Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Marta odpisała::loveu: trzymać kciukasy ...:lol:

Ok, to tak zrobimy i postaramy się być w Warce przed południem w piatek. Zależy nam bardzo by mogło odbyć się to teraz gdyż później dopiero mamy wolne za jakieś 3 tygodnie a nie chcemy tak długo czekać. W czwartek zadzwonimy do pana Artura i umówimy się, mam nadzieję, na piątek.

Dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie!

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, wysłałam do niego maila, że będą do niego dzisiaj dzwonić i co planują. Zobaczymy, może się uda.
Jeszcze jedno pytanie, Dora wysłała we wtorek do hoteliku podpisaną umowę.
Co zrobić jak nie dojdzie na czas?

Posted

Niech podeśle mejlowo umowę dla Jamor, a on wydrukuje..Państwo podpiszą oba egzemplarze, Jamor odeśle je do DORY, ona popisze 1 egz.i odeśle do państwa.

Posted

Oby tylko wszystko poszlo dobrze i np.Nero nie prysnął jakimś cudem z nowego domu by szukać jeszcze innych wrażeń w nowych stronach i zrobić rozeznanie w nowym terenie.;)
Musi być dobrze !!!! Inaczej taki dobry dom może prędko juz nie zdarzyć się dla Nera !

Posted

Jamor twierdzi, że nie jest uciekinierem i wszędzie mu dobrze ... musimy w to wierzyć. W razie czego ma czipa (którego należy zarejestrować w bazie) i adresówkę grawerowaną z danymi hoteliku ... brzuch boli mnie od rana :roll::p:lol:

Posted

Lucyna napisał(a):
Jamor twierdzi, że nie jest uciekinierem i wszędzie mu dobrze ... musimy w to wierzyć. W razie czego ma czipa (którego należy zarejestrować w bazie) i adresówkę grawerowaną z danymi hoteliku ... brzuch boli mnie od rana :roll::p:lol:

No to możemy być spokojni,że Nero nie będzie chcial szukać innych wrażeń niż ta na swoim terenie -w nowym domu i przy swoich wlaścicielach .Ponad 2 lata czekal przecież na swoj nowy dom i by mieć swoich wlaścicieli -swoich ludzi do kochania i przytulania się.
Fakt,że on uciekal do ludzi a nie od ludzi-nie lubi samotnosci.

Posted

Lucyna napisał(a):
Nero pojechał do DS :loveu: dalej trzymajmy kciukasy

niestety nie wyświetlają mi się obrazki ...

Nieustająco , będzie dobrze

Posted (edited)

a tutaj jeszcze pewnie patrzy za Jamorem ...
Nerusiu, to będzie Twój nowy domek, będzie Ci tam dobrze, spisz się chłopaku, buziole i jesteśmy z Tabą myślami :sad: ciiiiii ...:roll:
niby się cieszę, a ryczeć mi się chce ... :p

Edited by Lucyna
Posted

Ja się cieszę i też serce mi ściska co Neruś sobie myśli. On wcale nie jest taki wielki wzrostem ,ale za to barczysty chłopak. To klapnięte ucho daje wrażenie ,że jest słodkim gapciuchem.
Na zdjęciu jest z zięciem właściceli?