Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tofikowa']Budrysku, przelałam dzisiaj na Twoje konto 120 zł, z tego 20 za cegiełki dla Frankiego i 100 na dług.

bardzo dziękuję :) 100 zl juz przelalam na Zibi

iwoniam rowniez wielkie dzieki :)

w 2 lecznicy dlug wynosi - 2.689 zl

Posted

w punkcie jest kotka z 4 maluszkow, moze ktos je przygarnac na dt?
jezeli nic sie nie znajdzie wypuszcza ja :(
kotka jest piekna tricolorka i ma 2 rudaski wiec szybko znajda domki
bardzo prosze o pomoc dla nich

Posted

Drzagodha napisał(a):
A te maluchy w jakim wieku mniej więcej?

Mają zaledwie kilka dni.Z piątku są prawdopodobnie.

Jest jeszcze jedna ciężarna koteczka,u Klaudus na DT.Jeszcze bez wątku.

Posted

[quote name='Avilia']Szukam osoby do wizyty w Częstochowie dla SUDANA!
Wizyta będzie na dniach..

Kotki są cudowne, normalnie serce się kraja, ale ja mam teraz dwa którym sama muszę matkować, co za życie :(
Kto je weźmie??

Posted

Avilia napisał(a):
Bardzo dziękujemy;) Daj znać którego dnia się odbędzie,będziemy kciuki trzymać:)

Wizyta była wczoraj, wszystko w jak najlepszym porządku, domek bardzo fajny :) Klaudus powiadomiona, psiak chyba już na ten weekned pojedzie.. ;)

Posted

olalolaa napisał(a):
Wizyta była wczoraj, wszystko w jak najlepszym porządku, domek bardzo fajny :) Klaudus powiadomiona, psiak chyba już na ten weekned pojedzie.. ;)

Tak,wiem-bardzo Ci dziękujemy za wizytę;) Jestem umówiona z Państwem na piątek;)

Posted

kiedy i jak można odebrać z punktu te psiaki co mają dt, a może jeszcze jakiegoś, jestesmy gotowe po nie jechać natychmiast, dlaczego nie chcą ich dać, pilne!!!!!czemu nie chcą ich dać????

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']kiedy i jak można odebrać z punktu te psiaki co mają dt, a może jeszcze jakiegoś, jestesmy gotowe po nie jechać natychmiast, dlaczego nie chcą ich dać, pilne!!!!!czemu nie chcą ich dać????

jest jeszcze ten piesek, dla którego znalazł się domek. Z nim mogłyby jechać inne pieski, tak zrozumiałam z wpisów na wątku. http://www.dogomania.pl/threads/204676-Śliczny-wystraszony-rudy-szorściak-Rufusek.-Pomoc-w-ogłoszeniach-potrzebna.../page7