Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beta&Czata napisał(a):
Ja też jestem. Zaraz sprawdzę, ile mam na koncie "wolnych" pieniędzy, ale myślę, że 50 zł sie jeszcze znajdzie.
Klusie sią rewelacyjne.

Proszę o nr konta i informację, co mam wpisać w tytule przelewu
Elzbieta

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam prośbę lecz niestety jestem spłukana już:( W sierpniu też, bo muszę zapłacić za moje tymczasy w hoteliku, mogę komuś przekazać znaczy się wysłać książki na bazarek, bo ja teraz w Anglii jestem! A maluszki są śliczne, na pewno znajdą szybko kochające domki!!! Czego życzę im bardzo serdecznie:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Dostałam prośbę lecz niestety jestem spłukana już:( W sierpniu też, bo muszę zapłacić za moje tymczasy w hoteliku, mogę komuś przekazać znaczy się wysłać książki na bazarek, bo ja teraz w Anglii jestem! A maluszki są śliczne, na pewno znajdą szybko kochające domki!!! Czego życzę im bardzo serdecznie:)

Cioteczko i znowu sie spotykamy:)
rzeczy ja zbieram bo się zadeklarowałam
wiec jeśli chcesz wyślij z tamtymi
ale jak by szlo oddzielić które na którego psiaka (część na 4 kluseczki a część na Shadowa )

Posted

dineh wyślij mi na pw adres do siebie, to przygotuję paczkę- rozdzielisz rzeczy i kasę wg uznania :)

i w dalszym ciągu czekam na nr konta na który można przelać pieniążki dla tych 4 maluchów

p.s. coś mi szwankuje pw i nie mogę odpowiadać

Posted

Shanara napisał(a):
dineh wyślij mi na pw adres do siebie, to przygotuję paczkę- rozdzielisz rzeczy i kasę wg uznania :)

i w dalszym ciągu czekam na nr konta na który można przelać pieniążki dla tych 4 maluchów

p.s. coś mi szwankuje pw i nie mogę odpowiadać

ciotuniu musisz troszkę osunąć wiadomości ze skrzynki jak tylko to zrobisz wyśle wszystko;)

Posted

dineh napisał(a):
ciotuniu musisz troszkę osunąć wiadomości ze skrzynki jak tylko to zrobisz wyśle wszystko;)
już "posprzątałam"..możesz wysyłać :)

Posted

Ja oferuję skromnie 5 złotych. I to jednorazowo. Ale ziarnko do ziarnka i będzie można maluszki wyciągnąć, żeby im pomóc:)Śliczne te psinki:)

Poproszę o numer konta.

Posted

Ja też ślicznie dziękuję za zaproszenie, ale nie mogę wymiernie pomóc. Nawet na bazarek już nic nie znajdę, bo ostatnio oddalam wszystko, co mogło się jako tako nadawać :oops: Przykro mi:(

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja też ślicznie dziękuję za zaproszenie, ale nie mogę wymiernie pomóc. Nawet na bazarek już nic nie znajdę, bo ostatnio oddalam wszystko, co mogło się jako tako nadawać :oops: Przykro mi:(

cioteczko jestes to już pomoc:)