Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam zaproszenie od Dineh - melduje się. Chętnie dam pieniądze na wyciągnięcie szczunków ze schronu. Kto zbiera?
Ale tylko 2 maja DT u Kopciuszka, a pozostałe? Dokąd pójdą?

Posted

Malibo57 wszystko wyjaśni się jutro jak wejdzie tu Klaudus__ ... ona wie najwięcej w tej sprawie ;)
A ja rozmawiałam z anonimowym Dt i podobno Klaudus__ o nim wie ... zobaczymy jutro (tzn. dzisiaj) jeżeli okaże się że podałam błędną informacje to to sprostuje ;)

Posted

Jestem na zaproszenie Dineh:lol: niestety finansowo jestem zarżnięta, chętnie natomiast pomogę w ogłoszeniach jak już maluszki będą gotowe do adopcji.

Posted

dinah tak ślicznie prosi o wsparcie dla tych "klusek", że trudno się oprzeć :D
poproszę o dane do przelewu

mam trochę rzeczy, które mogłabym przeznaczyć na bazarek..niekoniecznie dla tych małych bo zanim się ogarnę z tym to pewnie one już całkiem duże będą ale chętnie wyślę coś na przyszłość..bo jak znam życie potrzebujących psiaków nie zabraknie :)

Posted

Wasza pomoc jest niezbędna.
Ja sama nie wyrabiam finansowo,mam w lecznicy długi za odrobaczania i inne kontrole psiaków, a maluszki muszą zostać wyciągnięte za uiszczeniem opłaty...
Trzeba też je zaszczepić na wirusówki i ponownie odrobaczyć.
Nie pozwólmy,żeby krzywda się Im stała...
Dodam,że oprócz czterech maluszków z tego wątku jest jeszcze jedna maleńka sunia od zbieraczki...

Posted

Zapisuję i poszukam czegoś ciekawego na bazarki:) Dziś postaram się wysłać na adres z pw. A maluchy śliczne - powinny szybko znależć domki. Do mnie przyszedł pod płot (albo ktoś mu pomógł) trochę większy, owczarkowaty szczeniak i po trzech dniach znalazł super domek - im też się to szybko uda:)