basia bonnie Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Witajcie:multi: Wow:crazyeye:smok jest super :loveu: a jak będzie skończony to już w ogóle bomba będzie :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 hehe Zakochany Gizmo:loveu::loveu: Mój Mickey, nigdy nie był zakochany:shake: lubi niektóre suczki ale przeważnie go to nie rusza...:roll: ja nie wiem może on jakiś inny jest:diabloti: (impotent?):evil_lol: Quote
anetta Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ulalal smoczysko zajefajne, a jeszcze zajefajniej :lol: będzie wyglądać pomalowane :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Cześć Gizmusie ;) :loveu: Gizmo dalej zakochany? :evil_lol: Quote
olifka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Ale smoczek super:cool3: Jejku Gizmuś ma 7 latek? Ja bym powiedziała że jedyne 3:loveu: Quote
chihuahua Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 [FONT=Book Antiqua]Szczesliwa 7:multi:[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Hej, hej! :loveu: Pianka napisał(a): Gizmo nie być taki upierdliwy bo ci jaja utną:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]dzień doberek .... nie śpimy już od 6.30 :p...ale naj obowiązki potem przyjemności ;) [/FONT] Cześć :loveu: Ja dzisiaj od 6:00 na nogach :) Eriu napisał(a):Ja mam dobrą pamięć, ale wybiórczą :diabloti:, a przeznaczenie wiedziało co robi ;). A ja ostatnio 5.55 pobudka, myk myk z piesem, a potem znów lulu. Tak czy siak dzień dobry. :) Dzień dobry :) Moja pamięć też dobra - tyle, że zazwyczaj krótka :p basia2202 napisał(a):czeeeść Gizmolku i Gizmusiowa matulu :loveu: witamy Was słonecznie i spadamy do roboty... maatko... ile ja mam do zrobienia :roll: pomoże mi kto? P.S. smok jest zajeeeee.. fajny:) pokaż, jak będzie skończony;) Matulu - jak ładnie :loveu: :cool3: Znów słonecznie? Buuu a tu tak brzydko :placz: Poradziłaś sobie bez pomocy? ;) Paulina_mickey napisał(a):hehe Zakochany Gizmo:loveu::loveu: Mój Mickey, nigdy nie był zakochany:shake: lubi niektóre suczki ale przeważnie go to nie rusza...:roll: ja nie wiem może on jakiś inny jest:diabloti: (impotent?):evil_lol: Impotencik kochany :loveu: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć Gizmusie ;) :loveu: Gizmo dalej zakochany? :evil_lol: Cześć :) No niestety :shake: Choć dziś zaczął już jeść. Ale mam nadzieję, że niebawem znudzą mu się spacery na smyczy i 'wyzdrowieje' ;) Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ale smoczek super:cool3: Jejku Gizmuś ma 7 latek? Ja bym powiedziała że jedyne 3:loveu: Dziękujemy za miłe słowa :loveu: Pyszczek siwiutki go zdradza. _ChiQuiTa_ napisał(a):Czesc egoistko :P :*:) Phi :evil_lol: Czeeesc :loveu: Tina.Sara napisał(a):hej Justyś :loveu: Hej :* chihuahua napisał(a):[FONT=Book Antiqua]Szczesliwa 7:multi:[/FONT] I hope :) I dziękuję za miłe komentarze na temat smoka - szkic już dokończony, ale pochwalę się dopiero jak TZ machnie go farbą :) Ja uciekam do szkoły, bo już prawie spóźniona jestem(ah ta Dogo :loveu:) - nauka zaczyna się pełną parą, ale weekend tuż za rogiem! :multi: I ładna pogoda podobno do nas idzie :) Buziaki! :* Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witanko .... Ozzy też ostatnio ma smyczkowe spacerki :angryy::angryy::angryy:, też mu panienki paffną ...masakra , kiedy się to skończy .... [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam sie:cool3: Quote
Rinuś Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): I dziękuję za miłe komentarze na temat smoka - szkic już dokończony, ale pochwalę się dopiero jak TZ machnie go farbą :) Ja uciekam do szkoły, bo już prawie spóźniona jestem(ah ta Dogo :loveu:) - nauka zaczyna się pełną parą, ale weekend tuż za rogiem! :multi: I ładna pogoda podobno do nas idzie :) to Ty masz męża? :razz::razz: bo ja tutaj czegoś nie rozumiem :eviltong: Quote
Rinuś Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Eriu napisał(a):A czemu TZ to od razu mąż? :razz: kiedyś przeczytałam że skrót TZ to mąż :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Rinuś napisał(a):kiedyś przeczytałam że skrót TZ to mąż :eviltong: TZ to towarzysz życia;) Quote
Eriu Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Co nie wyklucza mężów, ale coś mi się widzi, że Gizmulowa to męża jeszcze nie ma :niewiem:. Wróci to ją podpytamy :D ;). Quote
BBeta Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dzień dobry ;) Zaległości nadrobione, szkic rzeczywiście świetny, ale czekam na efekt końcowy :) Pogoda coraz ładniejsza, zaczyna świecić słońce, więc i weekend mam nadzieje zapowiada się piękny :loveu::loveu: Nareszcie będzie można porobić troche zdjęć :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Witam, nareszcie słonecznie! :loveu: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]witanko .... Ozzy też ostatnio ma smyczkowe spacerki :angryy::angryy::angryy:, też mu panienki paffną ...masakra , kiedy się to skończy .... [/FONT] To chyba taki czas dla tych naszych lovelasów :shake: Na zimę żadna nie cieczkuje :p evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam sie:cool3: A ja również witam diablicę :loveu: Co się grzecznie dziś przywitała :cool3: Rinuś napisał(a):to Ty masz męża? :razz::razz: bo ja tutaj czegoś nie rozumiem :eviltong: Eriu napisał(a):A czemu TZ to od razu mąż? :razz: No właśnie :evil_lol: Eriu napisał(a):Co nie wyklucza mężów, ale coś mi się widzi, że Gizmulowa to męża jeszcze nie ma :niewiem:. Wróci to ją podpytamy :D ;). Nie no, do ślubu jeszcze trochę :evil_lol: Ale obrączka na palcu jest - jako namiastka wprawdzie, ale jest ;) Nie no, jesteśmy razem ponad 2 lata, więc i na miano Towarzysza Zycia zasłużył :) BBeta napisał(a):Dzień dobry ;) Zaległości nadrobione, szkic rzeczywiście świetny, ale czekam na efekt końcowy :) Pogoda coraz ładniejsza, zaczyna świecić słońce, więc i weekend mam nadzieje zapowiada się piękny :loveu::loveu: Nareszcie będzie można porobić troche zdjęć :diabloti: Cześć Beatko :loveu: Wychodzę ze szkoły - a tu czyste niebo, przygrzewające słonko - niech już tak zostanie :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Witamy słonecznie :) widze, że posądzono Cie tu o bycie mężatką :evil_lol: nie za wcześnie troche? :evil_lol: A Ty już ze szkoły wróciłaś? Jak tak, to ja czekam na jakieś fotki :razz: Quote
basia bonnie Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 witamy :multi: u nas też dziś taka piękna pogoda :loveu: aż się chce fotki robić :evil_lol: :loveu: Quote
basia2202 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):TZ to towarzysz życia;) no i takim sposobem wreszcie się dowiedziałam, o co chodzi z tymi TZtami:evil_lol::diabloti: bom nie wiedziała dokładnie... a żem się bała zapytać wcześniej :oops: :roflt: no cóż... u mnie TZ = narzeczony (obecnie) :loveu: witanko Gizmusiowe!! :multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 No i oczywiście DGM przeciwko mnie !! ;/ Wywala mnie, przycina się i mój wcześniejszy post w którym się tak produkowałam szlag trafił .. No ale cóż... w każdym bądź razie gratuluje tak długiego związku :) Quote
Recommended Posts