Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie przejmuj się, też mnie czekają spacery o 6 mimo, że jeszcze mam wakacje, więc jak będę lecieć z Bezą poranną porą to wiedz, że łączę się z Toba w bólu ;).

Posted

Noo i tu tez nadrobilam :evil_lol:

Gdzie jest galeria Bonnie??

Wprawdzie wykopsali mnie i TZta z namiotu i musieliśmy spać pod gołym niebem...

buhehehe, byliscie tacy niegrzeczni...?:diabloti:

Z tym pobiciem to brak słów :shake:

Mów jak w szkole :razz:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Ja niedawno wróciłam z rannego spaceru z psem. O 6:00! Ratunku, zaczyna się!

Nie przesadzaj, miał być o 6:30, a z względów kiepskokomórkowych był jakoś przed siódmą :diabloti:
Jutro wstanę, I promis! :evil_lol:

Posted

[quote name='Pianka']http://i17.tinypic.com/62o1z6t.jpg Gizmo co za mina:lol:

Piękna, prawda? :loveu:

[quote name='Eriu']Nie przejmuj się, też mnie czekają spacery o 6 mimo, że jeszcze mam wakacje, więc jak będę lecieć z Bezą poranną porą to wiedz, że łączę się z Toba w bólu ;).

Tyle, że my z Gizmo tak spać lubimy :roll: Czasem nawet do 9:00 :roll: A jak budzik zadzwoni, to pancia może go wyłączyć, ale pies już nie popuści :shake: Dziękuję, że jestęś z nami! :razz:
[quote name='evaxon']:sweetCyb:hejka

Cześć Technik :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Doberek

szkółki współczuję :roll:

Witaj Alu :loveu: Praca to też nie sama przyjemność ;)

[quote name='Tina.Sara']cześć :diabloti:
się wyspałaaaam... :evil_lol:

Dobijaj mnie, dobijaj :p

[quote name='anetta']Noo i tu tez nadrobilam :evil_lol:

Gdzie jest galeria Bonnie??

Przede mną jeszcze ok.30 subskrybowanych wątków - a ja już mam dość :evil_lol:

[quote name='anetta'] buhehehe, byliscie tacy niegrzeczni...?:diabloti:

O co Ty w ogóle mnie podejrzewasz? :diabloti:

Posted

[quote name='Szarik']Nie przesadzaj, miał być o 6:30, a z względów kiepskokomórkowych był jakoś przed siódmą :diabloti:
Jutro wstanę, I promis! :evil_lol:

Trzymam za słowo - bo jak nie... :mad:

[quote name='Dobcia']Cześć!
Jak dobrze, że mam jeszcze wakacje:lol:
I jak dziś było w szkole?

Ale i te w końcu dobiegną końca :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)Justynke postawili do kąta :p

Jeszcze nie :cool3: :cool3: :cool3:

Wszystkich dopytujących się o szkołę, tj.Oliwia, Beata, Karolina, Jadzia, Aneta, druga Aneta( :) ) (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) - informuję, że oui, przeżyłam ;)

Szkoła dobrze znana, choć nowi ludzie (20 dziewczyn w klasie na 6 chłopaków, nie ma to jak klasa hum.-art. :evil_lol:), wychowawca niezastąpiony, plan lekcji sprawiający, że padam na twarz w konwulsjach cierpienia :mdleje: Bo kto to widział zaczynać wtorek fizyką i geografią :shake: Ale chyba już powoli dopadła mnie ta rutyna - pod prysznicem zaczynam sobie podśpiewywać '...coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...' :evil_lol:

Zaraz wkleję dalszą część fotek :) Tylko najpierw trzeba nadrobić zaległości u Was ;)

Posted

O co Ty w ogóle mnie podejrzewasz?

O nic :siara:

Dzieki, już znalazłam:) Tyle tam stron że nie dałam rady przejrzeć:evil_lol:

20 dziewczyn w klasie na 6 chłopaków

Eeee to słabiutko. U mnie było 3 facetów na 26-27 dziewczyn :diabloti: To był dopiero sajgon :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']http://i6.tinypic.com/33oqrtc.jpg
sliczny:loveu: :loveu: :loveu:

a ja jestem w klasie humanistycznej i mam 8 chlopakow i 23dziewczyny:evil_lol: tylko ze to juz klasa maturalna...

Dziękuję :loveu:

Rozumiem, że paru uczniów odpadło po drodze? :roll:

[quote name='anetta']
Eeee to słabiutko. U mnie było 3 facetów na 26-27 dziewczyn :diabloti: To był dopiero sajgon :diabloti::evil_lol:

Ale musieli mieć wzięcie :evil_lol:

Posted

Witamy :multi: przywędrowałam tu z galerii Szarika, bo bardzo mi sie spodobał Gizmo :loveu:

Co wy tak słabo z tymi facetami?? Ja miałam w LO 20 facetów i 10 dziewczyn i było fajnie :diabloti:

Pozdrowienia ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Witamy :multi: przywędrowałam tu z galerii Szarika, bo bardzo mi sie spodobał Gizmo :loveu:

Co wy tak słabo z tymi facetami?? Ja miałam w LO 20 facetów i 10 dziewczyn i było fajnie :diabloti:

Pozdrowienia ;)

Witamy nową twarz :)
Z tego co widzę, to Ciebie wszędzie pełno - zwłaszcza u Sylwii w galerii :evil_lol:

Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa - obiecuję rewizytę :loveu:

Niech zgadnę - wybrałaś w LO profil mat-inf. czy coś w tym stylu? :)

Również pozdrawiam :)

Posted

Witamy nową twarz :)
Z tego co widzę, to Ciebie wszędzie pełno - zwłaszcza u Sylwii w galerii :evil_lol:

Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa - obiecuję rewizytę :loveu:

Niech zgadnę - wybrałaś w LO profil mat-inf. czy coś w tym stylu? :)

Również pozdrawiam :)

A tam od razu wszędzie :evil_lol: u Sylwii sobie czasem troszeczke pogadamy :diabloti:

A profil dokładnie ten- mat-inf :) na nadmiar facetów nie narzekałam :evil_lol: faceci często są fajniejsi niż wredne baby :razz: Za to teraz na studiach cierpie okrutnie, bo na całym wydziale facetów jak na lekarstwo :shake: a w grupie mam jednego i to nie od początku :roll:

Posted

agaciaaa napisał(a):
A tam od razu wszędzie :evil_lol: u Sylwii sobie czasem troszeczke pogadamy :diabloti:

A profil dokładnie ten- mat-inf :) na nadmiar facetów nie narzekałam :evil_lol: faceci często są fajniejsi niż wredne baby :razz: Za to teraz na studiach cierpie okrutnie, bo na całym wydziale facetów jak na lekarstwo :shake: a w grupie mam jednego i to nie od początku :roll:

Troszeczkę? :evil_lol:

Mój TZ też jest teraz na mat-inf i również mężczyźni górą - ja wybrałam się na bardziej zmysłowy kierunek, taka ze mnie humanistka i już :p I zgodzę się z Tobą, tam gdzie same baby, tam kłótni będzie w bród, bo żadna nie odpuści :roll:

A ten rodzynek z grupy, to pewnie oblegany z każdej strony przez koleżanki :) Na jakim kierunku jesteś?

Posted

Troszeczkę? :evil_lol:

Mój TZ też jest teraz na mat-inf i również mężczyźni górą - ja wybrałam się na bardziej zmysłowy kierunek, taka ze mnie humanistka i już :p I zgodzę się z Tobą, tam gdzie same baby, tam kłótni będzie w bród, bo żadna nie odpuści :roll:

A ten rodzynek z grupy, to pewnie oblegany z każdej strony przez koleżanki :) Na jakim kierunku jesteś?

Odrobinke :diabloti:

Ja nie wiem czemu taki kierunek wybrałam, nic mi nie pasowało ;) matma rozszerzona mnie dobijała a na infie zwykle nie wiedziałam co sie dzieje :evil_lol: ale jakoś dałam rade ;) A teraz studiuje pedagogike- czyli kierunek bardzo związany z profilem w LO :evil_lol: Ten nasz rodzynek to sie dopiero jeden semestr aklimatyzował, ale już wykorzystywał swój rodzynkowy status :evil_lol: