Jump to content
Dogomania

Mika maleńka psia iskierka, JUŻ BEZPIECZNA W DOMU!!!! :)))))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Ale nie mam nikogo na wizyte, zaczelam prace i nie wyrabiam :( pomozecie?

Poza tym przez prace nie bede juz jezdzic do schronu w czwartki :( wyjdzie ktos z Mikusia w czwartek???? bardzo prosze....

Posted

Nie martw się Olu, przecież w sobotę porozmawiasz z nową rodzinką, a za 2 tygodnie podjadę z Tobą na wizytę poadopcyjną. Przez dwa tygodnie obecnie wyprowadzam 4 psy (brat pojechał do Turcji i muszę pomóc mamie w wyprowadzaniu Misi i Gai, a jeszcze moje Roksia i Iga) i teraz nie mogę, potem ma jeszcze 1 miesiąc delegacji - Węgry, ale chyba dopiero od listopada. Więc za 2 tygodnie postaram się z Tobą podjechać, w końcu mamy juz praktykę we wspólnym błądzeniu po bezdrożach...
W czwartek o ile nie będę miała papierkowej roboty to zabiorę Mikusię na spacerek.

Posted

Dostałam od _Lary zaszczytną propozycję przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej :)
Jutro zadzwonię do przyszłej Pani (mam nadzieję) Mikusi i ustalimy czy mogę przyjść przed 15-tą.
Niestety później pracuję do wieczora.

Posted

Kurcze, jakoś też Jej dziś nie widziałem... Myślałem by z Nią wyjść ale czasu zabrakło... Sam dziś 2 psy wyprowadzałem a i sporo czasu mi zeszło na rozmowie z przyszłymi ew. nowymi właścicielami mojej Diany... <D.>

Posted

saphira18 napisał(a):
czyli jutro odbiór psiaka:)

Dokładnie tak :)
Myślę, że Mikusia będzie u nich miała jak w raju :)
Pisałam do _Lary, ale nie ma jej na dogo.
Jeśli ktoś ma do niej nr telefonu to poinformujcie ją, że ma PW ode mnie i że pani czeka na telefon.

Posted

saphira18 napisał(a):
zaraz jej esa napisze:) Ola pewnie będzie na wieczór w domu, bo pracuje:)

Tak kochana saphiro, po 18.00 byłam w domu :) już dzwoniłam do Pani, zaprosiłam ją na jutro do schroniska :D dziękuję Ci kochana Magdo za wizytę, bardzo :D

Posted

__Lara napisał(a):
Tak kochana saphiro, po 18.00 byłam w domu :) już dzwoniłam do Pani, zaprosiłam ją na jutro do schroniska :D dziękuję Ci kochana Magdo za wizytę, bardzo :D

Nie ma za co :)
Super, że udało się nam zgrać czasowo :)
Cieszę się, że Mikusia będzie miała dom :)

Posted

Dziewczyny pomozcie! Na popoludniowym spacerze Mika zerwala sie razem ze smycza i uciekla :( Nie wiem, czego mogla sie wystraszyc, bo bylismy w cichym i spokojnym miejscu. Moze jakis niezany jej dzwiek, nie wiem :( Nagle szarpnela smycz i wyrwala sie razem z nia. Wolalam, probowalam dogonic, ale biegla jak w amoku. Podejrzewam, ze dodatkowo potegowala jej strach stukajaca tuz za nia smycz. Pobiegla w strone naszego domu, wiec mialam nadzieje, ze moze jakims cudem zapamietala droge i czeka pod klatka. Pobieglam szybko, ale po drodze spotkalam pana, ktory powiedzial mi, ze sunia zaplatala sie smycza o kolo samochodu na parkingu. Szarpnela, obroza zeslizgnela jej sie z glowki i sunia pobiegla dalej, zanim pan zdazyl ja zlapac :( Nie wiem, co mam robic, nigdzie jej nie ma :( Przez kilka ostatnich godzin obeszlismy z mezem wszystkie okoliczne osiedla, nawolywalismy, pytalismy wszystkich i nic. Wiem, ze Mika nie znajdzie sama drogi do domu, bo byla w nim zaledwie kilka godzin. Bylismy w tyskim schronisku, zeby zglosic jej zaginiecie, z nadzieje, ze moze ktos ja znajdzie. Pani spisala wszystkie dane i obiecala dzwonic, jak tylko bedzie miala jakis sygnal. Czekam na jakis telefon, jak na zbawienie.
Nie wiem, co jeszcze moge zrobic, nie wiem, gdzie jej szukac? Zakochalam sie w niej od pierwszego wejrzenia, a teraz od kilku godzin caly czas placze :( Pomozcie ja znalezc!

Posted

Tak, Mikusia już w nowym domku, sam dziś widziałem jak Jej nowi Państwo zabierali Ją ze schroniska !!!

HURRAAAAA !!!!!

Powodzenia psinko !!!

I liczymy, że Twoi Nowi Ludzie zawitają na ten wątek i będą go kontynuować, albo chociaż jakieś wieści i fotki czasem zamieszczać :)

<D.>

P.S. Kurcze, a to się porobilo... a propos....mój mail został zamieszczony ciut później niż black_dorian, choć i ten i ten ma godz. 18:01... ale nie to jest teraz ważne... ważne jest by się Mikunia szybko znalazła :( <D.>

Posted

O mój Boże, moja biedna mała Mikusia :placz::placz::placz::placz: gdzie jesteś maleńka? :-(:-(:-(:-( co robić?????????? Boże, gdzie ona teraz jest? :placz::placz::placz::placz:

BLACK_DORIAN, NIE BEDE JUZ DO WAS DZWONIC, ALE PROSZE, ZAWIADOMCIE SLASKIE SCHRONISKA, WYWIESCIE OGŁOSZENIA. Badzmy w kontakcie, prosze. Nawet nie wiem co robic :-(:-(:-(:-(:-(:-(