Dobcia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Koloryferki ważna rzecz:loveu: u mnie od 3 dni się już grzeją, ale sama muszę zapalić:p aha! Co prawda nie jestem z Żywca, ale sie w tym mieście urodziłam, co nie jest bez znaczenia:cool3: Ja mieszkam wysoko, nawet w 97r nie mieliśmy żadnych szkód z powodu powodzi, no ale jednak od miasta jesteśmy zależni:roll: Quote
BBeta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Beatko gdzie Ty mieszkasz - może to jakieś inne Czechowice? :evil_lol: Ostatnie takie ulewy były w 1997r., gdy przyszła do BB powódź i teraz też całe miasto podniosło alarm :roll: U mnie też pada non stop od wczoraj, ale nie wiem co się z tą wodą dzieje, bo na ulicach jej za wiele nie ma, wszystkie drogi są przejezdne, przed chwilą byłam z Kają na spacerze i też nie utonęłam :niewiem: Co do stanu wody w rzekach to nie wiem, bo nie widziałam, mam w pobliżu Wisłe. Osobiście może nam jedynie przebrać woda w stawie i zalać sąsiadów :diabloti: Najwyżej będziemy ryby z drogi zbierać :cool3: A co do powodzi z 97, byłam jeszcze mała i pamiętam, że siedziałam w oknie i myślałam, że nagle przyjdzie taka wielka fala i nas zaleje :diabloti: Quote
anetta Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 I co jeszcze? Bóle w krzyżach? Problemy ze sztuczną szczęką? Skleroza? podobno zajmuje to parę miesięcy Dużo :roll: a ja jestem ciekawa jak taki Patyczak wygląda od środka Właśnie, też jestem ciekawa :cool1::diabloti: Nie zazdraszczam..... Quote
Rinuś Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Witaj :loveu: Jeśli faktycznie jestem 'słońcem' to z tą ulewą za oknem nie mam szans ;) Dziękujemy :loveu: Naprawdę grozi, dziś wyły placówki OSP na alarm przeciwpowodziowy :shake: Ty nie marudź tylko wychylaj się za okno i walcz:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Mnie dzisiaj syreny alarmowe zbudziły z łóżka - bo niedaleko jest placówka OSP. Rano na spacer uzbroiłam się w glany i porządną kurtkę przeciwdeszczową - chodnikami woda pływała aż do kostek. Gizmusiowi się to wcale nie podoba - tylko siq i spowrotem do domku :roll: Podobno Białka występuje już z brzegów, nasza przyosiedlowa rzeczka również - a reszta Polski cieszy się słońcem :roll: Co to będzie, co to będzie :shake: Jeszcze podobno tylko weekend do przetrwania. Ale kaloryfery zaczęły grzać :loveu: to mieszkasz blisko tego wszystkiego??:-o to trochę przekichane... u nas w tym roku nie było powodzi ale nawet jak jest to do mnie nie dochodzi nigdy bo mieszkam kawałek spory od Wisły... ale przynajmniej kaloryfery masz otwarte a ja nie :-( a zimno mi jak cholera:-( Quote
Pimpek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Gizmo jest śliczny :loveu: Już się nie mogę doczekać następnych fotek Gizmo :mdrmed::bluepaw::Dog_run: Quote
agaciaaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć Gizmusie :loveu: no to macie nieciekawie z tymi deszczami.. trzymam kciuki, żeby Was tam nie zalało. Będą dziś jakieś fotki? ;) Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ojj..te deszcze okropne ... :/ w Bielsku i Żywcu mosty pozamykane, rzeki to normalnie taaakie ogromne i potężne .. w dodatku w Żywcu się ktoś utopił...ehh ale mam nadzieję, że przetrwamy :) Quote
olifka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Oj Justynko trzymaj się!! Te powodzie są straszne:shake: Quote
Anecioreczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 U nas na szczęście brak powodzi..:roll: I w sumie nam to nie grozi:evil_lol: chcoiaż mam za Oknem rzeke..:evil_lol: Brynice :shake: fu śmierdzi to to:angryy: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Czeeeść, [quote name='Dobcia']Koloryferki ważna rzecz u mnie od 3 dni się już grzeją, ale sama muszę zapalić Takie cieplutkie i przemoczone ubrania suszyć można :loveu: [quote name='BBeta']U mnie też pada non stop od wczoraj, ale nie wiem co się z tą wodą dzieje, bo na ulicach jej za wiele nie ma, wszystkie drogi są przejezdne, przed chwilą byłam z Kają na spacerze i też nie utonęłam Co do stanu wody w rzekach to nie wiem, bo nie widziałam, mam w pobliżu Wisłe. Osobiście może nam jedynie przebrać woda w stawie i zalać sąsiadów Najwyżej będziemy ryby z drogi zbierać A co do powodzi z 97, byłam jeszcze mała i pamiętam, że siedziałam w oknie i myślałam, że nagle przyjdzie taka wielka fala i nas zaleje Ja tez słyszałam w radiu, że podobno Cz.-Dz. najbardziej sparaliżowane :roll: Ale dzisiaj już tylko schnie :p [quote name='Rinuś']Ty nie marudź tylko wychylaj się za okno i walczTaka walka z wiatrakami, rozumiem? :cool3: Ale wygrałam! [quote name='Rinuś']to mieszkasz blisko tego wszystkiego??to trochę przekichane... u nas w tym roku nie było powodzi ale nawet jak jest to do mnie nie dochodzi nigdy bo mieszkam kawałek spory od Wisły... ale przynajmniej kaloryfery masz otwarte a ja nie a zimno mi jak cholera Tego wszystkiego? Po prostu mieszkam na Śląsku, w Bielsku i leje(przepraszam - lało :multi: ) i się znalazłam w oku cyklonu :diabloti: Nie martw się, odkręcą Wam na zimę :razz: [quote name='Pimpek']Gizmo jest śliczny Już się nie mogę doczekać następnych fotek Gizmo Co ja widzę - kolejna nowa twarz :) Dziękujemy za odwiedziny! I lecimy z rewizytą :loveu: [quote name='agaciaaa']Cześć Gizmusie :loveu: no to macie nieciekawie z tymi deszczami.. trzymam kciuki, żeby Was tam nie zalało. Będą dziś jakieś fotki? ;) Cześć :) Hm... może będą, może nie - jak mi się będzie chciało pozmniejszać to owszem, pochwalę się paroma ;) [quote name='ß@$!@']Ojj..te deszcze okropne ... :/ w Bielsku i Żywcu mosty pozamykane, rzeki to normalnie taaakie ogromne i potężne .. w dodatku w Żywcu się ktoś utopił...ehh ale mam nadzieję, że przetrwamy :) Cześć listonoszowa :loveu: :evil_lol: W BB zalało Sferę i Białka prawie wystąpiła z brzegów :roll: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Oj Justynko trzymaj się!! Te powodzie są straszne:shake: Tu zapowiedzi powodzi na szczęście umarły dziś śmiercią naturalna :multi: [quote name='Anecioreczek']U nas na szczęście brak powodzi..:roll: I w sumie nam to nie grozi:evil_lol: chcoiaż mam za Oknem rzeke..:evil_lol: Brynice :shake: fu śmierdzi to to:angryy: Hej Wariacie :loveu: Też mamy niedaleko Brynice - ale fajna rzeczka jest, wszyscy tam jeżdżą w letnie weekendy ;) Informuję wszem i wobec, że dzisiaj rano powitało mnie... słońce! :multi: I to takie jaśniutkie, wybijające się pośród chmur coraz częściej! A jak grzało... :loveu: Pojechaliśmy od razu z TZtem z gitarkami na działkę, kałuże wyschnięte, po rzekach na chodnikach też nie ma śladu... ;) Choć podobno od jutra wszystko ma się zacząć od nowa :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Przepraszam też, że wczoraj mnie nie było i dzisiaj zaglądam dopiero teraz - miałam pewien kryzys w życiu, parę spraw trzeba było dokładnie przemyśleć... ważne, że już jest dobrze. Monika nie pokazuje się na DGM, więc wstawię parę sierpniowych fot Gizmo i Szarika - najwyżej później padnę trupem na jakimś spacerze :cool3: Oj jak my przez te ulewy dawno nie odbyliśmy normalnego spacerku z Szarikiem :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 c.d. Monika z piesami(świetne jest to zdjęcie ;) ) To wszystko na dziś, miłego oglądania ;) Quote
Szarik Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
anetta Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No no, juz nawet kamerą filmujecie :lol::lol: http://i12.tinypic.com/2lxflsj.jpg :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witaj Justynko:) Dobrze, że pozytywnie rozwiązałaś swoje sprawy;) U mnie też dziś było piękne słonko:loveu: http://i12.tinypic.com/2lxflsj.jpg :evil_lol:Gizmo robi minki nie do podrobienie:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 U nas też słonko wyszło ;) http://i15.tinypic.com/6coohkw.jpg Ale słodki portrecik :loveu: Quote
olifka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Brryy:multi: Fajnie się chłopczyki bawią:loveu::loveu: http://i8.tinypic.com/6f8pqah.jpg Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Dobcia']Witaj Justynko:) Dobrze, że pozytywnie rozwiązałaś swoje sprawy;) U mnie też dziś było piękne słonko:loveu: http://i12.tinypic.com/2lxflsj.jpg :evil_lol:Gizmo robi minki nie do podrobienie:evil_lol: Cześć Jadziu :) Mam nadzieję, że to słonko utrzyma się dłużej ;) Moje ulubione fotki z tych 10ciu to pierwsza i właśnie ta, którą zacytowałaś :evil_lol: Model mój kochany :evil_lol: [quote name='ß@$!@']U nas też słonko wyszło ;) http://i15.tinypic.com/6coohkw.jpg Ale słodki portrecik :loveu: Niech ta woda deszczowa ze Śląska ucieka precz! Dziękujemy :) [quote name='Sznaucerka-Balbina']Brryy:multi: Fajnie się chłopczyki bawią:loveu::loveu: http://i8.tinypic.com/6f8pqah.jpg Czeeeść :loveu: Bawili, to w sierpniu było - teraz pogoda raz po raz psuła nam plany... :angryy: Informuję, że właśnie siedzą u mnie goście - siostra z mężem i 7 letnim synem. Synalek jest bezstresowo wychowywanym bachorkiem :roll: Biedny Gizmoooo :shake: Quote
Dobcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Jakby ładna pogoda chciała nas znów opuścić, zawsze pozostanie nam 'taniec słońca':cool3: Gizmunio to i tak aniołek:loveu: Jak my mamy gości z dziećmi, Negro przesiaduje na strychu lub w łazience...:siara: BTW a w ogóle tu już 300 stronka!:multi::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wow załapałam sie na 300 :multi: :drinking: GRATKII!!! A fotki bosskie :loveu: Pierwsza rulez :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Dobcia napisał(a):Jakby ładna pogoda chciała nas znów opuścić, zawsze pozostanie nam 'taniec słońca':cool3: Gizmunio to i tak aniołek:loveu: Jak my mamy gości z dziećmi, Negro przesiaduje na strychu lub w łazience...:siara: BTW a w ogóle tu już 300 stronka!:multi::cool3: Taaa... Ślązaczki z Dogomanii zaczną tańczyć :razz: W tym problem, że przez to dziecko Gizmo przestał tolerować dzieci - ja tylko chodzę za nimi i trzymam rękę psu na pysku w razie czego :shake: :: FiGa :: napisał(a):Wow załapałam sie na 300 :multi: :drinking: GRATKII!!! A fotki bosskie :loveu: Pierwsza rulez :loveu: A no nawet nie zauważyłam :oops: To pijemy! ;) :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Olusia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 http://i15.tinypic.com/6coohkw.jpg Śliczny Gizmuś :loveu: Piękny portrecik :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka']http://i15.tinypic.com/6coohkw.jpg Śliczny Gizmuś :loveu: Piękny portrecik :loveu: Olu, witajcie z Dianą u nas w galerii :loveu: Widzę, że w końcu tu dotarłyście ;) Dziękujemy :loveu: Quote
Anecioreczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 300:multi::multi::multi: Ja dzisiaj nie pije:evil_lol: A u NAS TEż było słoneczko...ale wieczorkiem zaczeło padac..:angryy: No ale popołudniu załapalism,y się na umiarkowana pogode..i nikogo nie bło nad wodą..wiec Atosik w wodzie sobie pływał:cool3: Quote
wiq Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Szarikowi staneły uszi?.. :cool3: ja jestem zbyt śpiąca, by pić.. ale co tam.. :drinking: Quote
Recommended Posts