Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mikoada napisał(a):
Polipek i Euglena śliczne imiona :) maluchy przekochane, chyba już są po pierwszej kąpieli bo wydają się być bardziej puszyste...

już wykompusiane ....jakie One mają fajne futerko :)...

Posted

Chesterek reaguje już na swoje imie :cool3: No chyba że śpi, wtedy ma wszystkich w .......... głębokim poważaniu :evil_lol: Nienawidzi być fotografowany :shake: Jak widzi aparat to ucieka albo kręci główką :diabloti:
Emi reaguje na uderzenie ręką w udo, na imie jeszcze nie :shake: W porównaniu do Chesterka to ona baaaaardzo mało śpi :cool3: Najchętniej to by wcale nie spała :-o No i kocha aparat, ale że jest praktycznie wiecznie w ruchu to nie da rady jej porządnej foty strzelić, bo ją zawsze coś/ktoś rozprasza :mad: Skubana wbija pazury w łóżko i wchodzi na nie :crazyeye:
Obudziłam się dzisiaj rano i patrze, a w nogach leży mi Emi, koło brzucha Tiger, a przy twarzy na włosach Chester :evil_lol: Jak Emi się dostała to wiem, ale jak wlazł Chester jeszcze nie zostało wyjaśnione :cool3: Jak narazie to jedyna wersja jest taka, że ja maluszka dałam na łóżko żeby nie piszczał :evil_lol:
Już 2 domki myślą poważnie o Chesterku :multi:

Posted

Klaudus__ za bilet nie musicie mi zwracać :cool3: Dzisiaj podjadę do "mojego" weta dowiedzieć się ile wyniesie nas odrobaczenie i przegląd maluchów (a szczególnie oczek Chesterka), gdy już będę wiedziała to napiszę ;) Zaczekam na książeczki zdrowia od Ciebie i lecimy na przeglądzik .... Trzeba to w miare szybko zrobić, bo troszku mnie niepokoi wielki brzusio Chesterka i te oczka :shake:

Posted

W brzuszku mogą być robale.
Dlatego taki wydęty.
Odrobaczane były wszystkie, jednak może faktycznie robali jest multum...
Niejednokrotnie jedno odrobaczanie nie pomoże...

Posted

Pewnie masz racje ;)

Dzwoniłam do mojego weta :
-odrobaczenie 2 maluszków to koszt mniej więcej 15 złotych
-szczepienia w zależności na co to koszt 36-50 zł za jednego maluszka

Jak tylko przyjdzie książeczka idę z maluszkami do weta na odrobaczenie ;)

Posted

[quote name='kopciuszek']Pewnie masz racje ;)

Dzwoniłam do mojego weta :
-odrobaczenie 2 maluszków to koszt mniej więcej 15 złotych
-szczepienia w zależności na co to koszt 36-50 zł za jednego maluszka

Jak tylko przyjdzie książeczka idę z maluszkami do weta na odrobaczenie ;)
Możesz iść i bez.
Poprosisz później o wpisanie odrobaczania.

Posted

nasze bąble raz mają twardy brzuszek, raz wszystko ok.. ogólnie myślę,że są zdrowe, kupy robią jak z reklam:evil_lol: na początku były trochę wystraszone, powiem nawet,że przy jakimś gwałtowniejszym ruchu chłopczyk sikał ze strachu.. dziewczynka jest bardziej samodzielna,bo on to taka ciapa:lol:

Posted

Wlasnie siostra zrobila przelew 60zl od nas obu dla malych szczyli na weta (odrobaczanie i szczepienie), z wpisow widze, ze robale sa, wiec trza dzialac! zycze zdrowka szczylkom a ich opiekunkom zdrowia i energii (ile jej potrzeba do opieki wie kazdy, kto mial w domu choc jednego szczeniorka...). Kopciuszek, mimo ze tak mlody, dobrze sobie daje rade jako ciotka opiekuncza! Duza buzka!

Posted

Coś mi się wydaje, że już jutro pojadę wszystkie psiaki odrobaczyć .... Emi znów zwymiotowała i teraz śpi :crazyeye: Jest to do niej nie podobne, bo w dzień to ona już nie śpi, a przesypia całą noc ...