pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 wiq napisał(a):jaki zblazowany Gizmo.. :lol: ciachnij dziada :evil_lol: Udziela Ci się nastrój bystrzanej sterylki? :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Gizmuś spragniony miłości ;) :evil_lol: Dobranoc :bye: ....fizycznej :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):....fizycznej :diabloti: No cóż... takie jest życie psa :evil_lol: Quote
wiq Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 moja droga, potrójnej sterylki :evil_lol: to i Gizma można za ciosem chlasnąć :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Gizmusiu... cmok cmok :p ciocia Zuzankowa przesyła Ci buziolee!!:loveu: pięknego masz pycholka:) http://i14.tinypic.com/53hpwyg.jpg Gizmusiowa... bra noc:) Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no i Gizmusiowa bry dzień :p bo widzę, że nikogo tu po mnie wczoraj nie było :cool3: mizianko dla pyszczusia!! :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]Doberek ....ale Ty już pewnie w szkółce ....miłego dnia :p[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='wiq']moja droga, potrójnej sterylki :evil_lol: to i Gizma można za ciosem chlasnąć :evil_lol: A to musiałam nie doczytać :oops: My lubimy jajeczka :loveu: [quote name='basia2202']Gizmusiu... cmok cmok :p ciocia Zuzankowa przesyła Ci buziolee!!:loveu: pięknego masz pycholka:) http://i14.tinypic.com/53hpwyg.jpg Gizmusiowa... bra noc:) [quote name='basia2202']no i Gizmusiowa bry dzień :p bo widzę, że nikogo tu po mnie wczoraj nie było :cool3: mizianko dla pyszczusia!! :loveu: Witam Basiu, witam :loveu: Widzisz, do zbyt późna na DGM siedzisz ;) Dziękujemy :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Doberek ....ale Ty już pewnie w szkółce ....miłego dnia :p[/FONT] Dobry Alu :loveu: Dzisiaj piękny dzień, szkul dopiero na 9:30 :) Dziękuję i nawzajem :) Quote
Pianka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Co za leń z tego Gizma. Wstać mu się nie chce:shake: Quote
basia bonnie Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No co, on ma jeszcze wakacje :evil_lol: :loveu: Czy ja dobrze widzę, masz plakat z konikami na ścianie? :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cześć Gizmusie :loveu: http://i10.tinypic.com/6agwxft.jpg super fotka, kocham takie pozycje :loveu: Miłego dnia w szkole i po szkole ;) Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 :shake:a ta od rana nam jajka Gizmola kaze ogladac:shake::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A masz może jakieś zdjęcia? jakies tam mam... czekaj poszukam... Quote
Pimpek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://i10.tinypic.com/6agwxft.jpg He he :cool3: Czekam na nowe fotencje :loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]No niedobraśna szkoła....zabiera czas ....:diabloti:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Witam z rana :loveu: [quote name='Pianka']Co za leń z tego Gizma. Wstać mu się nie chce:shake: Nie ma motywacji ;) [quote name='ß@$!@']No co, on ma jeszcze wakacje :evil_lol: :loveu: Czy ja dobrze widzę, masz plakat z konikami na ścianie? :loveu: Wieczne wakacje :diabloti: A mam ;) Swego czasu i ja byłam zażartą koniarą ;) Jeszcze w tamte wakacje... obozy konne i te sprawy... Teraz się juz nie chce :oops: [quote name='agaciaaa']Cześć Gizmusie :loveu: http://i10.tinypic.com/6agwxft.jpg super fotka, kocham takie pozycje :loveu: Miłego dnia w szkole i po szkole ;) Czeeeść :loveu: No i jak by pies w takiej pozycji bez jajek wyglądał :shake: :evil_lol: [quote name='evaxon']:shake:a ta od rana nam jajka Gizmola kaze ogladac:shake::diabloti: Miałam ocenzurować? :evil_lol: [quote name='Rinuś']jakies tam mam... czekaj poszukam... Psiak śliczny! Coś tam w mordce ze spojrzenia Gizmatego ma, choć bardziej porównywałabym go do wyżła :) ale piękny, naprawdę. [quote name='Sznaucerka-Balbina']Heeeej Gizmooolki:loveu: Czeeeść :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Tina.Sara']czeeeeeeeeeść kochanie :multi: Cześć Słońce! :multi: :loveu: [quote name='Pimpek']http://i10.tinypic.com/6agwxft.jpg He he :cool3: Czekam na nowe fotencje :loveu: Nie wiem kiedy nowe będą, pogoda nie sprzyja zdjęciom spacerowym, a w domu? Muszę to przemyśleć ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]No niedobraśna szkoła....zabiera czas ....:diabloti:[/FONT] Popieram :cool3: Choć teraz czytam 'Mitologię' Parandowskiego na kompie więc mam pretekst to wejścia na DGM :razz: [quote name='_ChiQuiTa_']Hej hej... ahhh te jajeczka :D Cześć Edytko :* Aż miło patrzeć, co? :lol: Wybaczcie, że tak rzadko tu ostatnio bywam, ale powoli zaczyna mi brakować czasu :oops: Wczoraj spędziłam większość dnia z TZtem bo rysuje mi na suficie takiego wieeeelkiego smoka :) Gizmo zakochany na całego, w domu kursuje tylko człowiek - balkon - człowiek - drzwi wyjściowe - człowiek - balkon... Nie wspominając o tym, że wyje, piszczy i urządził sobie głodówkę :roll: Ah ta miłość :roll: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 heejka Gizmolki :multi: :loveu: a u nas dziś pięęęęknie słonecznie :p kto nam zazdrości? :diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko z raniolka :p[/FONT] Quote
Rinuś Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Psiak śliczny! Coś tam w mordce ze spojrzenia Gizmatego ma, choć bardziej porównywałabym go do wyżła :) ale piękny, naprawdę. cześć:) to był mieszaniec dobermana z chartem... łapki mają podobne i Rino identycznie leżał jak Twój Gizmulec :) to takie malutkie podobieństwa ;) Quote
basia bonnie Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wieczne wakacje :diabloti: A mam ;) Swego czasu i ja byłam zażartą koniarą ;) Jeszcze w tamte wakacje... obozy konne i te sprawy... Teraz się juz nie chce :oops: Ooo! Super :loveu: Ty leniuchu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts