pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='agaciaaa']Witam wieczorkiem ;) To moja Sara też jest mężczyzną??? :evil_lol: Z tego co pamiętam, moje chyba też składały jajka.. ale to było daaaaawno, więc nie wiem, czy sobie tego nie wymyśliłam :evil_lol: w każdym razie ciągle miałam dwa ;) http://i5.tinypic.com/5xy9186.jpg jaki wpatrzony :loveu: jak moja Sara :eviltong: 4 lektury???? :-o to ja w mat-inf miałam więcej.. dużo więcej ;) Również witam :loveu: Widocznie po tatusiu jej zostało :cool3: Ta zmniejszona ilość lektur to podobno pozostałości po najdroższym Ministrze Edukacji :roll: Quote
Dobcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Za to zdjęcia robisz cudne :loveu: Nie mam porównania, żywieckiego jeszcze na oczy nie widziałam ;) Może będzie okazja... ;-) Dziękuję:oops::oops::oops: nawet te w kagańcu?:lol: Przynajmniej ciekawe wycieczki Cię czekają;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Dobcia napisał(a):Dziękuję:oops::oops::oops: nawet te w kagańcu?:lol: Przynajmniej ciekawe wycieczki Cię czekają;) Za dobiego w kagańcu to ja już dawno obrażona na Ciebie jestem :obrazic: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Również witam :loveu: Widocznie po tatusiu jej zostało :cool3: Ta zmniejszona ilość lektur to podobno pozostałości po najdroższym Ministrze Edukacji :roll: Może i po tatusiu.. Niestety, nie znam jej rodziców, więc nie mam pojęcia co z niej wyrośnie ;) Ach ten Romek... narobił bałaganu :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 agaciaaa napisał(a): Ach ten Romek... narobił bałaganu :shake: Zobaczysz, następny będzie jeszcze gorszy :evil_lol: Uciekam do spania, do jutra Psiarze najdrożsi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zobaczysz, następny będzie jeszcze gorszy :evil_lol: Uciekam do spania, do jutra Psiarze najdrożsi :loveu: :loveu: :loveu: No nie, nie wiem.. czy to możliwe? :evil_lol: Dobranoc :bye: Quote
BBeta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Czyli jednak pamięć nie zawodzi ;) A no nie zawodzi ;) Ja mam dobrą, ale krótką :diabloti: Dobranoc :calus: Quote
Dobcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Za dobiego w kagańcu to ja już dawno obrażona na Ciebie jestem :obrazic: Będę musiała to jakoś przeboleć...:oops: Dobranoc:loveu: Quote
Eriu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zobaczysz, następny będzie jeszcze gorszy :evil_lol: Uciekam do spania, do jutra Psiarze najdrożsi :loveu: :loveu: :loveu: To może być jeszcze gorszy? Olaboga, jak dobrze, że już na studia idę :p . Dobranoć Quote
anetta Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Z religii czekają nas sprawdziany, kartkówki, odpowiedzi, wypracowania - w końcu teraz ocena do średniej zostaje wliczana. :o Paranoja....za moich czasów....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Jakiś zbiorowy taniec słońca może? Czekaj, czekaj, wstrzymajmy się do jutra :cool3: Aaaaa, bo zapomniałam wcześniej napisać. A co z jajkami Pani Patyczakowej?? Niezły numer z ta uczieczką :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 zamiast gadać to dawaj jakieś foty:evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 przyznaję.. nie czytałam.. bo już ni mom siły... ale przyszłam do Was cmoknać Was w pychole na dobranoc :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Dzień dobry! [quote name='agaciaaa']No nie, nie wiem.. czy to możliwe? :evil_lol: Dobranoc [quote name='Eriu']To może być jeszcze gorszy? Olaboga, jak dobrze, że już na studia idę . Dobranoć Wiecie... Obecnie w naszym kraju wszystko jest możliwe :roll: [quote name='BBeta']A no nie zawodzi ;) Ja mam dobrą, ale krótką :diabloti: Dobranoc :calus: Nie Ty jedna :siara: [quote name='Dobcia']Będę musiała to jakoś przeboleć...:oops: Dobranoc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='anetta']:o Paranoja....za moich czasów....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Ty tu już nie rób z siebie takiej babci :p [quote name='anetta'] Czekaj, czekaj, wstrzymajmy się do jutra :cool3: Aaaaa, bo zapomniałam wcześniej napisać. A co z jajkami Pani Patyczakowej?? Niezły numer z ta uczieczką :evil_lol: Już jest jutro? :hmmmm: Żadnej poprawy pogodowej nie widać :shake: Co z jajami? Leżą :evil_lol: 10 wcisnęłam mojej przyjaciółce z Belgii, powiedziała, że będzie hodować :diabloti: A 90 pozostałych mam nadzieję nie wykluje się w 100% :cool3: [quote name='Rinuś']zamiast gadać to dawaj jakieś foty:evil_lol: Były wczoraj, trzeba było szukać :eviltong: [quote name='basia2202']przyznaję.. nie czytałam.. bo już ni mom siły... ale przyszłam do Was cmoknać Was w pychole na dobranoc :p Tu i tak rozmowy nie sprowadzają się na żadne poważne tematy - tak więc nic nie straciłaś ;) Za buziaki dziękujemy i wzajemnie! :* [quote name='wiq']dzień dobry obrażalska! :evil_lol: Witaj Wiquś :loveu: Ty przynajmniej nie rozpowszechniasz faktu, że maltretujesz Bystrą kagańcem :diabloti: Quote
basia2202 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 hehe.. uwagaaaa :cool3: PIERWSZAAAAAA!! :multi: zaraz po gospodyni :p witanko Gizmusie!! właśnie... Rinuś ma rację :cool3: dawa foty!! :diabloti: Quote
Pianka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 http://i5.tinypic.com/5xy9186.jpg wspólne jedzonko. Ja tak Dianie nie pozwalam:eviltong: Quote
wiq Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 ostatnio ją maltretowałam tym sprzętem w.. Żywcu! :evil_lol: to ten klimat;) Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A Ty znowu rano na dogo :diabloti: Ja tam wole siedzieć w nocy :cool3: A ja dzisiaj do domu wcześniej wróciłam i właśnie pije sobie herbatke z cytryną :cool3: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Witanko :loveu: co słychać u Gizma i jego panci? ;) Quote
wiq Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 oo.. herbata z cytryną.. szkoda, że cytryny nie mam :lol: Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 wiq napisał(a):oo.. herbata z cytryną.. szkoda, że cytryny nie mam :lol: wiq, Ty mnie normalnie śledzisz :x :diabloti: Zakładaj kalosze i do sklepu :diabloti: Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Dla mnie herbata bez cytryny jest nie do przyjęcia no i musi być słodka bardzo oczywiście, musze sobie podwyższyć poziom cukru we krwi, bo mi ostatnio coraz częściej spada :diabloti: Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [FONT=Arial]witanko .....ja poproszę herbatkę z rumem :p[/FONT] Quote
anetta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ty tu już nie rób z siebie takiej babci:p Słucham...? Kurcze, słuch mi zanika :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już jest jutro? Żadnej poprawy pogodowej nie widać U mnie jest poprawa :o I to DUŻA Było mi gorąco jak wyszlam na dwór. Ciekawe na jak długo buhehheeh Co z jajami? Leżą 10 wcisnęłam mojej przyjaciółce z Belgii, powiedziała, że będzie hodować A 90 pozostałych mam nadzieję nie wykluje się w 100% A kiedy by się wykluły? Najwyżej jakiąś jajeczniczke sobie zrobisz...:siara: Quote
Recommended Posts