Lucyna Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Pani Marta odpisała::loveu: trzymać kciukasy ...:lol: Ok, to tak zrobimy i postaramy się być w Warce przed południem w piatek. Zależy nam bardzo by mogło odbyć się to teraz gdyż później dopiero mamy wolne za jakieś 3 tygodnie a nie chcemy tak długo czekać. W czwartek zadzwonimy do pana Artura i umówimy się, mam nadzieję, na piątek. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie! Quote
Poker Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Fajnie, widać ,że zależy im na Nero.A Jamor już wie o przedpołudniu w piątek? Quote
Lucyna Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Tak, wysłałam do niego maila, że będą do niego dzisiaj dzwonić i co planują. Zobaczymy, może się uda. Jeszcze jedno pytanie, Dora wysłała we wtorek do hoteliku podpisaną umowę. Co zrobić jak nie dojdzie na czas? Quote
Poker Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Niech podeśle mejlowo umowę dla Jamor, a on wydrukuje..Państwo podpiszą oba egzemplarze, Jamor odeśle je do DORY, ona popisze 1 egz.i odeśle do państwa. Quote
Ingrid44 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 NIe zostaje nic ,tylko dalej trzymac mocno kciuki. Quote
Poker Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Trzymam kciuki, jutro wielki dzień dla sympatyczek Nero. Quote
Lucyna Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 (edited) Tak kochane, jutro rano Nero jedzie do DS. Trzymamy kciukasy za naszego chłopaka i nową jego rodzinkę ...:loveu: Edited September 7, 2012 by Lucyna Quote
Olga7 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Oby tylko wszystko poszlo dobrze i np.Nero nie prysnął jakimś cudem z nowego domu by szukać jeszcze innych wrażeń w nowych stronach i zrobić rozeznanie w nowym terenie.;) Musi być dobrze !!!! Inaczej taki dobry dom może prędko juz nie zdarzyć się dla Nera ! Quote
Lucyna Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Jamor twierdzi, że nie jest uciekinierem i wszędzie mu dobrze ... musimy w to wierzyć. W razie czego ma czipa (którego należy zarejestrować w bazie) i adresówkę grawerowaną z danymi hoteliku ... brzuch boli mnie od rana :roll::p:lol: Quote
Olga7 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Lucyna napisał(a):Jamor twierdzi, że nie jest uciekinierem i wszędzie mu dobrze ... musimy w to wierzyć. W razie czego ma czipa (którego należy zarejestrować w bazie) i adresówkę grawerowaną z danymi hoteliku ... brzuch boli mnie od rana :roll::p:lol: No to możemy być spokojni,że Nero nie będzie chcial szukać innych wrażeń niż ta na swoim terenie -w nowym domu i przy swoich wlaścicielach .Ponad 2 lata czekal przecież na swoj nowy dom i by mieć swoich wlaścicieli -swoich ludzi do kochania i przytulania się. Fakt,że on uciekal do ludzi a nie od ludzi-nie lubi samotnosci. Quote
Lucyna Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 (edited) Nero pojechał do DS :loveu: dalej trzymajmy kciukasy niestety nie wyświetlają mi się obrazki ... Edited September 7, 2012 by Lucyna Quote
Poker Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Lucyna napisał(a):Nero pojechał do DS :loveu: dalej trzymajmy kciukasy niestety nie wyświetlają mi się obrazki ... Nieustająco , będzie dobrze Quote
monika083 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 jaki ok sliczny i dostojny:loveu: powodzenia Nerusiu! Quote
Lucyna Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 (edited) a tutaj jeszcze pewnie patrzy za Jamorem ... Nerusiu, to będzie Twój nowy domek, będzie Ci tam dobrze, spisz się chłopaku, buziole i jesteśmy z Tabą myślami :sad: ciiiiii ...:roll: niby się cieszę, a ryczeć mi się chce ... :p Edited September 7, 2012 by Lucyna Quote
Poker Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja się cieszę i też serce mi ściska co Neruś sobie myśli. On wcale nie jest taki wielki wzrostem ,ale za to barczysty chłopak. To klapnięte ucho daje wrażenie ,że jest słodkim gapciuchem. Na zdjęciu jest z zięciem właściceli? Quote
Lucyna Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Tak, na zdjęciu jest z zięciem właścicieli ... Quote
beataczl Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 trzymam kciuki za Nero! sprawuj sie dobrze w domku i nie uciekaj. Bedzie dobrze tak czuje :) sliczny chlopak :loveu: Quote
ala123 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Śledzę losy Nero od początku, lecz rzadko piszę na wątku. Też trzymam kciuki za Nerusia w nowym domku i życzę mu szczęścia:loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 wspaniale że Nero już w swoim nowym domku :):multi::multi::multi: teraz trzymamy mocno kciuki aby wszystko było dobrze :lol: Quote
Recommended Posts