Tina.Sara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Noooo :mad::mad: Justyyyynaaaa, ona do mnie z kijem wyskakuje! :placz: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Puci puci Karolinko :loveu: Oooo, puuuci :loveu: Widzisz, Sylwuś? :eviltong: Ja nie chcę do szkoły :placz: albo i chcę.. albo i nie chcę.. :stupid: przynajmniej nie będę się nudzić :eviltong: Quote
Alicja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 witanko prawie południowo :multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']Justyyyynaaaa, ona do mnie z kijem wyskakuje! :placz: Ja nie chcę do szkoły :placz: albo i chcę.. albo i nie chcę.. :stupid: przynajmniej nie będę się nudzić :eviltong: Nie bój się, razem na nią z kijem pójdziemy! :diabloti: Dla mnie ten rok jest najgorszy ze wszystkich poprzednich, nie chce do szkoły, nie chce :placz: [quote name='Alicjarydzewska']witanko prawie południowo :multi::multi::multi: Witanko już chyba wieczorowo Alu :loveu: :loveu: :loveu: Chcecie trochę sierpniowych zdjęć? :) Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie bój się, razem na nią z kijem pójdziemy! :diabloti: Dla mnie ten rok jest najgorszy ze wszystkich poprzednich, nie chce do szkoły, nie chce :placz: To idziem! :diabloti::mad: Czemu najgorszy?? dawaj foty :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Tina.Sara napisał(a):To idziem! :diabloti::mad: Czemu najgorszy?? dawaj foty :loveu: To czekaj, musimy się przyczaić, bo na rolki wybyła :p A nie wiem czemu najgorszy - zwłaszcza, że to 1 LO, więc powinnam się cieszyć, bo nowi ludzie itp., a ja tu wolę całymi dniami przesiadywać na lotnisku z psem i TZtem :loveu: Właśnie dowiedziałam się, że mojego brata i jego kolegów pobili na Ukrainie(pojechał na wyprawę) - oczywiście chodziło o pieniądze :shake: Na szczęście nic się nie stało :shake: Fotek na razie nie będzie, będą wieczorem :diabloti: Quote
Dobcia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jejjj... dobrze, że nic im się nie stało:roll: Cześć Justynko;) Negrowi nie było za twardo widocznie, skoro z 15 min tak leżał;) Czekamy na zdjęcia! Quote
Szarik Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To czekaj, musimy się przyczaić, bo na rolki wybyła :p A nie wiem czemu najgorszy - zwłaszcza, że to 1 LO, więc powinnam się cieszyć, bo nowi ludzie itp., a ja tu wolę całymi dniami przesiadywać na lotnisku z psem i TZtem :loveu: Właśnie dowiedziałam się, że mojego brata i jego kolegów pobili na Ukrainie(pojechał na wyprawę) - oczywiście chodziło o pieniądze :shake: Na szczęście nic się nie stało :shake: Fotek na razie nie będzie, będą wieczorem :diabloti: Cieszyć, że nowi ludzie!? Nowe wszy, które CI będą zachodzić za skórę, męczyć, denerwować, i ogólnie masakra z tymi nowymi. :evil_lol: Zapomniałaś o łące za blokiem z aparatem :mad: Kogo pobili, Filipa? A zabrali im pieniądze? :shake: Co za świat... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Dobcia napisał(a):Jejjj... dobrze, że nic im się nie stało:roll: Cześć Justynko;) Negrowi nie było za twardo widocznie, skoro z 15 min tak leżał;) Czekamy na zdjęcia! Cześć Jadziu :) Już wrzucam fotki na serwer ;) Szarik napisał(a):Cieszyć, że nowi ludzie!? Nowe wszy, które CI będą zachodzić za skórę, męczyć, denerwować, i ogólnie masakra z tymi nowymi. :evil_lol: Zapomniałaś o łące za blokiem z aparatem :mad: Kogo pobili, Filipa? A zabrali im pieniądze? :shake: Co za świat... Jak ja kocham to Twoje podejście do różnych spraw :loveu: :loveu: :loveu: We Lwowie, jakiś dwóch pijanych Ukrainców, mój brat z 2 kolegami spali w busach, oni zaczęli się dobijać - pierwszy wyszedł mój brat, gdy odmówił dania pieniędzy został skopany i poturbowany, kolegów, którzy wyszli z samochodu zaraz potem spotkał ten sam los... Na szczęście udało im się wsiąść w samochody i odjechać :shake: Po prostu znaleźli się w złym miejscu, w złym czasie, mój brat już 3 raz jest na Ukrainie i zawsze ludzie przyjmowali go z wielką gościnnością :shake: Sznaucerka-Balbina napisał(a):Czeeść Kochani Moi:loveu::loveu: No nareszcie! :multi: Cześć :loveu: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): No nareszcie! :multi: Cześć :loveu: Tak na przywitanie daj jakieś fotki:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Oliwia, proszę Cię bardzo ;) Chciałam Wam wszystkim przedstawić pierwszą część fotek z pewnego sierpniowego, szarikowo-gizmowego spaceru :) Na początku informuję, że druga część zdjęć znajduje się w galerii Szarika, który wraz z pancią często zaglądają do naszej galerii :) A to nasze 'piękne' osiedlowo-spacerowe tereny ;) i psy w oddali I zaczyna się zabawa! Kotłowanie, gryzienie, darmowy lifting,(to specjalnie dla Gizmo od Szarunia :cool3:)zęby na wierzchu i wywieszone jęzory ;) I wiedzcie, że ta deska widoczna na zdjęciu, to nie jest zwykła deska - to deska maskująca dziury, mogące rozpraszać bawiących się chłopaków :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Świetne fotki :) Dobrze że bratu nic sie nie stało :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 c.d. (Patrz Monika! A na tym zdjęciu są jeszcze dwie deski - ktoś musiał zwinąć :p) :loveu: :loveu: :loveu: Na dzisiaj koniec - reszta jutro, gdy otrząsnę się z wrześniowego szoku :roll: Branoc dziewuchy :loveu: Quote
Dobcia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 http://i17.tinypic.com/62o1z6t.jpg Jaka fajną minkę ma Gizmunio:evil_lol::loveu: Może w tym nowym LO nie będzie tak źle?;) Dobranoc;) Quote
:: FiGa :: Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Uwielbiam oglądac u Was fotki, zawsze jest ciekawie :loveu: Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ooo dziękuje za fotecki:loveu::loveu: http://i12.tinypic.com/66ot3mh.jpg Giizmuuuuniooo:loveu::loveu: Branocka:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Uwielbiam oglądac u Was fotki, zawsze jest ciekawie :loveu: Oj jak miło :oops: :oops: :oops: Dziękujemy :loveu: [quote name='Dobcia']http://i17.tinypic.com/62o1z6t.jpg Jaka fajną minkę ma Gizmunio:evil_lol::loveu: Może w tym nowym LO nie będzie tak źle?;) Dobranoc;) Bo Gizmunio tak lubi pozować do zdjęć :loveu: :evil_lol: I hope ;) Już idę, już idę - nie mogę się z Wami coś pożegnać :cool3: Quote
Eriu Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 No wpadam na szybko, żeby nie było, że się oficjalnie nie zgłosiłam ;) i lecę lulu. A jutro nadrobię zaległości :). Quote
olifka Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Już idę, już idę - nie mogę się z Wami coś pożegnać :cool3: Też tak czasem mam:cool3: Quote
Anecioreczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Przyszłam sie przywitać z Pospulstwem:diabloti: Bry:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 witam super foteczki ze spacerku, Gizmo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Witam dziewczęta! :loveu: Eriu napisał(a):No wpadam na szybko, żeby nie było, że się oficjalnie nie zgłosiłam ;) i lecę lulu. A jutro nadrobię zaległości :). Czeeeść :) Wyśpij się - po takim wyjeździe się należy ;) Sznaucerka-Balbina napisał(a):Też tak czasem mam:cool3: DGM uzależnia :diabloti: Anecioreczek napisał(a):Przyszłam sie przywitać z Pospulstwem:diabloti: Bry:diabloti: Phi! Bry :p Marta_Ares napisał(a):witam super foteczki ze spacerku, Gizmo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć :) Dziękujemy :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Dobranoc :calus: Dzień dobry :* Ja niedawno wróciłam z rannego spaceru z psem. O 6:00! Ratunku, zaczyna się! Quote
olifka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Bry :loveu: Wpadam na chwilkę bo na 11 do szkoły wybywam:shake: Quote
Pianka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 http://i17.tinypic.com/62o1z6t.jpg Gizmo co za mina:lol: Quote
Recommended Posts