haliza Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Jakie biedne maluszki, będę zaglądać- troszkę mogę wesprzeć .... Quote
kopciuszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Klaudus__ to straszne:placz: ... kto zrobi maluchom bazarek ?? ja tam kilka rzeczy dla nich wyszukam i mogę wpłacić w piątek jakieś 10 zł nie więcej narazie :roll: Quote
dineh Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 bazarek mogę zrobić ja :D... tylko podeslij mi zdjęcia rzeczy (lub rzeczy) Quote
kopciuszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ok ;) Zrobie jutro bo dziś już za ciemno jest ;) Napewno będzie to masło kakaowe do ciała firmy Ziaja 200 ml (oczywiście nowe)Reszty poszukam ;) Quote
kopciuszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tylko żeby się troszku rzeczy uzbierało na bazarek ;) Ja już maluchy ogłosiłam na wizażu i poprosiłam cioteczki o pomoc ;) Quote
mikoada Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Klaudus__ napisał(a):Bazarek chętnie zrobi Mikoada :haha: Chyba mnie tu ktoś wkopał :mad: edit. właśnie od rana męczę bazarek książkowy i jestem na półmetku, ale spoko damy radę :) Quote
dineh Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 mikoada napisał(a):Chyba mnie tu ktoś wkopał :mad: jeśli ciotuniu tak pragniesz;p;p Quote
mikoada Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 dineh napisał(a):jeśli ciotuniu tak pragniesz;p;p chętnie się pozbędę tej przyjemności, nawet za dopłatą, tylko piszcie ile :) Quote
dineh Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 ja juz wyżej się zadeklarowałam ;) aczkolwiek zdarza mi sie dwa razy to samo sprzedać (tylko raz)... Quote
Alicja Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Dziewczyny , na razie muszę zrobić bazarek obiecany jednemu przystojniakowi na kastrację( to ze swoich fantów) i 2 na chore suczki z fantów darowanych , jeśli coś jeszcze wykopię to podaruję fanty póki co podniosę Quote
skrzeli Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 A co ze sprawdzeniem DT u kopciuszek ? Maluchy w dramatycznych warunkach ;/ Quote
dineh Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 domek sprawdzony ale o wynikach musi wypowiedziec się asior Quote
kopciuszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Skrzeli dzisiaj była u mnie na wizycie Asior :razz: Mam nadzieje, że ona sama wypowie się na temat wizyty :lol: Ale moim zdaniem wizyta przebiegła idealnie skoro psiaki będziemy wyciągać ze schronu :multi::lol: Quote
skrzeli Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aaa przepraszam za zniecierpliwienie i dziękuję za wyjaśnienia :razz: I oczywiście cieszę się że wizyta doszła do skutku :loveu: Quote
zuza911 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Finansowo za bardzo nie pomogę teraz, ale jakieś fanty na bazarek mogę wygrzebać. Do kogo wysłać? Quote
kopciuszek Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Nie ma za co przepraszać ;) Każda z nas chce, aby maluchy trafiły jak najlepiej ;) Również się cieszę, że doszło do wizyty ;) Quote
dineh Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 zuza911 napisał(a):Finansowo za bardzo nie pomogę teraz, ale jakieś fanty na bazarek mogę wygrzebać. Do kogo wysłać? bardzo dziękujemy !! adres już podalam :):) Quote
Recommended Posts