Eriu Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Nie przejmuj się, też mnie czekają spacery o 6 mimo, że jeszcze mam wakacje, więc jak będę lecieć z Bezą poranną porą to wiedz, że łączę się z Toba w bólu ;). Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 :multi:Doberek szkółki współczuję :roll: Quote
Tina.Sara Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 cześć :diabloti: się wyspałaaaam... :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hello ;) I jak, przeżyłaś ?? :cool3: Pewnie nie było tak źle ;) Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Noo i tu tez nadrobilam :evil_lol: Gdzie jest galeria Bonnie?? Wprawdzie wykopsali mnie i TZta z namiotu i musieliśmy spać pod gołym niebem... buhehehe, byliscie tacy niegrzeczni...?:diabloti: Z tym pobiciem to brak słów :shake: Mów jak w szkole :razz: Quote
Anecioreczek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hello:cool3: I jak tam po szkółce?:cool3: Quote
Szarik Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ja niedawno wróciłam z rannego spaceru z psem. O 6:00! Ratunku, zaczyna się! Nie przesadzaj, miał być o 6:30, a z względów kiepskokomórkowych był jakoś przed siódmą :diabloti: Jutro wstanę, I promis! :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Cześć! Jak dobrze, że mam jeszcze wakacje:lol: I jak dziś było w szkole? Quote
Tina.Sara Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Justyna, co Ty w tej szkole tyle czasu robisz? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Pianka']http://i17.tinypic.com/62o1z6t.jpg Gizmo co za mina:lol: Piękna, prawda? :loveu: [quote name='Eriu']Nie przejmuj się, też mnie czekają spacery o 6 mimo, że jeszcze mam wakacje, więc jak będę lecieć z Bezą poranną porą to wiedz, że łączę się z Toba w bólu ;). Tyle, że my z Gizmo tak spać lubimy :roll: Czasem nawet do 9:00 :roll: A jak budzik zadzwoni, to pancia może go wyłączyć, ale pies już nie popuści :shake: Dziękuję, że jestęś z nami! :razz: [quote name='evaxon']:sweetCyb:hejka Cześć Technik :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Doberek szkółki współczuję :roll: Witaj Alu :loveu: Praca to też nie sama przyjemność ;) [quote name='Tina.Sara']cześć :diabloti: się wyspałaaaam... :evil_lol: Dobijaj mnie, dobijaj :p [quote name='anetta']Noo i tu tez nadrobilam :evil_lol: Gdzie jest galeria Bonnie?? Przede mną jeszcze ok.30 subskrybowanych wątków - a ja już mam dość :evil_lol: [quote name='anetta'] buhehehe, byliscie tacy niegrzeczni...?:diabloti: O co Ty w ogóle mnie podejrzewasz? :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Szarik']Nie przesadzaj, miał być o 6:30, a z względów kiepskokomórkowych był jakoś przed siódmą :diabloti: Jutro wstanę, I promis! :evil_lol: Trzymam za słowo - bo jak nie... :mad: [quote name='Dobcia']Cześć! Jak dobrze, że mam jeszcze wakacje:lol: I jak dziś było w szkole? Ale i te w końcu dobiegną końca :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)Justynke postawili do kąta :p Jeszcze nie :cool3: :cool3: :cool3: Wszystkich dopytujących się o szkołę, tj.Oliwia, Beata, Karolina, Jadzia, Aneta, druga Aneta( :) ) (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam) - informuję, że oui, przeżyłam ;) Szkoła dobrze znana, choć nowi ludzie (20 dziewczyn w klasie na 6 chłopaków, nie ma to jak klasa hum.-art. :evil_lol:), wychowawca niezastąpiony, plan lekcji sprawiający, że padam na twarz w konwulsjach cierpienia :mdleje: Bo kto to widział zaczynać wtorek fizyką i geografią :shake: Ale chyba już powoli dopadła mnie ta rutyna - pod prysznicem zaczynam sobie podśpiewywać '...coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...' :evil_lol: Zaraz wkleję dalszą część fotek :) Tylko najpierw trzeba nadrobić zaległości u Was ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Anetta, tu jest link do galerii Bonnie(ale ostrzegam - tam więcej nagadane niż obfocone :diabloti:): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37113 Zapraszam do oglądania kolejnych fotek ze spaceru :) Pinczer mój :loveu: Zwycięska walka - Szarik poległ :evil_lol: Zaloty ;) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 http://i6.tinypic.com/33oqrtc.jpg sliczny:loveu: :loveu: :loveu: a ja jestem w klasie humanistycznej i mam 8 chlopakow i 23dziewczyny:evil_lol: tylko ze to juz klasa maturalna... Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 O co Ty w ogóle mnie podejrzewasz? O nic :siara: Dzieki, już znalazłam:) Tyle tam stron że nie dałam rady przejrzeć:evil_lol: 20 dziewczyn w klasie na 6 chłopaków Eeee to słabiutko. U mnie było 3 facetów na 26-27 dziewczyn :diabloti: To był dopiero sajgon :diabloti::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 [quote name='Marta_Ares']http://i6.tinypic.com/33oqrtc.jpg sliczny:loveu: :loveu: :loveu: a ja jestem w klasie humanistycznej i mam 8 chlopakow i 23dziewczyny:evil_lol: tylko ze to juz klasa maturalna... Dziękuję :loveu: Rozumiem, że paru uczniów odpadło po drodze? :roll: [quote name='anetta'] Eeee to słabiutko. U mnie było 3 facetów na 26-27 dziewczyn :diabloti: To był dopiero sajgon :diabloti::evil_lol: Ale musieli mieć wzięcie :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 nie sa wszyscy + 1 osoba nowa (dziewczyna:evil_lol:) Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Witamy :multi: przywędrowałam tu z galerii Szarika, bo bardzo mi sie spodobał Gizmo :loveu: Co wy tak słabo z tymi facetami?? Ja miałam w LO 20 facetów i 10 dziewczyn i było fajnie :diabloti: Pozdrowienia ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 agaciaaa napisał(a):Witamy :multi: przywędrowałam tu z galerii Szarika, bo bardzo mi sie spodobał Gizmo :loveu: Co wy tak słabo z tymi facetami?? Ja miałam w LO 20 facetów i 10 dziewczyn i było fajnie :diabloti: Pozdrowienia ;) Witamy nową twarz :) Z tego co widzę, to Ciebie wszędzie pełno - zwłaszcza u Sylwii w galerii :evil_lol: Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa - obiecuję rewizytę :loveu: Niech zgadnę - wybrałaś w LO profil mat-inf. czy coś w tym stylu? :) Również pozdrawiam :) Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witamy nową twarz :) Z tego co widzę, to Ciebie wszędzie pełno - zwłaszcza u Sylwii w galerii :evil_lol: Dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa - obiecuję rewizytę :loveu: Niech zgadnę - wybrałaś w LO profil mat-inf. czy coś w tym stylu? :) Również pozdrawiam :) A tam od razu wszędzie :evil_lol: u Sylwii sobie czasem troszeczke pogadamy :diabloti: A profil dokładnie ten- mat-inf :) na nadmiar facetów nie narzekałam :evil_lol: faceci często są fajniejsi niż wredne baby :razz: Za to teraz na studiach cierpie okrutnie, bo na całym wydziale facetów jak na lekarstwo :shake: a w grupie mam jednego i to nie od początku :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 agaciaaa napisał(a):A tam od razu wszędzie :evil_lol: u Sylwii sobie czasem troszeczke pogadamy :diabloti: A profil dokładnie ten- mat-inf :) na nadmiar facetów nie narzekałam :evil_lol: faceci często są fajniejsi niż wredne baby :razz: Za to teraz na studiach cierpie okrutnie, bo na całym wydziale facetów jak na lekarstwo :shake: a w grupie mam jednego i to nie od początku :roll: Troszeczkę? :evil_lol: Mój TZ też jest teraz na mat-inf i również mężczyźni górą - ja wybrałam się na bardziej zmysłowy kierunek, taka ze mnie humanistka i już :p I zgodzę się z Tobą, tam gdzie same baby, tam kłótni będzie w bród, bo żadna nie odpuści :roll: A ten rodzynek z grupy, to pewnie oblegany z każdej strony przez koleżanki :) Na jakim kierunku jesteś? Quote
agaciaaa Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Troszeczkę? :evil_lol: Mój TZ też jest teraz na mat-inf i również mężczyźni górą - ja wybrałam się na bardziej zmysłowy kierunek, taka ze mnie humanistka i już :p I zgodzę się z Tobą, tam gdzie same baby, tam kłótni będzie w bród, bo żadna nie odpuści :roll: A ten rodzynek z grupy, to pewnie oblegany z każdej strony przez koleżanki :) Na jakim kierunku jesteś? Odrobinke :diabloti: Ja nie wiem czemu taki kierunek wybrałam, nic mi nie pasowało ;) matma rozszerzona mnie dobijała a na infie zwykle nie wiedziałam co sie dzieje :evil_lol: ale jakoś dałam rade ;) A teraz studiuje pedagogike- czyli kierunek bardzo związany z profilem w LO :evil_lol: Ten nasz rodzynek to sie dopiero jeden semestr aklimatyzował, ale już wykorzystywał swój rodzynkowy status :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Nie pytam nawet w jaki sposób wykorzystywał :eviltong: Chyba przydałoby się iść spać, bo o 6:00 znów pobudka :hmmmm: Dobranoc :loveu: Quote
Recommended Posts