Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Łateczku z rana, troszkę dziś chłodniej to może jakiś oddech złapiesz i ty, i reszta kumpli.
Ciociu Figo, a może znalazłabyś troszke czasu, żeby Łatusiowi "wyrzeźbić" jakieś swoje szczęśliwe allegro??

Posted

Becia66 napisał(a):
ale Karolciu zaszalałaś....:crazyeye: Tyle ogłoszeń to jeszcze nie widziałam.
Ciekawe czy ktokolwiek zadzwoni....

Guci też tyle zrobię, chociaż ja ponoć jestem niedobra. ;):evil_lol:

Posted

figa33 napisał(a):
zrobię ,pewnie,że tak:lol:

a ja zrobie jakis mały bazarek, coby ciotce Fidze długi pospłacać. Idę poszperać po chałupie, pewnie się coś znajdzie.

Posted

Becia66 napisał(a):
a ja zrobie jakis mały bazarek, coby ciotce Fidze długi pospłacać. Idę poszperać po chałupie, pewnie się coś znajdzie.

Becia jak ostatnio szperała po chałupie to namiot wyszperała :)
Bardzo dziękujemy kochanym ciotkom ogłoszeniowym:loveu:

Posted

A oto odpowiedź admina w sprawie banerków:
Obecnie w podpisie można mieć maksymalnie 2 obrazki. Proszę połączyć mniejsze grafiki w jedną większą. Chodzi o ograniczenie ilości połączeń www przy wczytywaniu stron forum.
no to ja próbuję kombinować, jak posklejać podlinkowane banerki do kupy, tak, żeby linki zostały...

Posted

to w takim razie powiem ciekawostkę , bo już wczesniej to zauważyłam

jak wchodzę przez Firefoxa to mam 3 banerki , a jak przez Expolorera 4 , poniewaz w standarcie uzywam firefoxa to zastanawiałam się dlaczego wcięło mi Gucię..

u Ciebie Florentynko widzę w Firefoxe 1 banerek z Puckiem wołającym ratunku , a explorerze 3 banerki Pucek - ja to mam szczęscie , z Emilką i Puckiem wołającym ratunku

Posted

Hmmm...ja mam FF, widzę moje 3, u Ciebie 4.
Był czas, że przez FF nie mogłam wklejać zdjęć, musiałam używać google chrome - ale przeszło i mogę.
Natomiast zdaje się, że nie ma takiej możliwości, żeby połączyć kilka banerków w jeden konglomerat i zachować linkowanie.

Posted

No to musimy sie jakoś tymi banerkami dzielić:shake:
Pozbieram się dziś i wstawię Łatka na staruszki, bo wczoraj juz padłam, ..jeszcze mi Śruba wyłączyła koło 20 kompa i nie miałam go siły z powrotem włączać ( wiedziała co robi bo potem sie tylko nią zajmowałam )

Posted

Becia66 napisał(a):
Dwa obrazki - kiepska sprawa. I którego tu psa wyróżnić, a którego pominąć ? :shake:

Ech, dogo..., właśnie ukradziono mi banerek Pucka!!:shake::shake:
A naszym chłopakiem nikt się nie interesuje?

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Dziewczyny!, wczoraj odnowiłam naszemu dziadziowi cafeanimal i wydrukowa;i go dzisiaj w Metrze!! :)

Telefon mam przy doopsku!!! Karolcia do ozłocenia!!!!