pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Anecioreczek napisał(a):300:multi::multi::multi: Ja dzisiaj nie pije:evil_lol: A u NAS TEż było słoneczko...ale wieczorkiem zaczeło padac..:angryy: No ale popołudniu załapalism,y się na umiarkowana pogode..i nikogo nie bło nad wodą..wiec Atosik w wodzie sobie pływał:cool3: Czyżby przedawkowanie? :evil_lol: Ten Antosik, o którym czytałam tyle dobrych rzeczy u Was w galerii? :loveu: wiq napisał(a):Szarikowi staneły uszi?.. :cool3: ja jestem zbyt śpiąca, by pić.. ale co tam.. :drinking: Uszy Szarika żyją własnym życiem - śpią, budzą się, mają lepsze i gorsze dni... Tamten dzień, był tym lepszym :cool3: Wiq zawsze się napije :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć :loveu: Świetne fotki! http://i12.tinypic.com/2lxflsj.jpg szczególnie ta!!! Ekstra jest :loveu: Jak tam żyje Gizmo po spotkaniu z bachorkiem? :evil_lol: Wprawdzie sie nie załapałam, ale za 300 wypije :drinking::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='agaciaaa']Cześć :loveu: Świetne fotki! http://i12.tinypic.com/2lxflsj.jpg szczególnie ta!!! Ekstra jest :loveu: Jak tam żyje Gizmo po spotkaniu z bachorkiem? :evil_lol: Wprawdzie sie nie załapałam, ale za 300 wypije :drinking::evil_lol: Cześć, wreszcie do nas dotarłaś :loveu: W końcu jakiś nocny marek na DOGO przyszedł, już myślałam, że tu zasnę :evil_lol: Przeżył, w prawdzie musiał znosić łażenie za sobą dzieciaka na czworakach, ciągłe wołanie 'Gizmo', rzucanie w psa piłeczką tenisową, bo przecież pies ma się bawić, a nie spać :shake: Ale się udało :diabloti: Zawsze można wypić za 301 :drinking: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć, wreszcie do nas dotarłaś :loveu: W końcu jakiś nocny marek na DOGO przyszedł, już myślałam, że tu zasnę :evil_lol: Przeżył, w prawdzie musiał znosić łażenie za sobą dzieciaka na czworakach, ciągłe wołanie 'Gizmo', rzucanie w psa piłeczką tenisową, bo przecież pies ma się bawić, a nie spać :shake: Ale się udało :diabloti: Zawsze można wypić za 301 :drinking: No dotarłam, dotarłam.. wystarczy od rana na dogo nie wchodzić i już wszędzie taaaakie zaległości... :shake: :evil_lol: No też zauważyłam, że wszystkich wywiało, tylko kilka nocnych marków zostało ;) 'Pies ma sie bawić, a nie spać' - skąd ja to znam :shake: też mnie wkurza, jak mi dzieciaki psa męczą i odpocząć nie dają.. :mad: No to pijemy :drinking: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 agaciaaa napisał(a):No dotarłam, dotarłam.. wystarczy od rana na dogo nie wchodzić i już wszędzie taaaakie zaległości... :shake: :evil_lol: No też zauważyłam, że wszystkich wywiało, tylko kilka nocnych marków zostało ;) 'Pies ma sie bawić, a nie spać' - skąd ja to znam :shake: też mnie wkurza, jak mi dzieciaki psa męczą i odpocząć nie dają.. :mad: No to pijemy :drinking: Zaległości już są, jak pójdzie się spać i wstanie się rano... :cool3: Choć dziś zapowiada się cisza - wszyscy w weekend śpią ;) Najlepsi przetrwają :diabloti: Moje dzieci będą wiedzieć jak się z pieskami obchodzić :loveu: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zaległości już są, jak pójdzie się spać i wstanie się rano... :cool3: Choć dziś zapowiada się cisza - wszyscy w weekend śpią ;) Najlepsi przetrwają :diabloti: Moje dzieci będą wiedzieć jak się z pieskami obchodzić :loveu: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: No rzeczywiście.. najlepiej by było bez przerwy na dogo siedzieć :evil_lol: Moje dzieci też :razz: bo niektóre to po prostu..... :mad: szkoda słów! Tak dużo pijesz na noc? :evil_lol: :popcorn: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 agaciaaa napisał(a): Tak dużo pijesz na noc? :evil_lol: :popcorn: Żeby się lepiej spało :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Żeby się lepiej spało :cool3: Uważaj bo padniesz i nie wstaniesz :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 agaciaaa napisał(a):Uważaj bo padniesz i nie wstaniesz :evil_lol: Zostało mi jeszcze po zlocie VW mojego brata cała zgrzewka 2KC - jakoś sobie poradzimy :evil_lol: Padam - dobranoc :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zostało mi jeszcze po zlocie VW mojego brata cała zgrzewka 2KC - jakoś sobie poradzimy :evil_lol: Padam - dobranoc :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
Anecioreczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Zdjęc narazie niema:roll: Może jak dzisiaj bedzie jako taka pogoda to porobie;) Witamy w Niedzielny Poranek! Wstawac i Do kościoła wiać!:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]U mnie 151 ale nie ma to jak :knajpa: piffko z ranka jak śmietanka ;) Witanko Gizmowate :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
Rinuś Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 hejka hej :* widzę że ktoś tutaj jeszcze śpi :diabloti: to ja już wstałam a Wy jeszcze leniu****ecie??:evil_lol::evil_lol: oj nieładnie :razz::razz: wstawać śpiochy :mad: Quote
Pianka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://i1.tinypic.com/4zbkjkp.jpg on sobie zaraz ten jezyk przegryzie:shake: Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Cześć ;) jeszcze śpisz??? Jak pogoda, nie zalało Was? ;) Quote
Eriu Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ze dwa dni mnie nie było, a tu wracam, nowe fotki, masa postów do nadrabiania, a gospodyni jeszcze śpi! To idę czytać i podziwiać te fotki :). Quote
wiq Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 dzieci, dzieci :mad::diabloti: moje nie będą wiedzieć, bo ich nie będzie :evil_lol: Quote
anetta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 hej! Ja pije za 101 stronke :drinka::drinka::drinka::drinka: bo za 100 zapomniałam :drink1: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witojcie dziouchy i niedziouchy ;) Widziałam dzisiaj Twoja mamę z Gizmo na porannej przechadzce ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Witam się z Wami po południu :loveu: [quote name='Anecioreczek']Zdjęc narazie niema:roll: Może jak dzisiaj bedzie jako taka pogoda to porobie;) Witamy w Niedzielny Poranek! Wstawac i Do kościoła wiać!:evil_lol: Trzymam za słowo :) Witamy :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]U mnie 151 ale nie ma to jak :knajpa: piffko z ranka jak śmietanka ;) Witanko Gizmowate :multi::multi::multi: [/FONT] Witanko Pijaczyno Najdroższa :loveu: [quote name='Rinuś']hejka hej :* widzę że ktoś tutaj jeszcze śpi :diabloti: to ja już wstałam a Wy jeszcze leniu****ecie??:evil_lol::evil_lol: oj nieładnie :razz::razz: wstawać śpiochy :mad: Cześć :* :* :* Wyzywają nas od śpiochów, ładnie to! :mad: A my od 9:30 na nogach! Tylko, że porządny człowiek w niedzielę idzie do kościoła, sprząta, relaksuje się przed telewizorem... a nie siedzi na DGM :eviltong: [quote name='Sznaucerka-Balbina']A u nas pada:placz: W BB pogoda nie może się zdecydować - rano nawet na chwilkę zaświeciło słonko, potem deszcz, teraz przestało :roll: [quote name='Pianka']http://i1.tinypic.com/4zbkjkp.jpg on sobie zaraz ten jezyk przegryzie:shake: Nie no, języczka pilnujemy :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć ;) jeszcze śpisz??? Jak pogoda, nie zalało Was? ;) Nie śpię :obrazic: Pogoda w kratkę z przewagą deszczowych chmur :shake: Eriu napisał(a):Ze dwa dni mnie nie było, a tu wracam, nowe fotki, masa postów do nadrabiania, a gospodyni jeszcze śpi! To idę czytać i podziwiać te fotki :). Nie róbcie ze mnie śpiocha, jutro wstaję o 6:00 :p Szybko nadrobisz ;) wiq napisał(a):dzieci, dzieci :mad::diabloti: moje nie będą wiedzieć, bo ich nie będzie :evil_lol: Typowa psia mama? ;) anetta napisał(a):hej! Ja pije za 101 stronke :drinka::drinka::drinka::drinka: bo za 100 zapomniałam :drink1: Cześć ;) 101 była ponad 200 stron temu :evil_lol: :: FiGa :: napisał(a):Bry gaduły ;) Bry, bry Sylwia :loveu: Szarik napisał(a):Witojcie dziouchy i niedziouchy ;) Widziałam dzisiaj Twoja mamę z Gizmo na porannej przechadzce ;) Dziouchy zdecydowanie przeważają ;) Cześć Moniczko! :multi: :loveu: Wiem, że widziałaś - tajne służby pracujące dla mnie, poinformowały mnie o tym chwilę po zdarzeniu :p A jutro znów trzeba rano wstać :placz: Quote
wiq Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Typowa psia mama? ;-) ciężko powiedzieć, jak będzie z psami w przyszłości..;) Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tajne służby? Widzę, że wywiad Justo-Mama działa niezawodnie ;) Chyba, że to Gizmo nakablował :D Wiesz, że jutro rano idziemy na spacer? ;) Wreszcie? ;) A potem ide z Tobą do szkółki ;) Nie będzie źle. Byle do piątku :) Quote
Recommended Posts