pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 wiq napisał(a):ciężko powiedzieć, jak będzie z psami w przyszłości..;) Twierdzisz, że zostaniesz tylko z Redd`sem? :razz: Szarik napisał(a):Tajne służby? Widzę, że wywiad Justo-Mama działa niezawodnie ;) Chyba, że to Gizmo nakablował :D Wiesz, że jutro rano idziemy na spacer? ;) Wreszcie? ;) A potem ide z Tobą do szkółki ;) Nie będzie źle. Byle do piątku :) Pewnie, że Gizmo :cool3: To co, dzisiaj nie spacerujemy wieczorem? Wreszcie... powiedzmy, że wreszcie :evil_lol: Ze mną do szkoły? :-o Z jakiej racji? Na 8:50 mam, bo pana z polskiego dziwnym trafem nie ma :roll: Piątek, piątuś, piąteczek... :loveu: Chcecie fotki? Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Chcecie fotki? Chcecie! :multi::) Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Chcecie fotki? TAAAAAAAAK! :multi: Quote
wiq Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Twierdzisz, że zostaniesz tylko z Redd`sem? :razz: na to wygląda :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):Chcecie! :multi::) agaciaaa napisał(a):TAAAAAAAAK! :multi: Takie nastawienie mi się podoba ;) Już coś zmniejszam :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Nadal piękne, słoneczne, sierpniowe fotki ;) Zdjęcia z serii - mordujemy Gizmo Ja z Szaruniem(ja wcale nie prowokuję wymiotów u malucha, tylko chronię się przed ostrymi zębiskami :evil_lol: ) Spacerowa sielanka (Gizmo zaczyna się tu zabierać do bardzo złego zajęcia...) Quote
agaciaaa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://i11.tinypic.com/6bt0kkp.jpg słodką minke ma Gizmuś :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 ... o, właśnie tego! :angryy: i jeszcze młodego uczy :p Zachęcający buziaczek ;) (mój biedny sweter :shake: ) Gizmo - tatuś i biedny mały Szarunio :loveu: Na dziś to wszystko ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='agaciaaa']http://i11.tinypic.com/6bt0kkp.jpg słodką minke ma Gizmuś :evil_lol: Ten, w gorszej sytuacji, zawsze musi nadrabiać miną :evil_lol: :loveu: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie no, mozemy dzisiaj pospacerować, tylko musimy pomysleć, czy nie jesteśmy czasem z cukru ;) Oczywiście, że wreszcie, jak wczoraj byłam o 24:00 z Szarikiem na spacerze, to spowrotem ciągnął w stronę Waszego domu, chłopak się biedny stęsknił... A i ja nie wiem co u Ciebie w skul. Ej, ale idź ze mną do szkoły na ósmą! Chce odwiedzić stare progi, a sama mam na 12:20, a dla Ciebie wstanę na 6:00! Taaak, piątek... Jakie fotki? Znów coś za moimi plecami jedzo? :/ Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No fajnie w domu towarzyszko, ja specjalnie nie wklejałam zdjęć, bo chciałam je z Tobą podzielić. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Szarik napisał(a):Nie no, mozemy dzisiaj pospacerować, tylko musimy pomysleć, czy nie jesteśmy czasem z cukru ;) Oczywiście, że wreszcie, jak wczoraj byłam o 24:00 z Szarikiem na spacerze, to spowrotem ciągnął w stronę Waszego domu, chłopak się biedny stęsknił... A i ja nie wiem co u Ciebie w skul. Ej, ale idź ze mną do szkoły na ósmą! Chce odwiedzić stare progi, a sama mam na 12:20, a dla Ciebie wstanę na 6:00! Taaak, piątek... Jakie fotki? Znów coś za moimi plecami jedzo? :/ Ten głupi deszcz! :mad: Gizmo teraz Szarika ma gdzieś, suczki mu w głowie :roll: Mogę pójść pod jednym warunkiem - jak wyjdziemy na spacer nie o 6:10, a o 6:30 :evil_lol: A fotki wstawiłam, bo miałaś parę z tego spaceru u siebie w galerii :roll: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dobra, wybaczam... 6:30? No ok, ale pójdziesz ze mną juz ok w pół do do szkoły? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Szarik napisał(a):Dobra, wybaczam... 6:30? No ok, ale pójdziesz ze mną juz ok w pół do do szkoły? To zależy ile będziemy spacerować, bo potrzebuję jakieś 20 min na przygotowanie się po spacerze do szkoły ;) Dla Ciebie everything :loveu: Quote
olifka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://i11.tinypic.com/6bt0kkp.jpg Jejku jaki szarik już wielki i poteżny:-o:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarik Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To zależy ile będziemy spacerować, bo potrzebuję jakieś 20 min na przygotowanie się po spacerze do szkoły ;) Dla Ciebie everything :loveu: Ok. Ciesze się :multi: To ja już się zbieram. Quote
Olusia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 http://i13.tinypic.com/4kjnz84.jpg Świetne ujęcie :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
basia bonnie Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nie chcę się powtarzać, ale miny Gizmo są naprawdę cudne :loveu: Quote
Dobcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Hey!!! Dzielny Gizmunio dał radę:cool3: A jako tatuś Szarika sprawdza się rewelacyjnie:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']http://i11.tinypic.com/6bt0kkp.jpg Jejku jaki szarik już wielki i poteżny:-o:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzisiaj na spacerze ich mierzyłyśmy - jest już taki wielki jak Gizmo, a ma dopiero 4,5 miesiąca :-o [quote name='Szarik']Ok. Ciesze się :multi: To ja już się zbieram. Dziękujemy za udany, choć mokry spacerek :loveu: Gizmo był wniebowzięty :loveu: [quote name='Ola & Dianuśka']http://i13.tinypic.com/4kjnz84.jpg Świetne ujęcie :loveu: Pozdrawiamy :) Dziękujemy i również pozdrawiamy :loveu: [quote name='ß@$!@']Nie chcę się powtarzać, ale miny Gizmo są naprawdę cudne :loveu: W takim wypadku powtarzanie dozwolone ;) Cieszę się :) [quote name='Dobcia']Hey!!! Dzielny Gizmunio dał radę:cool3: A jako tatuś Szarika sprawdza się rewelacyjnie:loveu: Cześć :) Oj tak, mi jako jego właścicielce cudnie jest na to patrzeć :) Quote
olifka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzisiaj na spacerze ich mierzyłyśmy - jest już taki wielki jak Gizmo, a ma dopiero 4,5 miesiąca :-o Wielkolud bedzie z niego:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 goldenka245 napisał(a):Cześć piękny Gizmolku:loveu: Witam Karolinkę i Gordiego :loveu: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Wielkolud bedzie z niego:loveu::loveu::loveu::loveu: Biedny Gizmo :roll: :evil_lol: My uciekamy spać, jutro o 6:00 pobudka... :roll: Byle do piątku ;) Dobranoc! :loveu: Quote
Olusia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wielkopies :cool3: Dobranoc Justynko :) Quote
Rinuś Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Cześć :* :* :* Wyzywają nas od śpiochów, ładnie to! :mad: A my od 9:30 na nogach! Tylko, że porządny człowiek w niedzielę idzie do kościoła, sprząta, relaksuje się przed telewizorem... a nie siedzi na DGM :eviltong: hehe piszę do Admina :diabloti::diabloti: i nie ściemniaj że byłaś kościele hehe :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts