Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w ten 'przepiękny' poranek! :loveu:

wiq napisał(a):
urosły te zwierzaki fest! :O

Tylko troszeczkę :cool3:

Dobcia napisał(a):
zapragnęły zwiedzić okolice:cool3:

Gizmunio to się ma dobrze, rozpieszczany przez cioteczkę:evil_lol:

A ja 2 noce w swoim pokoju spać nie mogłam :shake:

Wszyscy go rozpieszczają, tak ma się dobrze ;)

Brr, ale dzisiaj zimno... Po 30 minutowym spacerze z psem wróciłam po kolana pływająca w wodzie(nie mówiąc o psie). Gdzie to lato? :placz:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Brr, ale dzisiaj zimno... Po 30 minutowym spacerze z psem wróciłam po kolana pływająca w wodzie(nie mówiąc o psie). Gdzie to lato? :placz:

Trzeba założyć kalesonki i rajstopy z wełny. Chyba mi nie powiesz, że czapki i szalika jeszcze nie wyjęłaś? :mad: :cool3:

Posted

Od przyszłego tygodnia ma się podobno zrobić cieplej także trzeba jakoś przeżyć te zimne dni i czekać cierpliwie na poprawe

Cześć :loveu:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Ty tak je puszczasz?:-o
a Jakbyś je nadepła? albo..Gizmo By je zjadł..albo By Ci uciekły?:evil_lol:

Właśnie pisała, że jej uciekły :roll:

Posted

Dobry wieczór dziewczęta :loveu:

[quote name='Dobcia']Pięknie mamy za oknem, prawda?:evil_lol:
Witaj Justynko!
To i tak dobrze, że wyszliście na spacerek, bo Negra musiałam wypchnąć z domu:p

Cudoooownie :loveu: Zdążyłam dziś przemoczyć 3 pary butów, 2 pary spodni i 4 pary skarpetek ;)
My mamy motywację w postaci Szarika, zagradzającego pinczerowi drogę do domu :evil_lol: Bo te nasze pinczerowate to takie panienki :p

[quote name='Eriu']Trzeba założyć kalesonki i rajstopy z wełny. Chyba mi nie powiesz, że czapki i szalika jeszcze nie wyjęłaś? :mad: :cool3:

Oj chyba jestem jakaś do tyłu :oops: :cool3:

[quote name='Pianka']http://i1.tinypic.com/5yrguv5.jpg Świetna ta fota:loveu: :multi:

Dziękujemy Moniko! :)

[quote name='agaciaaa']Cześć i czołem ;)

http://i14.tinypic.com/62yfrs8.jpg a Gizmuś w talerzyk hihi :evil_lol:

O, widze, że masz patyczaki :) też kiedyś miałam, fajne stworzonka ;)

Pozdrawiam ciepło w ten zimny i mokry dzień.

Czeeeść Sarkowa :loveu:

No bo to jest typowy mężczyzna - wie co najważniejsze w życiu :diabloti:

Patyczaki są od marca, zdążyły już złożyć ponad 100jajek, ale póki co nie zapowiada się aby się coś z nich wykluło - i niech tak zostanie :roll:

[quote name='anetta']Nooo takie lato i mi się nie podoba :silly:

Jakiś zbiorowy taniec słońca może? :cool3:

[quote name='BBeta']Od przyszłego tygodnia ma się podobno zrobić cieplej także trzeba jakoś przeżyć te zimne dni i czekać cierpliwie na poprawe

Cześć :loveu:

Cześć Beata! :)

Wierzę Ci na słowo - wręcz pokładam w Twojej wypowiedzi wszelkie nadzieje :loveu:

[quote name='Anecioreczek']Ty tak je puszczasz?:-o
a Jakbyś je nadepła? albo..Gizmo By je zjadł..albo By Ci uciekły?:evil_lol:

Widzę, że Beata mnie wyręczyła ;) Zwiały, bo mój brat odsłonił przez przypadek akwarium. Tak właśnie się zastanawiałam, czy przez okno na dwór zwiały, czy je przygniotłam, czy Gizmo zeżarł, czy po domu mi się rozlazły... ale wiedziały stworzonka gdzie czekać na pancię :cool3:

Posted

[quote name='wiq']jakie lato? w Zakopanym śnieg! :grin:

W Zakopanem to i w sierpniu popadać śnieg lubi, żadna nowość :evil_lol:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej Gizmulce:loveu:

http://i15.tinypic.com/66e0cvd.jpg
Ooo Patyczaki:loveu::loveu: Bardzo je lubię :)

Cześć! :multi:

Ja niezbyt :evil_lol:

Dziś kolejny dzień w szkole i kolejni nauczyciele do poznania. Z chemii trafiłam na największą kosę w całej szkole - zobaczymy, czy przetrwam :evil_lol: Z polskiego mamy tylko 4 lektury :-o W rozszerzonej klasie :-o I ogółem nauczyciel też jakiś dziwny :shake: Z religii czekają nas sprawdziany, kartkówki, odpowiedzi, wypracowania - w końcu teraz ocena do średniej zostaje wliczana. Na angielskim uzyskałam 3 najlepszy wynik w klasie z wczorajszego testu sprawdzającego :oops: dzięki czemu dostałam się do tej nauczycielki, do której chciałam :) No i zostałam zastępcą przewodniczącego. Najlepsze co mogło mi się przytrafić - nie robię nic, bo wszystko robi przewodniczący, a i tak na pewne przywileje się łapię :evil_lol:

No ale dowiedziałam się również, że na przybory do technik plastycznych muszę wydać ok.100 zł :shake: Ja... artystka? OMG :shake: Ale jak tylko będzie ładna pogoda to wyruszamy do Żywca, lub Pszczyny, na całodniowy plener ;) Także wyczekuję ładnej pogody, bo nic się nie chce, gdy taka szarość za oknem...

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
No ale dowiedziałam się również, że na przybory do technik plastycznych muszę wydać ok.100 zł :shake: Ja... artystka? OMG :shake: Ale jak tylko będzie ładna pogoda to wyruszamy do Żywca, lub Pszczyny, na całodniowy plener ;) Także wyczekuję ładnej pogody, bo nic się nie chce, gdy taka szarość za oknem...

Nie chwaliłaś się, że masz talent :cool3: Do Pszczyny w plener :hmmmm: ??

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Chemicę też mam byle jaką:shake: Z religi powiedziała że jak bedziemy mieć 6 ocen z prac domowych, zeszytów itp to nie bedziemy mieć sprawdzianów:multi:

Ah ta szkoła :loveu:

[quote name='evaxon']http://i15.tinypic.com/66e0cvd.jpg
:evil_lol: co Antosia :turn-l:

Jakieś ALE? :mad: :diabloti:

[quote name='BBeta']Nie chwaliłaś się, że masz talent :cool3: Do Pszczyny w plener :hmmmm: ??

W tym problem, że wcale nie mam :evil_lol: A w klasie humanistyczno-artystycznej znalazłam się tylko przez historię i polski :cool3: Ale dowiedziałam się, że jest też możliwość robienia zdjęć - zobaczę, w czym będę lepsza :roll:

Do Pszczyny - do parku, znajdującego się w pobliżu zamku :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']W tym problem, że wcale nie mam :evil_lol: A w klasie humanistyczno-artystycznej znalazłam się tylko przez historię i polski :cool3: Ale dowiedziałam się, że jest też możliwość robienia zdjęć - zobaczę, w czym będę lepsza :roll:

Do Pszczyny - do parku, znajdującego się w pobliżu zamku :)
Też miałam iść do lo o profilu artystycznym, na szczęście w końcu ktoś przemówił mi do rozsądku :cool3: Ale jak są zdjęcia to super ;) A ten park w pszczynie jest rzeczywiście bardzo ładny, uwielbiam tam chodzić ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Też miałam iść do lo o profilu artystycznym, na szczęście w końcu ktoś przemówił mi do rozsądku :cool3: Ale jak są zdjęcia to super ;) A ten park w pszczynie jest rzeczywiście bardzo ładny, uwielbiam tam chodzić ;)

Mój brat oświadczał się tam dziewczynie ;)
Ty mieszkasz w Pszczynie? Ja bym dała sobie rękę uciąć, że w Czechowicach :hmmmm:

Posted

Ooo ciekawie:lol: Choć sama nie wyobrażam, sobie narysować domku chińskiego czy parku... A ten w Pszczynie to faktycznie cudo:loveu: Żywiecki park przy pszczyńskim może się schować;)

Posted

BBeta napisał(a):
Mieszkam w Czechowicach ;)

Czyli jednak pamięć nie zawodzi ;)

Dobcia napisał(a):
Ooo ciekawie:lol: Choć sama nie wyobrażam, sobie narysować domku chińskiego czy parku... A ten w Pszczynie to faktycznie cudo:loveu: Żywiecki park przy pszczyńskim może się schować;)

Za to zdjęcia robisz cudne :loveu:
Nie mam porównania, żywieckiego jeszcze na oczy nie widziałam ;) Może będzie okazja... ;-)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czeeeść Sarkowa :loveu:

No bo to jest typowy mężczyzna - wie co najważniejsze w życiu :diabloti:

Patyczaki są od marca, zdążyły już złożyć ponad 100jajek, ale póki co nie zapowiada się aby się coś z nich wykluło - i niech tak zostanie :roll:

Witam wieczorkiem ;)

To moja Sara też jest mężczyzną??? :evil_lol:

Z tego co pamiętam, moje chyba też składały jajka.. ale to było daaaaawno, więc nie wiem, czy sobie tego nie wymyśliłam :evil_lol: w każdym razie ciągle miałam dwa ;)

http://i5.tinypic.com/5xy9186.jpg jaki wpatrzony :loveu: jak moja Sara :eviltong:

4 lektury???? :-o to ja w mat-inf miałam więcej.. dużo więcej ;)