dineh Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 piechcia15 napisał(a):wyślijcie mi proszę DZISIAJ na pw dane do przelewu, bo jutro wyjeżdżam i d..., blada. Jak nie ma Klaudii to któraś z wpłacających niech mi poda:) cioteczko już wysylam :D Quote
piechcia15 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 poszło 50zł:) proponuję w 1 poście napisać ile kasy potrzebne i ile jest i od kogo, ułatwi to sprawę i zaoszczędzi pytań:) Quote
leonarda Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ja też na zaproszenie dineh:) Jestem już spłukana w tym miesiącu, ale 20 zł w poniedziałek wyślę. Proszę o numer konta na PW. Szczeniaczki cudo! Quote
Klaudus__ Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Kochane. Coś pieniążków wpłynęło. Zarobię rozliczenie za jakieś 2 godziny. Quote
malibo57 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Wysłałam przelew na wykup szczeniaków - 200,- Powinny już w piątek być na koncie. Nie ma? Quote
mikoada Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Kopciuszku co z transportem czy dzisiaj maluchy jadą do Krakowa?? Quote
kopciuszek Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 jak wrócę z maluszkami to zdam relacje ;D I fotki postaram się wrzucić ;D Quote
Nes2009 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 malibo57 napisał(a):Wysłałam przelew na wykup szczeniaków - 200,- Powinny już w piątek być na koncie. Nie ma? Czy nie ma nikogo kto wie coś w tym temacie? Cioteczka wpłaciła całą kwote i zero odzewu. Malibo dziękuję w imieniu szczeniaczków. Pewnie( mam nadzieję) niedługo się dowiesz. Jeszcze raz dziękuję!!! Quote
Beta&Czata Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 W pierwszym poście jest informacja nt. wpłat; wpłata malibo57 też jest tam odnotowana. Quote
mikoada Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Maluszki już jadą do tymczasowych domków, ja z Klaudią dowiozłyśmy je do Katowic a stamtąd zabrały je dineh z siostrą i kopciuszek, właśnie są w trasie do Krakowa :) Quote
kopciuszek Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 A teraz już w domku ;) Zaraz Ci Mikoada fotki podeśle ;) Quote
Klaudus__ Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 [quote name='Nes2009']Czy nie ma nikogo kto wie coś w tym temacie? Cioteczka wpłaciła całą kwote i zero odzewu. Malibo dziękuję w imieniu szczeniaczków. Pewnie( mam nadzieję) niedługo się dowiesz. Jeszcze raz dziękuję!!! No właśnie - wystarczy do pierwszego postu zerknąć i już oddzew będzie... Quote
kopciuszek Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 No więc tak sunia ma na imię Emi a piesiunio to Chester ;) Okazało się, że Emi to ma charakterek ;D Warczy, szczeka i rzuca się na Chestera.... a on biedny leży na plecach i nie wie co zrobić ;D Właśnie przed momentem "gadała" do swojego odbicia w lustrze ;) A Chester śpi nosek w trąbe z misiem słoniem ;) A mój na początku świr ... latał głową za jednym i za drugim hahaahhaah A teraz jak Emi atakuje Charliego to Tiger go broni ;D I przed chwilą nakrzyczał na Emi bo wchodziła pod łóżko a to jego miejsce ;D On tam swoje skarby chowa ;) Teraz Emi śpi obrażona ;) Quote
Nes2009 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Zapowiada się wesoła banda:) Będziesz miała gdzie spać? Quote
alka6 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 mikoada napisał(a):Maluszki już jadą do tymczasowych domków, ja z Klaudią dowiozłyśmy je do Katowic a stamtąd zabrały je dineh z siostrą i kopciuszek, właśnie są w trasie do Krakowa :) Dobrze, ze tu zajrzałam to sie dowiedziałam gdzie są moje dzieci. Swoje psy wyprowadziły rano a teraz już to się męczą pod drzwiami. Jakaś organizacja powinna im dawno zwierzęta odebrać. Zaraz mnie trafi. Quote
kopciuszek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 No pewnie, że tak ;) Maluszki śpią grzecznie na swoim posłanku (Chester) ... lub podłodze (Emi) Sami sobie miejsce wybierają ;) Chester poszedł się przytulić do Emi, a ta zołza go łapami odepchnęła ;D Quote
Shanara Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 jak miło, że dzieciaki już bezpieczne :) teraz tylko domków stałych im potrzeba .. Quote
mikoada Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Zdjęcia maluchów, które są u kopciuszka... No i w takich pozycjach sobie śpiocham ;) Po męczącej zabawie trzeba iść spać ;) Wujo Tiger na mnie nakrzyczał .... a ja jak na kobiete przystało strzeliłam focha ;) Quote
Recommended Posts