Jump to content
Dogomania

Mika maleńka psia iskierka, JUŻ BEZPIECZNA W DOMU!!!! :)))))))))))))))

Recommended Posts

Posted

Dzieki za instrukcje :) Mamy 5-metrowa smycz, wiec sunia ma pewna swobode. W razie niebezpieczenstwa (inny pies) zawsze wraca do nogi i nie ma predyspozycji do ucieczki. Widocznie poczula juz, ze bezpiecznie jest przy pani :) :) :)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie,
najnowsze wiesci sa takie, ze jestesmy umowieni na sterylizacje :) Dokladnie 7 listopada czeka nas ten wielki dzien. Troche sie obawiam jak to obie zniesiemy :( Mam nadzieje, ze poradze sobie w opiece nas Mika w tych ciezkich dla niej chwilach... Sprobuje wkleic nowe zdjecia Mikusi, wybaczcie jesli mi sie nie uda:)

Posted

są portale fotograficzne, na które gdy przeslesz zdjęcia dostajesz kody do zdjęć, ja używam www.fotosik.pl możesz się tam zalogować albo pojedynczo wgrywać zdjęcia i otrzymyać link na forum, ja preferuję picaso, wgrywam zdjęcia na picaso i po otwarciu zdjęcia kopiujesz u góry jego link, wklejasz w ikonę na dogo IMG i zdjęcie jest wstawione

Posted

black_dorian napisał(a):
Czyzby to dzisiaj ten radosny dzien mial nastac?
W takim razie, my rowniez dolaczamy sie do zyczen. Wszystkie dobrego na nowej drodze zycia, a najwieksze buziaki przesyla Mikusia!

:lol: :lol: :lol:

Dzisiaj to ja się dowiedziałam ;)