Jump to content
Dogomania

Mika maleńka psia iskierka, JUŻ BEZPIECZNA W DOMU!!!! :)))))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Oplakatujcie (fota, info, dane kontaktowe) spory rejon Waszego domu i miejsca zaginięcia, punkty skupisk ludzkich, gabinety weterynaryjne, przystanki, sklepy, kioski, dajcie ogłoszenie w miejscowej prasie. Lara, jeśli zdołasz zrób może suni takie allegro - apel, że zginęła, podając w tytule nazwę miasta.

Posted

majqa napisał(a):
Qrczę, ja to podpowiedziałam dlatego, że parokrotnie widziałam takie aukcje i uchowały się od początku do końca.

No to ja miałąm pecha kilka razy to cwiczyłam, najdłużej przetrwała 4 dni

Posted

Isadora7 napisał(a):
No to ja miałąm pecha kilka razy to cwiczyłam, najdłużej przetrwała 4 dni

4 dni to będzie dobry wynik, mam nadzieję, że do tego czasu się znajdzie.

Posted

Do wczorajszego wieczoru niestety Mika sie nie odnalazla :( :( :( Ogloszenia w necie na tyskich portalach zostaja bez odpowiedzi :( Schronisko tez milczy :( Maz szuka jej od rana, ja musialam zostac w domu, bo syn sie rozchorowal :( Wszystko nie tak, jak mialo byc...
Lara - dziekuje za aukcje na allegro, mam nadzieje, ze sie utrzyma. Wszystkim dziekuje za podpowiedzi, co dalej.
Jutro wydrukuje plakaty (niestety nie mam jak zrobic tego dzisiaj) i porozwieszam.
Trzymajcie kciuki, zeby sie znalazla.

Posted

kilka plakatów można napisać chociaż pisakiem na kartce - bo jutro ona może być juz gdzieś dalej, czerwony pisak i krótkie info, ze zaginęła przestraszona malutka brązowa suczka - najwazniejsze są pierwsze godziny/d od zaginięcia bo pies jest blisko

Posted

Black_dorian, jeśli mieszkacie blisko lasu to dobrze by było powiesić też (w foliowych koszulkach, żeby deszcz nie zmył) ogłoszenia przy "wejściu" do lasu, żeby grzybiarze, spacerowicze, jeżdżący na rowerach je zobaczyli, bo może Mika (mam nadzieję, że nie) pobiegła właśnie tam...

Posted

Telefon nadal milczy :( Zamiescilam kilkanasice ogloszen na necie i wciaz mam nadzieje. Czesc plakatow juz rozwieszona, jutro nastepna partia. Dzwonilam do schroniska, ale nikt nie zglosil znalezienia Miki :( :( :( Boje sie, ze dotarla do lasu (to tylko kilometr od nas), a tam prawdopodobienstwo odszukania jest duzo mniejsze :(