kopciuszek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 qrde padla mi klawiatura i musze pisac na programowej ... to jak tam macie juz kogos na wizyte Quote
togaa Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Gdzie, na jaki wątek wejdę to Klaudusek i kolejne Jej bidy...... Matko Jedyna, dziewczyno...! Jak Ty sobie z tym radzisz? Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [I]Kto z Krakowa mógłby odwiedzić Kopciuszka i mamę? czas ucieka, a szczeniaki w szklarni nadal siedzą...[/I] Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [I]Nie mam niestety zaufanych osób z Krakowa, a te do których pisałam z polecenia urlopują się :cool3:[/I] Quote
karusiap Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='Klaudus__'][I]Kto z Krakowa mógłby odwiedzić Kopciuszka i mamę? czas ucieka, a szczeniaki w szklarni nadal siedzą...[/I][/QUOTE] powiedzcie jaka ulica bedzie nam latwiej sie dogadac kto ma najblizej Quote
mikoada Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 cioteczka Asior zgodziła się odwiedzić kopciuszka i jej mamę w środę, czy będzie Wam pasowało?? Quote
kopciuszek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Mi jak najbardziej pasuje ;)Tylko, że dopiero po 15 najlepiej ;) Gdyż mama dopiero będzie wtedy w domu ;) Quote
Asior Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Klaudus__ napisał(a):Nie mam niestety zaufanych osób z Krakowa, a te do których pisałam z polecenia urlopują się :cool3: nie wiem w takim razie, czy ja jako nie zaufana osoba zostanę zatwierdzona przez klaudus :roll: Quote
Klaudus__ Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Asior przeca ja do Ciebie nic nie mam - nie miałam przyjemności Cię poznać i nie mam zamiaru źle o Tobie mówić. Starałaś się mi pomóc. A za dobre chęci nie będę źle o Tobie mówić ;) Quote
mikoada Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 I jak z wizytą, czy wszystko jest już uzgodnione?? Quote
Avilia Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Maleństwa biedne;( Pokazywałam już maleństwa mamie (u której aktualnie mieszkam) możliwe,że jak Megi pójdzie do nowego domu to będę mogła wziąć jednego do siebie na tymczas.Z tym,że ja teraz w Warszawie przebywam. Quote
kopciuszek Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Szkoda że maluchy trafiły do kojca ;( Mam nadzieje, że nic im się nie stanie ... tfutfu Quote
Erica Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Klaudia,czy dzwonił do Ciebie pan w sprawie szczeniaczka- suni? Quote
Klaudus__ Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Tak tak dzwonił. Miala Mu wysłać mam z małymi szczeniaczkami. Quote
Recommended Posts