maciaszek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 __Lara napisał(a):wczoraj w schronie była bardzo fajna rodzinka, spodobała im się Mika i jej siostra, więc zobaczymy.No to znowu kciuki zaciskamy! Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Ciekawe czy Mika będzie jeszcze jutro w schronie :) albo jej siostra, Norka :) Quote
Istar19 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Nie obraziłabym się gdyby nie było już ani jednej ;) Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Istar19 napisał(a):Nie obraziłabym się gdyby nie było już ani jednej ;) Ja też :) ;) Quote
__Lara Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Mikusia potrafi już "siad", "waruj", "łapa" :) pięknie się uczy, jest bardzo bystra :) wystarczy jej kilka razy pokazać i załapuje o co chodzi :) Jest straszną przytulanką, uwielbia rozdawać buziaki :) pies - marzenie :D Ogłoszenia: www.olx.pl www.sprzedasz.pl www.tlenek.pl www.e-zwierzak.pl www.petworld.pl www.vetmozga.com www.animalia.pl www.neeon.pl www.rozglos.net www.top-ogloszenia.com www.petsy.pl www.gumtree.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.morusek.pl www.eoferty.com.pl www.gieldaogloszen.pl www.kupsprzedaj.pl www.kokosy.pl www.kupiepsa.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.spacerek.net www.przygarnij.pl www.ojej.pl www.adpedia.pl www.adopcjapsa.pl www.owi.pl www.gryps.pl www.e-anonse.org www.rubryk.pl www.ogloszenia.planty.pl www.aloge.pl adpost.pl www.allegro.pl Quote
Aquifere Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 jeśli mogę się wtrącić...co do banerka to może lepiej byłoby pokazać tylko "popiersie"? bo na tym banerku wygląda jakby sunia nie miała łapki jednej Quote
__Lara Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Aquifere napisał(a):jeśli mogę się wtrącić...co do banerka to może lepiej byłoby pokazać tylko "popiersie"? bo na tym banerku wygląda jakby sunia nie miała łapki jednej Istar19, poprawisz banerek? :) Quote
Istar19 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 jasne, że mogę poprawić czy zrobić inny...tylko że chyba jutro ;) Quote
__Lara Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Istar19 napisał(a):jasne, że mogę poprawić czy zrobić inny...tylko że chyba jutro ;) Dzięki :) Dzięki Bożenie jest chętna na Mikusię :) Quote
Istar19 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Mam nadzieje że domek zdecyduję się na Mikusie ;) ale jakby co zrobiłam banerki...oby nie były potrzebne ;) Quote
__Lara Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 No właśnie nie umiem się z tą panią porozumieć... miała dzisiaj dzwonić o 11.00, byłyśmy umówione i nie zadzwoniła...już sama nie wiem... Dziękuję Marzenko :D :D :D Quote
protzlav Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Również trzymam kciuki za superancką Mikunię !!! oby Jej się poszczęściło ... <D.> Quote
__Lara Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 I cisza... do tego mam utrudniony kontakt z Bożeną, bo tam zasięgu nie ma gdzie jest. Jak dzwoni to coś robię, a jak ja oddzwaniam to zaś jest poza zasięgiem... Quote
saphira18 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 szkoda... ale trzeba szukać dalej. Ola dasz rade! :) Quote
agata51 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Pokazuj się, mała, coby domek mógł cię wypatrzyć. Quote
protzlav Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Pozdrowionka dla malutkiej sunieczki !!! Hooopaaaaaj !!! <D.> Quote
__Lara Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 NadziejaA napisał(a):takie maleństwo :/ Jak tam mała? Fajnie, jest kochana. Przywiązała się już do mnie, jak przychodzę to najpierw musi mi dać tysiąc buziaków :) potrafi już komendy: "siad", "waruj", "łapa". Bardzo ładnie chodzi na smyczy, słucha się. Najgorsze są rozstania, Mikusia tak patrzy za mną zza krat, główką wystaje i odprowadza mnie wzrokiem :( Wczoraj był w schronie pan, który chciał ją na podwórko. Nie zgodziłam się jednak, Mika to typowy piesek kanapowy. Quote
maciaszek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Takie maleństwo na podwórko? I może jeszcze do budy... Dobrze, że się nie zgodziłaś. Quote
protzlav Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Pozdrowionka dla Mikusi !!! Trzymaj się mała !!! <D.> Quote
karina Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mika na dwor? czy ten pan sie dobrze czuje? ech... Quote
Recommended Posts