pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Witam wszystkich witaczy i sprzątaczy galerii bardzo gorąco!!! :loveu: (choć za oknem deszcz...) [quote name='anetta']Mi też ta fota się strasznie spodobała http://i15.tinypic.com/53pbkhy.jpg :loveu: Bonnie jest moją ulubienicą :loveu: Och, jak fajnie, znowu zlot :razz: To zapraszamy do Bonnie`owej galerii - tam jest jej znacznie więcej ;) Te zloty to mi w krew wchodzą powolutku :evil_lol: [quote name='Eriu']No proszę, ja tu wracam a ta gdzieś wybyła :mad: . No cóż, zostawiam tu ślad po sobie :cool1: i czekam na powrót grzecznie. No nie mogę, kto się tu pojawił! Czeeeeść!!! :multi: :multi: :multi: [quote name='chihuahua']nIE WIEM CO JEST ALE TY pINCZERKO MNIE DZISIA PRZESLADUJESZ!!!wSZEDZIE PINCZERKA, PINCZERKA, PINCZERKA , PINCZERKA, PINCZERKA, PINCZERKA ITD:cool3::lol: Bo ja tak lubię ludzi prześladować :diabloti: [quote name='Szarik']Właścicielka Bloga zapracowana jest, przyszłam ją usprawiedliwić, i pokrzepić bracia, nie traćcie wiary! ;) Podczas jej nieobecności nie próżnowałyśmy i robiłyśmy dużo świetnych zdjęć, kręciłyśmy filmy i wogóle było fajnie :) Niebawem je zobaczycie! Dziękuję za wytłumaczenie dobra kobieto :modla: Tak więc wróciłam i jestem :) Fotek faktycznie mam zatrzęsienie, ale na razie trzeba jeszcze wkleić ostatnie fotki z DGM spacerku :roll: Zlot wypadł znakomicie - choć roboty było dużo, praca organizatorska nie jest taka łatwa :p Wprawdzie wykopsali mnie i TZta z namiotu i musieliśmy spać pod gołym niebem... ale i to nie popsuło nam całego klimatu zlotu :loveu: To juz niestety ostatni, który uda mi się odwiedzić w tym roku :placz: Dziś wrzesień rozpoczął się schematycznie - deszcz i zimno za oknem :shake: Wczoraj pożegnałam moją przyjaciółkę z Belgii, we wtorek brata, który wylatywał do USA - już coraz bliżej szkoła, obowiązki, rutyna... byle do świąt :p Na szczęście DOGO zawsze jest i zawsze można wpaść tu na chwilę relaksu w towarzystwie świetnych ludzi :loveu: Quote
Tina.Sara Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hej :cool3: fajnie że się udało. A pierwszy dzień września faktycznie ponury :shake: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witaj! :multi: Jednakowoż najbardziej podoba mi się wizja... ŚWIĄT! :x-mas: :tree1: :santagri: :sabber: :laugh2_2: A TY biedaczku znów dostaniesz rózgę na której będa sie chować patyczaki :eviltong: Zupełnie odwrotnie podoba mi się wizja porannego wstawania... Ale pamiętaj, 'Coraz Bliżej Święta, Coraz Bliżej Święta, Coraz Bliżej Święta' :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :multi:doberek .... byłam u Szarika i spotkałam tam Gizmo ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Tina.Sara']Hej :cool3: fajnie że się udało. A pierwszy dzień września faktycznie ponury :shake: To na rozweselenie wklejam ostatnie 25 z 'wybranych' spacerowych fotek ;) [quote name='Szarik']Witaj! :multi: Jednakowoż najbardziej podoba mi się wizja... ŚWIĄT! :x-mas: :tree1: :santagri: :sabber: :laugh2_2: A TY biedaczku znów dostaniesz rózgę na której będa sie chować patyczaki :eviltong: Zupełnie odwrotnie podoba mi się wizja porannego wstawania... Ale pamiętaj, 'Coraz Bliżej Święta, Coraz Bliżej Święta, Coraz Bliżej Święta' :evil_lol: W tym roku byłam grzeczna :saint1: I coraz bliżej śnieg i gonitwy w białym puchu i Sylwester i poranne spacery przy świetle wschodzącego słońca :evil_lol: Tak dodając do postu Moniki - zapomniałam Wam powiedzieć, że w poniedziałek zwiały mi patyczaki :p Wszystkie 3 :diabloti: Bo brat zostawił odsłonięte akwarium. Przez jedną noc nie spałam w swoim pokoju :cool3: Potem na rózdze, która leżała na szafie odnalazła się Antosia - dzień później na zasuszonej róży 2 pozostałe ;) Fotki również mam, pochwalę się potem ;) To lecimy ze zdjęciami: Fotograf nr 2 - Jadzia A tu Monika podlizuje się Luce :evil_lol: Gonitwa Spacerowy misz-masz Atak rozwścieczonej Bonnie :lol: Quote
Szarik Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Zimą to słońce wzejdzie akurat jak będziemy wracać, albo i później... :/ A kto pozwolił ujawniać Ci moje włosy i plecy? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:doberek .... byłam u Szarika i spotkałam tam Gizmo ;) Cześć Alu! :loveu: Ostatnio to dosyć częsty widok ;) Negro :loveu: Szarik ma tu pozę jakby wołał 'Gizmo! On znów się do mnie zbliża!' ;) Negruś znów :loveu: Obserwacja Bonnie Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Szarik']Zimą to słońce wzejdzie akurat jak będziemy wracać, albo i później... :/ A kto pozwolił ujawniać Ci moje włosy i plecy? :) A kto pozwolił nazywać mnie jędzą u siebie w galerii? :mad: :diabloti: Zabaw ciąg dalszy Gizmaty mój :loveu: Negro podrywający Bonnie Szarik :loveu: Padnięta Luka ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Luka reaktywacja :evil_lol: Gonitwy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Jadzia w towarzystwie zakochanej pary ;) Negruś samotnie Tu droga na randkę A tak wyglądał Gizmo po spacerze (tu fotka po 3 godzinach :evil_lol: ) KONIEC :) Quote
BBeta Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Zdjęcia świetne, nawet ja bym miała problem ze zrobieniem takich ;) Ciesze się, że Wam się spacer udał i jest co powspominać ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='BBeta']Zdjęcia świetne, nawet ja bym miała problem ze zrobieniem takich ;) Ciesze się, że Wam się spacer udał i jest co powspominać ;) Nie no, BBeta - to już była przesada ;) Ale cieszę się, że fotki się podobają :) Witam piekielny modzie :loveu: :razz: Quote
BBeta Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie no, BBeta - to już była przesada ;) Ale cieszę się, że fotki się podobają :) Witam piekielny modzie :loveu: :razz: Wcale nie przesadzam A no piekielny :diabloti: Chociaż zawsze służe pomocą i staram się być miła (co nie leży w mojej naturze :cool3: ) Quote
Dobcia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Hey Justynko!!! Jak tu dużo mojego nieśmiałego dobka:lol: Negro przybrał po spacerze taką samą pozę jak Gizmo, tylko że w pociągu:evil_lol: Quote
Pianka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Witanko http://i17.tinypic.com/5xr9r9h.jpg chyba się nie polubili:evil_lol: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 http://i4.tinypic.com/4qpnta8.jpg :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 A karola dalej z tym puci :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Byłam i widziałam :D Super, fotki świetne ;) Następnym razem zjawie sie i ja:cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A karola dalej z tym puci :evil_lol: puciasz?! (czyt. fikasz?!) :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Tina.Sara napisał(a):puciasz?! (czyt. fikasz?!) :evil_lol:Noooo :mad::mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='BBeta']Wcale nie przesadzam A no piekielny :diabloti: Chociaż zawsze służe pomocą i staram się być miła (co nie leży w mojej naturze :cool3: ) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Dobcia']Hey Justynko!!! Jak tu dużo mojego nieśmiałego dobka:lol: Negro przybrał po spacerze taką samą pozę jak Gizmo, tylko że w pociągu:evil_lol: Cześć :loveu: Wywalił się w pociągu kopytami do góry? A nie było mu twardo? ;) [quote name='Pianka']Witanko http://i17.tinypic.com/5xr9r9h.jpg chyba się nie polubili:evil_lol: :eviltong: Cześć :multi: Jak to nie? Bonnie po prostu szkoliła każdego wielkoluda pokolei ;) [quote name=':: FiGa ::']http://i4.tinypic.com/4qpnta8.jpg :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Tina.Sara']młah! foty! puuuuci :loveu::buzi: Puci puci Karolinko :loveu: [quote name='goldenka245']Byłam i widziałam :D Super, fotki świetne ;) Następnym razem zjawie sie i ja:cool3: Trzymam za słowo ;) I nie bić mi sie tu w galerii - baby wredne! :mad: Ostatni dzień wolności :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts