsku!!! Karolcia do ozłocenia!!!! Quote
Recommended Posts