Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piechcia15 napisał(a):
wyślijcie mi proszę DZISIAJ na pw dane do przelewu, bo jutro wyjeżdżam i d..., blada. Jak nie ma Klaudii to któraś z wpłacających niech mi poda:)

cioteczko już wysylam :D

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Wysłałam przelew na wykup szczeniaków - 200,- Powinny już w piątek być na koncie. Nie ma?

Czy nie ma nikogo kto wie coś w tym temacie? Cioteczka wpłaciła całą kwote i zero odzewu. Malibo dziękuję w imieniu szczeniaczków. Pewnie( mam nadzieję) niedługo się dowiesz. Jeszcze raz dziękuję!!!

Posted

Maluszki już jadą do tymczasowych domków, ja z Klaudią dowiozłyśmy je do Katowic a stamtąd zabrały je dineh z siostrą i kopciuszek, właśnie są w trasie do Krakowa :)

Posted

[quote name='Nes2009']Czy nie ma nikogo kto wie coś w tym temacie? Cioteczka wpłaciła całą kwote i zero odzewu. Malibo dziękuję w imieniu szczeniaczków. Pewnie( mam nadzieję) niedługo się dowiesz. Jeszcze raz dziękuję!!!

No właśnie - wystarczy do pierwszego postu zerknąć i już oddzew będzie...

Posted

No więc tak sunia ma na imię Emi a piesiunio to Chester ;)
Okazało się, że Emi to ma charakterek ;D Warczy, szczeka i rzuca się na Chestera.... a on biedny leży na plecach i nie wie co zrobić ;D
Właśnie przed momentem "gadała" do swojego odbicia w lustrze ;) A Chester śpi nosek w trąbe z misiem słoniem ;)
A mój na początku świr ... latał głową za jednym i za drugim hahaahhaah
A teraz jak Emi atakuje Charliego to Tiger go broni ;D I przed chwilą nakrzyczał na Emi bo wchodziła pod łóżko a to jego miejsce ;D
On tam swoje skarby chowa ;) Teraz Emi śpi obrażona ;)

Posted

mikoada napisał(a):
Maluszki już jadą do tymczasowych domków, ja z Klaudią dowiozłyśmy je do Katowic a stamtąd zabrały je dineh z siostrą i kopciuszek, właśnie są w trasie do Krakowa :)

Dobrze, ze tu zajrzałam to sie dowiedziałam gdzie są moje dzieci. Swoje psy wyprowadziły rano a teraz już to się męczą pod drzwiami. Jakaś organizacja powinna im dawno zwierzęta odebrać. Zaraz mnie trafi.

Posted

No pewnie, że tak ;) Maluszki śpią grzecznie na swoim posłanku (Chester) ... lub podłodze (Emi)
Sami sobie miejsce wybierają ;)
Chester poszedł się przytulić do Emi, a ta zołza go łapami odepchnęła ;D

Posted

Zdjęcia maluchów, które są u kopciuszka...

No i w takich pozycjach sobie śpiocham ;)

Po męczącej zabawie trzeba iść spać ;)

Wujo Tiger na mnie nakrzyczał .... a ja jak na kobiete przystało strzeliłam focha ;)