Anecioreczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 anetta napisał(a):A kiedy by się wykluły? Najwyżej jakiąś jajeczniczke sobie zrobisz...:siara: Patyczkowa jajecznica:diabloti: Quote
Dobcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witaj ranny ptaszku!:lol: Nikogo nie maltretuje! Negri mi podgryza oponę w rowerze... bez kagańca nie ma jazdy:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='basia2202']hehe.. uwagaaaa :cool3: PIERWSZAAAAAA!! :multi: zaraz po gospodyni :p witanko Gizmusie!! właśnie... Rinuś ma rację :cool3: dawa foty!! :diabloti: Cześć! Ale Cię zaszczyt kopnął Basiu :loveu: :cool3: Mam jakieś fotki spacerowe z Szarikiem, ale to aż żal wystawiać słoneczne zdjęcia jak taka ciapa za oknem :roll: [quote name='Pianka']http://i5.tinypic.com/5xy9186.jpg wspólne jedzonko. Ja tak Dianie nie pozwalam:eviltong: Widzisz, biedna sunia :shake: :diabloti: [quote name='wiq']ostatnio ją maltretowałam tym sprzętem w.. Żywcu! :evil_lol: to ten klimat;) A wiesz, że ja będąc w Żywcu pierwszy raz próbowałam na Gizmo wcisnąć Negrowy kantarek? O nie, co to za miasto :shake: [quote name='BBeta']A Ty znowu rano na dogo :diabloti: Ja tam wole siedzieć w nocy :cool3: A ja dzisiaj do domu wcześniej wróciłam i właśnie pije sobie herbatke z cytryną :cool3: Zauważyłam, że preferujesz nocne łażenie po Dogo :razz: Mniam, herbatka z cytrynką :loveu: Choć wolę miętę ;) (skończyła się :placz:) [quote name='agaciaaa']Witanko :loveu: co słychać u Gizma i jego panci? ;) Czeeeść :) A wszystko w porządku, nie chce nam się na spacerki chodzić, bo przecież łapcie mokre będą :p a panci już się szkoły odechciewa. [quote name='wiq']oo.. herbata z cytryną.. szkoda, że cytryny nie mam :lol: Ja też, nawet przegrzebałam dziś całą lodówkę, a tu ni ma :placz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witanko .....ja poproszę herbatkę z rumem :p[/FONT] Cóż za wysokie wymagania... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='anetta']Słucham...? Kurcze, słuch mi zanika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I co jeszcze? Bóle w krzyżach? Problemy ze sztuczną szczęką? Skleroza? :p [quote name='anetta'] U mnie jest poprawa :o I to DUŻA Było mi gorąco jak wyszlam na dwór. Ciekawe na jak długo buhehheeh Zazdraszczam :diabloti: U mnie leje, leje i jeszcze raz leje :placz: [quote name='anetta'] A kiedy by się wykluły? Najwyżej jakiąś jajeczniczke sobie zrobisz...:siara: [quote name='Anecioreczek']Patyczkowa jajecznica:diabloti: Żadna jajecznica nie wchodzi w grę :mad: Nie będę jeść patyków :p Nie wiem kiedy się wyklują i czy w ogóle, bo mam trochę felerny inkubator :roll: Ale podobno zajmuje to parę miesięcy. [quote name='Sznaucerka-Balbina']Doberek Gizmulce:multi: Dobry! :loveu: [quote name='Dobcia']Witaj ranny ptaszku!:lol: Nikogo nie maltretuje! Negri mi podgryza oponę w rowerze... bez kagańca nie ma jazdy:p Cześć Kierowco :loveu: No dobrze - w takim wypadku, możesz dostać ulgę ;) Quote
agaciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czeeeść :) A wszystko w porządku, nie chce nam się na spacerki chodzić, bo przecież łapcie mokre będą :p a panci już się szkoły odechciewa. No i nam też się nie chce.. szaro, zimno, mokro :shake: mogłabym w ogóle z domu nie wychodzić. Ale w sumie dobrze, że mam Sare- jaka by nie była pogoda, wyjść trzeba to i człowiek się trochę dotleni ;) Quote
Anecioreczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 a ja jestem ciekawa jak taki Patyczak wygląda od środka:roll: :diabloti: Quote
Dobcia Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Kierowco :loveu: No dobrze - w takim wypadku, możesz dostać ulgę ;) Troszkę mnie przeceniasz:cool3: Lepiej tam jutro uważaj:evil_lol: A Żywiec to całkiem normalne miasto! Patriotyzm lokalny nakazuje mi stanąć w obronie mojej mieściny:mad:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='agaciaaa']No i nam też się nie chce.. szaro, zimno, mokro :shake: mogłabym w ogóle z domu nie wychodzić. Ale w sumie dobrze, że mam Sare- jaka by nie była pogoda, wyjść trzeba to i człowiek się trochę dotleni ;) Taaa i o 6:00 na spacerek wstawać :loveu: Gdzie ta piękna polska złota jesień :shake: [quote name='Anecioreczek']a ja jestem ciekawa jak taki Patyczak wygląda od środka:roll: :diabloti: A to ma w ogóle jakiś środek? :evil_lol: [quote name='Dobcia']Troszkę mnie przeceniasz:cool3: Lepiej tam jutro uważaj:evil_lol: A Żywiec to całkiem normalne miasto! Patriotyzm lokalny nakazuje mi stanąć w obronie mojej mieściny:mad:;) Ty znów nie bądź taka skromna ;) Przecież Ty nie z Żywca Jadziu :eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Na dobranoc taki gizmusiowo-sierpniowy misz-masz :) Do jutra! :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Taaa i o 6:00 na spacerek wstawać :loveu: Gdzie ta piękna polska złota jesień :shake: Akurat rano to ja sobie moge pospać, o 6.00 z Sarą wychodzi mama :) potem koło 8 zwykle jeszcze tato przed wyjściem z domu, a ja sobie śpie do 10 :evil_lol: http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg cudny jęzorek :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Cześć! :loveu: [quote name='agaciaaa']Akurat rano to ja sobie moge pospać, o 6.00 z Sarą wychodzi mama :) potem koło 8 zwykle jeszcze tato przed wyjściem z domu, a ja sobie śpie do 10 :evil_lol: http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg cudny jęzorek :loveu: Fuksiara :p Mi ten przywilej dostaje się tylko w weekendy :roll: Dziękujemy :loveu: Jak tak dalej pójdzie to niebawem ogłoszą alarm przeciwpowodziowy... Już wczoraj w TV zapowiadali, że na Podbeskidziu może być powódź, bo rzeki występują z brzegów :shake: Leje i leje i na moment nie przestaje. Woda płynie dosłownie całymi chodnikami i wcale nie jest jej mało :shake: A wrzesień i październik miały być podobno cieplejsze od lata :shake: Uciekam do szkoły, 2 polskie czekają na dobry początek :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 aaaaleee ma jęzor czaderski :evil_lol: :turn-l:Gizmuś oblizywacz :p http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg witanko Gizmusie z raniolka (słonecznegoo!!) :multi: Quote
Pianka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 http://i1.tinypic.com/6aip9gy.jpg ale usmiech:loveu: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No cześć, przyszłąm przekazać Ci nowinę:diabloti:- u nas leje:evil_lol: A dlaczego Gizmo ma taki dłuuuuuuugi jęzor?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witamy :) u nas dzisiaj słonecznie :loveu: a u Was ciągle leje? Żeby tylko bez powodzi się obeszło :roll: Miłego dnia życzymy i pozdrawiamy słonecznie ;) Quote
Eriu Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jak ten Gizmuś ładnie CSuje na tych zdjęciach, a to języczek wystawi, a to łepetynka w bok. Taki spokojny chłopak z niego :D. U nas w nocy nie padało, a jak wyszłam o tej 6 rano to zaczęło na nowo. Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No prosze :lol: trafiłam na pięęękny misz-masz :loveu: :mdleje: Quote
Rinuś Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cześć słońce :* przyszłam do Was zaglądnąć :) ale Gizmuś ślicznie wygląda na foteczkach :) prawdziwy model z niego :loveu::loveu: na prawdę u WAs grozi powódź??:-o:-o Quote
wiq Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 cześć:) przystojny Gizmo;) mam nadzieję, że Was nie spłucze :shake: i nie będzie jajecznicy z patyków:grin: Quote
Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Justynko:lol: Z tego co widziałam, Bielsko już pływa... a w Żywcu mamy stan alarmowy:shake: Piękny Gizmulko:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Witam drogie panie, [quote name='basia2202']aaaaleee ma jęzor czaderski :evil_lol: :turn-l:Gizmuś oblizywacz :p http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg witanko Gizmusie z raniolka (słonecznegoo!!) :multi: Witam :loveu: Już po południu :) Dziękujemy! [quote name='Pianka']http://i1.tinypic.com/6aip9gy.jpg ale usmiech:loveu: Powalający... nieprawdaż? ;) [quote name='bonita']No cześć, przyszłąm przekazać Ci nowinę:diabloti:- u nas leje:evil_lol: A dlaczego Gizmo ma taki dłuuuuuuugi jęzor?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i9.tinypic.com/4r77w28.jpg Hm... a to zbieg okoliczności! U mnie też :evil_lol: Urósł taki :cool3: [quote name='agaciaaa']Witamy :) u nas dzisiaj słonecznie :loveu: a u Was ciągle leje? Żeby tylko bez powodzi się obeszło :roll: Miłego dnia życzymy i pozdrawiamy słonecznie ;) Cześć :) Ale tego słońca zazdroszczę - cały Śląsk sparaliżowany deszczem :shake: Ale kto wie... może tymi słonecznymi pozdrowieniami ściągniecie do nas słońce? :) [quote name='Eriu']Jak ten Gizmuś ładnie CSuje na tych zdjęciach, a to języczek wystawi, a to łepetynka w bok. Taki spokojny chłopak z niego :D. U nas w nocy nie padało, a jak wyszłam o tej 6 rano to zaczęło na nowo. Co do spokoju mojego psa, to bym się wykłócała... :diabloti: Pozować do zdjęć wreda ogromnie lubi, żeby jakieś zdjęcie naturalne wyszło to z ukrycia trzeba robić ;) U nas wczoraj był luz, a od wieczora znowu i nie przestaje ani na moment :-( Quote
BBeta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Rinuś']na prawdę u WAs grozi powódź??:-o:-o OMG... Jaka powódź ?? :eek2: Dobrze, że uciekam za granice :diabloti: Dzień dobry ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='ß@$!@']No prosze :lol: trafiłam na pięęękny misz-masz :loveu: :mdleje: Widzisz jakie masz szczęście ;) Czeeeść po przerwie :loveu: [quote name='Rinuś']cześć słońce :* przyszłam do Was zaglądnąć :) ale Gizmuś ślicznie wygląda na foteczkach :) prawdziwy model z niego na prawdę u WAs grozi powódź??:-o:-o Witaj :loveu: Jeśli faktycznie jestem 'słońcem' to z tą ulewą za oknem nie mam szans ;) Dziękujemy :loveu: Naprawdę grozi, dziś wyły placówki OSP na alarm przeciwpowodziowy :shake: [quote name='wiq']cześć:) przystojny Gizmo;) mam nadzieję, że Was nie spłucze :shake: i nie będzie jajecznicy z patyków:grin: Cześć :) Dziękujemy :loveu: Tylko na jajecznicy Ci zależy? :placz: [quote name='Dobcia']Cześć Justynko:lol: Z tego co widziałam, Bielsko już pływa... a w Żywcu mamy stan alarmowy:shake: Piękny Gizmulko:loveu: Cześć Jadzienko :loveu: :lol: Dziękujemy :loveu: Mnie dzisiaj syreny alarmowe zbudziły z łóżka - bo niedaleko jest placówka OSP. Rano na spacer uzbroiłam się w glany i porządną kurtkę przeciwdeszczową - chodnikami woda pływała aż do kostek. Gizmusiowi się to wcale nie podoba - tylko siq i spowrotem do domku :roll: Podobno Białka występuje już z brzegów, nasza przyosiedlowa rzeczka również - a reszta Polski cieszy się słońcem :roll: Co to będzie, co to będzie :shake: Jeszcze podobno tylko weekend do przetrwania. Ale kaloryfery zaczęły grzać :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 BBeta napisał(a):OMG... Jaka powódź ?? :eek2: Dobrze, że uciekam za granice :diabloti: Dzień dobry ;) Beatko gdzie Ty mieszkasz - może to jakieś inne Czechowice? :evil_lol: Ostatnie takie ulewy były w 1997r., gdy przyszła do BB powódź i teraz też całe miasto podniosło alarm :roll: Choć swoją drogą reszta Śląska ma się gorzej - my to przynajmniej wyżej, góry za pasem :roll: Quote
Recommended Posts