olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Bryy Gizmuchy :calus: Mam nadzieje że pokażesz się w nowej fryzurce:cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tak lepiej :loveu: :cool3: No i dobrze :cool3: HEJ WAM! :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 wiq napisał(a):ale będą zdjęcia nowej fryzury :cool3: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bryy Gizmuchy :calus: Mam nadzieje że pokażesz się w nowej fryzurce:cool3: Bry Oliwia :loveu: Złudne nadzieje dziewczyny :diabloti: Choć mi się bardzo podoba ;) Pianka napisał(a):Gizmo nieszczęśliwie zakochany, a ty go jeszcze dobijasz i mu robisz foty:shake: Bo ja taka wyrodna właścicielka jestem :evil_lol: Pimpek napisał(a):Pianka, no przestań już :diabloti: Ja czekam na wieści z życia nie szczęśliwie zakochanego Gizmo i jego foty :p Może spotkacie na którymś ze spacerków jego wybrankę ? ;) Ale to już taki urok osobisty Pianki :loveu: Wolałabym jej nie spotkać :shake: Dziś już jest trochę lepiej, podobno już słuchał troszkę mojej mamy na spacerach... wiec idzie ku dobremu ;) Ale zdjęć raczej nie będzie, bo mam dzisiaj kupę sprzątania i jeszcze idziemy z TZtem na lotnisko pograć na gitarkach ;) Tina.Sara napisał(a):No i dobrze :cool3: HEJ WAM! :multi: Czeeeść :loveu: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bry Oliwia :loveu: Złudne nadzieje dziewczyny :diabloti: Choć mi się bardzo podoba ;) No jak ładnie to się możesz pokazać:evil_lol: Prosimy:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 ooo GizMolowa mamusia poszla sie ukieknic do fryzjerka:diabloti: poka poka poka fryza:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 witam nie gadaj tylko pokazju nam nowa fryzurke i zakochanego Gizmusia:loveu: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć :) pokaż fryzurke!!!!! Wszyscy tak ładnie proszą ;) Quote
basia bonnie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 poka,pokaaa tak ładnie prosimy :) :grins: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Pimpek napisał(a):Hello :cool3: Hej :) BBeta napisał(a):Cześć ;) ;) Cześć Beata :) A co wyście się tak z tym proszeniem uwzieli? :roll: Nie skróciłam ich nawet - tylko pasemka odświeżyłam i grzywkę skróciłam i zakręciłam(rozwaliły się na wietrze :evil_lol:) - nie ma się czym chwalić :) Zresztą nie ma mi kto zdjęcia zrobić :eviltong: Niedawno wróciłam z lotniska - zimno... Chociaż przyznam, że słonko towarzyszyło nam przez większą część czasu :) Oby było coraz cieplej! Deszczu precz! Quote
Dobcia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć Justynko:) Po porannym deszczu wcale sie nie zapowiadało na słońce... a tu proszę! Choć ja właściwie zapomniałam nawet, ze dziś sobota:oops: A jak się ma zakochany pinczerek? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Tina.Sara napisał(a):sama sobie zrób! :loveu: Nie umiem :siara: Dobcia napisał(a):Cześć Justynko:) Po porannym deszczu wcale sie nie zapowiadało na słońce... a tu proszę! Choć ja właściwie zapomniałam nawet, ze dziś sobota:oops: A jak się ma zakochany pinczerek? Witaj :* Dziś Tobie wszystkie winy wybaczone :) Ja też nie przypuszczałam, że dziś będzie słonko, przygotowałam się na powtórkę z początku miesiąca, a tu taka miła niespodzianka :) Pinczerek dobrze, dzisiaj już może spróbuję go spuścić ze smyczy na spacerze - najwyżej zwieje :roll: Ale ciszej już jakoś w domu i miska pusta... Idzie ku dobremu :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Ola & Dianuśka napisał(a):Heej ! :) :) :) Witaj Olu :) Ja uciekam z komputera, przydałoby się wykorzystać choć część tego weekendu na naukę (WOK, polski, francuski... :roll:) ;) Na dobranoc 3 fotki lovelasa( na szczęście już przechodzi :multi: ) Aż mu oko się zaczerwieniło z tej miłości :evil_lol: Pa :loveu: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://i18.tinypic.com/4tu83g2.jpg Gdzieś ty tam wlazł:cool3: Papa Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://i18.tinypic.com/4tu83g2.jpg po ścianach też chodzi? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://i19.tinypic.com/4kchrhw.jpg Tam jest mysz!!!:eek2: :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hehe Gizmo wejdzie wszędzie :evil_lol: :loveu: Quote
Olusia Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://i10.tinypic.com/4p4zwuf.jpg Świetne zdjęcie :loveu: Quote
Recommended Posts