Beta&Czata Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Beta&Czata napisał(a):Ja też jestem. Zaraz sprawdzę, ile mam na koncie "wolnych" pieniędzy, ale myślę, że 50 zł sie jeszcze znajdzie. Klusie sią rewelacyjne. Proszę o nr konta i informację, co mam wpisać w tytule przelewu Elzbieta Quote
agusiazet Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Dostałam prośbę lecz niestety jestem spłukana już:( W sierpniu też, bo muszę zapłacić za moje tymczasy w hoteliku, mogę komuś przekazać znaczy się wysłać książki na bazarek, bo ja teraz w Anglii jestem! A maluszki są śliczne, na pewno znajdą szybko kochające domki!!! Czego życzę im bardzo serdecznie:) Quote
dineh Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 agusiazet napisał(a):Dostałam prośbę lecz niestety jestem spłukana już:( W sierpniu też, bo muszę zapłacić za moje tymczasy w hoteliku, mogę komuś przekazać znaczy się wysłać książki na bazarek, bo ja teraz w Anglii jestem! A maluszki są śliczne, na pewno znajdą szybko kochające domki!!! Czego życzę im bardzo serdecznie:) Cioteczko i znowu sie spotykamy:) rzeczy ja zbieram bo się zadeklarowałam wiec jeśli chcesz wyślij z tamtymi ale jak by szlo oddzielić które na którego psiaka (część na 4 kluseczki a część na Shadowa ) Quote
Shanara Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 dineh wyślij mi na pw adres do siebie, to przygotuję paczkę- rozdzielisz rzeczy i kasę wg uznania :) i w dalszym ciągu czekam na nr konta na który można przelać pieniążki dla tych 4 maluchów p.s. coś mi szwankuje pw i nie mogę odpowiadać Quote
dineh Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Shanara napisał(a):dineh wyślij mi na pw adres do siebie, to przygotuję paczkę- rozdzielisz rzeczy i kasę wg uznania :) i w dalszym ciągu czekam na nr konta na który można przelać pieniążki dla tych 4 maluchów p.s. coś mi szwankuje pw i nie mogę odpowiadać ciotuniu musisz troszkę osunąć wiadomości ze skrzynki jak tylko to zrobisz wyśle wszystko;) Quote
gorki330 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 podnoszę i poproszę o nr konta , cudaczki kochane Quote
ania z poznania Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Poproszę o numer konta :). Piękne klusie...... Quote
gorki330 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 pdnoszę maluszki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Shanara Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 dineh napisał(a):ciotuniu musisz troszkę osunąć wiadomości ze skrzynki jak tylko to zrobisz wyśle wszystko;) już "posprzątałam"..możesz wysyłać :) Quote
piechcia15 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ile brakuje kasy aby zabrać maluchy?? matko co to za schronisko które nie chce wydać takich maluszków bez opłaty:( wszędzie tylko kasa:( Quote
elmira Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ja oferuję skromnie 5 złotych. I to jednorazowo. Ale ziarnko do ziarnka i będzie można maluszki wyciągnąć, żeby im pomóc:)Śliczne te psinki:) Poproszę o numer konta. Quote
Szarotka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Jutro wyjezdzam i latam jak opetana. Postaram sie wejsc na watek jak juz dojade do Polski. Quote
madcat1981 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ja też ślicznie dziękuję za zaproszenie, ale nie mogę wymiernie pomóc. Nawet na bazarek już nic nie znajdę, bo ostatnio oddalam wszystko, co mogło się jako tako nadawać :oops: Przykro mi:( Quote
dineh Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 madcat1981 napisał(a):Ja też ślicznie dziękuję za zaproszenie, ale nie mogę wymiernie pomóc. Nawet na bazarek już nic nie znajdę, bo ostatnio oddalam wszystko, co mogło się jako tako nadawać :oops: Przykro mi:( cioteczko jestes to już pomoc:) Quote
madcat1981 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Bo jeśli chodzi o pomoc niewymierną - wspieranie, podrzucanie, trzymanie kciuków - to u mnie zawsze można liczyć;) Quote
piechcia15 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 czy dużo kasy brakuje aby te maluchy znalazły się w ciepłych domach??:( tak mnie korci, ale nie mogę ogolić sobie konta do zera:(:placz::placz::placz: Quote
kopciuszek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Piechcia z tym pytaniem trza zaczekać na Klaudus__ ona będzie najwięcej na ten temat wiedziała ;) Quote
Anna_33 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Jestem na zaproszenie Kopciuszka, na razie finansowo nie dam rady pomoc, mozliwe, ze po 15, ale to tez malutko... Quote
Recommended Posts