Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='basia2202']hehe.. uwagaaaa :cool3: PIERWSZAAAAAA!! :multi: zaraz po gospodyni :p
witanko Gizmusie!!
właśnie... Rinuś ma rację :cool3: dawa foty!! :diabloti:

Cześć!
Ale Cię zaszczyt kopnął Basiu :loveu: :cool3:

Mam jakieś fotki spacerowe z Szarikiem, ale to aż żal wystawiać słoneczne zdjęcia jak taka ciapa za oknem :roll:

[quote name='Pianka']http://i5.tinypic.com/5xy9186.jpg wspólne jedzonko. Ja tak Dianie nie pozwalam:eviltong:

Widzisz, biedna sunia :shake: :diabloti:

[quote name='wiq']ostatnio ją maltretowałam tym sprzętem w.. Żywcu! :evil_lol:
to ten klimat;)

A wiesz, że ja będąc w Żywcu pierwszy raz próbowałam na Gizmo wcisnąć Negrowy kantarek? O nie, co to za miasto :shake:

[quote name='BBeta']A Ty znowu rano na dogo :diabloti: Ja tam wole siedzieć w nocy :cool3: A ja dzisiaj do domu wcześniej wróciłam i właśnie pije sobie herbatke z cytryną :cool3:

Zauważyłam, że preferujesz nocne łażenie po Dogo :razz: Mniam, herbatka z cytrynką :loveu: Choć wolę miętę ;) (skończyła się :placz:)

[quote name='agaciaaa']Witanko :loveu: co słychać u Gizma i jego panci? ;)

Czeeeść :)
A wszystko w porządku, nie chce nam się na spacerki chodzić, bo przecież łapcie mokre będą :p a panci już się szkoły odechciewa.

[quote name='wiq']oo.. herbata z cytryną..

szkoda, że cytryny nie mam :lol:

Ja też, nawet przegrzebałam dziś całą lodówkę, a tu ni ma :placz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witanko .....ja poproszę herbatkę z rumem :p[/FONT]

Cóż za wysokie wymagania... ;)

Posted

[quote name='anetta']Słucham...? Kurcze, słuch mi zanika :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I co jeszcze? Bóle w krzyżach? Problemy ze sztuczną szczęką? Skleroza? :p

[quote name='anetta'] U mnie jest poprawa :o I to DUŻA Było mi gorąco jak wyszlam na dwór. Ciekawe na jak długo buhehheeh

Zazdraszczam :diabloti: U mnie leje, leje i jeszcze raz leje :placz:

[quote name='anetta'] A kiedy by się wykluły? Najwyżej jakiąś jajeczniczke sobie zrobisz...:siara:

[quote name='Anecioreczek']Patyczkowa jajecznica:diabloti:

Żadna jajecznica nie wchodzi w grę :mad: Nie będę jeść patyków :p

Nie wiem kiedy się wyklują i czy w ogóle, bo mam trochę felerny inkubator :roll: Ale podobno zajmuje to parę miesięcy.

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Doberek Gizmulce:multi:

Dobry! :loveu:

[quote name='Dobcia']Witaj ranny ptaszku!:lol:

Nikogo nie maltretuje! Negri mi podgryza oponę w rowerze... bez kagańca nie ma jazdy:p

Cześć Kierowco :loveu:

No dobrze - w takim wypadku, możesz dostać ulgę ;)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Czeeeść :)
A wszystko w porządku, nie chce nam się na spacerki chodzić, bo przecież łapcie mokre będą :p a panci już się szkoły odechciewa.

No i nam też się nie chce.. szaro, zimno, mokro :shake: mogłabym w ogóle z domu nie wychodzić. Ale w sumie dobrze, że mam Sare- jaka by nie była pogoda, wyjść trzeba to i człowiek się trochę dotleni ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Kierowco :loveu:

No dobrze - w takim wypadku, możesz dostać ulgę ;)

Troszkę mnie przeceniasz:cool3:
Lepiej tam jutro uważaj:evil_lol:

A Żywiec to całkiem normalne miasto! Patriotyzm lokalny nakazuje mi stanąć w obronie mojej mieściny:mad:;)

Posted

[quote name='agaciaaa']No i nam też się nie chce.. szaro, zimno, mokro :shake: mogłabym w ogóle z domu nie wychodzić. Ale w sumie dobrze, że mam Sare- jaka by nie była pogoda, wyjść trzeba to i człowiek się trochę dotleni ;)

Taaa i o 6:00 na spacerek wstawać :loveu:
Gdzie ta piękna polska złota jesień :shake:

[quote name='Anecioreczek']a ja jestem ciekawa jak taki Patyczak wygląda od środka:roll:

:diabloti:

A to ma w ogóle jakiś środek? :evil_lol:

[quote name='Dobcia']Troszkę mnie przeceniasz:cool3:
Lepiej tam jutro uważaj:evil_lol:

A Żywiec to całkiem normalne miasto! Patriotyzm lokalny nakazuje mi stanąć w obronie mojej mieściny:mad:;)

Ty znów nie bądź taka skromna ;)

Przecież Ty nie z Żywca Jadziu :eviltong:

Posted

Cześć! :loveu:

[quote name='agaciaaa']Akurat rano to ja sobie moge pospać, o 6.00 z Sarą wychodzi mama :) potem koło 8 zwykle jeszcze tato przed wyjściem z domu, a ja sobie śpie do 10 :evil_lol:

http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg cudny jęzorek :loveu:

Fuksiara :p Mi ten przywilej dostaje się tylko w weekendy :roll:

Dziękujemy :loveu:

Jak tak dalej pójdzie to niebawem ogłoszą alarm przeciwpowodziowy... Już wczoraj w TV zapowiadali, że na Podbeskidziu może być powódź, bo rzeki występują z brzegów :shake: Leje i leje i na moment nie przestaje. Woda płynie dosłownie całymi chodnikami i wcale nie jest jej mało :shake: A wrzesień i październik miały być podobno cieplejsze od lata :shake:

Uciekam do szkoły, 2 polskie czekają na dobry początek :diabloti:

Posted

Jak ten Gizmuś ładnie CSuje na tych zdjęciach, a to języczek wystawi, a to łepetynka w bok. Taki spokojny chłopak z niego :D.
U nas w nocy nie padało, a jak wyszłam o tej 6 rano to zaczęło na nowo.

Posted

cześć słońce :*
przyszłam do Was zaglądnąć :)
ale Gizmuś ślicznie wygląda na foteczkach :) prawdziwy model z niego :loveu::loveu:

na prawdę u WAs grozi powódź??:-o:-o

Posted

Witam drogie panie,

[quote name='basia2202']aaaaleee ma jęzor czaderski :evil_lol: :turn-l:Gizmuś oblizywacz :p
http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg

witanko Gizmusie z raniolka (słonecznegoo!!) :multi:

Witam :loveu: Już po południu :)
Dziękujemy!

[quote name='Pianka']http://i1.tinypic.com/6aip9gy.jpg ale usmiech:loveu:

Powalający... nieprawdaż? ;)

[quote name='bonita']No cześć, przyszłąm przekazać Ci nowinę:diabloti:- u nas leje:evil_lol:
A dlaczego Gizmo ma taki dłuuuuuuugi jęzor?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg

Hm... a to zbieg okoliczności! U mnie też :evil_lol:
Urósł taki :cool3:

[quote name='agaciaaa']Witamy :) u nas dzisiaj słonecznie :loveu: a u Was ciągle leje? Żeby tylko bez powodzi się obeszło :roll:

Miłego dnia życzymy i pozdrawiamy słonecznie ;)

Cześć :)
Ale tego słońca zazdroszczę - cały Śląsk sparaliżowany deszczem :shake: Ale kto wie... może tymi słonecznymi pozdrowieniami ściągniecie do nas słońce? :)

[quote name='Eriu']Jak ten Gizmuś ładnie CSuje na tych zdjęciach, a to języczek wystawi, a to łepetynka w bok. Taki spokojny chłopak z niego :D.
U nas w nocy nie padało, a jak wyszłam o tej 6 rano to zaczęło na nowo.

Co do spokoju mojego psa, to bym się wykłócała... :diabloti: Pozować do zdjęć wreda ogromnie lubi, żeby jakieś zdjęcie naturalne wyszło to z ukrycia trzeba robić ;) U nas wczoraj był luz, a od wieczora znowu i nie przestaje ani na moment :-(

Posted

[quote name='Rinuś']na prawdę u WAs grozi powódź??:-o:-o
OMG... Jaka powódź ?? :eek2: Dobrze, że uciekam za granice :diabloti:

Dzień dobry ;)

Posted

[quote name='ß@$!@']No prosze :lol: trafiłam na pięęękny misz-masz :loveu: :mdleje:

Widzisz jakie masz szczęście ;) Czeeeść po przerwie :loveu:

[quote name='Rinuś']cześć słońce :*
przyszłam do Was zaglądnąć :)
ale Gizmuś ślicznie wygląda na foteczkach :) prawdziwy model z niego

na prawdę u WAs grozi powódź??:-o:-o

Witaj :loveu: Jeśli faktycznie jestem 'słońcem' to z tą ulewą za oknem nie mam szans ;)

Naprawdę grozi, dziś wyły placówki OSP na alarm przeciwpowodziowy :shake:

[quote name='wiq']cześć:)
przystojny Gizmo;)
mam nadzieję, że Was nie spłucze :shake: i nie będzie jajecznicy z patyków:grin:

Cześć :)
Tylko na jajecznicy Ci zależy? :placz:

[quote name='Dobcia']Cześć Justynko:lol:
Z tego co widziałam, Bielsko już pływa... a w Żywcu mamy stan alarmowy:shake:

Piękny Gizmulko:loveu:

Cześć Jadzienko :loveu: :lol:

Mnie dzisiaj syreny alarmowe zbudziły z łóżka - bo niedaleko jest placówka OSP. Rano na spacer uzbroiłam się w glany i porządną kurtkę przeciwdeszczową - chodnikami woda pływała aż do kostek. Gizmusiowi się to wcale nie podoba - tylko siq i spowrotem do domku :roll:
Podobno Białka występuje już z brzegów, nasza przyosiedlowa rzeczka również - a reszta Polski cieszy się słońcem :roll: Co to będzie, co to będzie :shake: Jeszcze podobno tylko weekend do przetrwania.

Ale kaloryfery zaczęły grzać :loveu:

Posted

BBeta napisał(a):
OMG... Jaka powódź ?? :eek2: Dobrze, że uciekam za granice :diabloti:

Dzień dobry ;)

Beatko gdzie Ty mieszkasz - może to jakieś inne Czechowice? :evil_lol: Ostatnie takie ulewy były w 1997r., gdy przyszła do BB powódź i teraz też całe miasto podniosło alarm :roll:

Choć swoją drogą reszta Śląska ma się gorzej - my to przynajmniej wyżej, góry za pasem :roll: