andzia69 Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 fizia napisał(a):Dla Lenki jest miejsce w hoteliku w Obornikach pod Wrocławiem, na miejscu weterynarz - koszt ok. 300 zł miesięcznie - tylko zero deklaracji...a wysłałam PW do wielu osób, będę jeszcze próbować A może i dla Snoopka znalazło by się tam miejsce? Fiziu...najpierw to trzeba zobaczyc czy on faktycznie na te leki zareaguje...a potem będziemy kombinować - jakby Lenka tam trafiła to można wtedy zapytać o ewentualne miejsce... Quote
Nadziejka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Snupenku zagladam .....piekny piekny bialaskuuuuu , taki los naszych braci mniejszych .....:shake:albo do wora albo na stol ......w wielu miejscach na swiecie .....czemu ty Panie na to patrzysz i nic ...?? Quote
fizia Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Nie spadaj ślicznoto, może ktoś zaglądnie i wpadnie na jakiś pomysł Quote
ania z poznania Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Banerkiem się poczęstowałam, zaraz w spokoju poczytam. Fantastyczny jest..... Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Sa osoby zainteresowane Snupkiem, jest swetny DT pod Krakowam. I jedna osoba ktora jest nim zainteresowana. Szczegoly napisze jak wroce z pracy Quote
paulinken Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Szerkanka napisał(a):Sa osoby zainteresowane Snupkiem, jest swetny DT pod Krakowam. I jedna osoba ktora jest nim zainteresowana. Szczegoly napisze jak wroce z pracy Fantastycznie! Skąd ci ludzie? Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Z Krakowa. Jest to sprawdzony DT polecony przez molosmaniaczka z dzialu argentynow. Oprocz tego jeszcze jedna osoba o Snupka dopytuje, szuka psa od dluzszego czasu ale zawsze trafial na molosach na psy ktore mialy dysplazje i nie mogly wchodzic po schodach a Pan ten mieszka w bloku. Dzis dstalam PW w sprawie Snupka. Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Andzia 69, Snupek jest na kwarantannie? Jakby wygladalo ewentualne wyciagniecie go na DT jest to mozliwe? Quote
baster i lusi Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 fizia napisał(a):o rany, trzymam kciuki!! I ja też,oby się udało. Quote
andzia69 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Szerkanka napisał(a):Andzia 69, Snupek jest na kwarantannie? Jakby wygladalo ewentualne wyciagniecie go na DT jest to mozliwe? normalnie nie wierzę i aż się nie cieszę głosno:roll: kwarantannę ma do 27 czerwca...ale w razie co to myślę, że dziewczyny coś wymyślą...oby się udało! a ten chetny dt wie o jego problemach z równowagą? i ze psiak jest leczony? CC napisała dzisiaj rano tak: Białasek lepiej po lekach. Jak się nie rusza, to normalnie trzyma równowagę. Jak chodzi też już jest lepiej. Tatuażu szukałam, ale byłam sama z nim w boksie, więc było cięzko, bo on sie skupia na piszczeniu i pchaniu się na ręce. Bardzo chce wyjść z boksu. W uszach nie ma tatuażu, w pachwinach sprawdzę dziś. Quote
Nadziejka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 :iloveyou::thumbs::thumbs::thumbs:ajakze postopkroc trzymamy! Quote
CoolCaty Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Oczywiście Snoopcio może iśc na DT. W takiej sytuacji podpisujemy jednak umowę adopcyjną, w której zaznaczone jest, że jeśli do czasu zakończenia kwarantanny znajdzie się własciciel psa, to psiak musi do niego wrócić. Trzeba to wziąść pod uwagę. Jeśli tylko znajdzie się dobre miejsce dla Snoopiego, to zrobimy ze strony schroniska wszystko, żeby niuniuś mógł do niego trafić. Jeżeli Snoopi trafi do DT w Krakowie, to panu, który oferował mu DS bardz, bardzo polecam Tessę: http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4407. tylko ostrzegam, że Tessa to moja ulubienica i domek musi mieć dobry, kochający, bo ona ma serce na dłoni i nie zniesie kolejnego porzucenia. Bardzo, bardzo bym chciała, żeby Snoopek opuścił schronisko. Czekam mocno na wieści. Quote
maciaszek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Jestem i ja. Jak się okazało niepotrzebnie założyłam mu wątek, bo już ma ;). Jak dla mnie to jest mix DA i asta. Na moje oko ma w sobie co nieco, a nawet więcej z DA :). Trzymam kciuki za dt (sprawdzone? była wizyta? ludzie mają doświadczenie z tego typu psiakami?)! A jak się nie uda, deklaruję 30 zł na hotelik i jakieś bazarki. Quote
maciaszek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Zrobiłam allegro: http://www.allegro.pl/item1083048854_amstaff_dog_argentynski_mix_pilnie_szuka_domu.html Quote
andzia69 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 dzieki kochani!:):):) moze sie uda..... Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 trzymajcie kciuki, czekam na dokladne inf od DT. Jakos bardzo emocjonalnie zwiazalam sie ztym psem, i porusze niebo i ziemie zeby mu cos znalezc. Wrazie co sluze deklaracjami, bazarami, i pomoca fizyczna w razie potrzeby. Trzeba miec jakas alternatywe. Jakby ten DT nie wypalil (tfu tfu tfu..) to bedziemy kombinowac nad nastepnym:diabloti: Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 w przeciagu 2 dni powinno sie wszystko wyjasnic, a na inf czekam caly czas, co chwile odswiezam skrzynke z nadzieja ze jest wiadomosc, domek ma doswiadczenie z psami bullowatymi. Quote
pinkmoon Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja też kibicuję Snoopiemu, oby jego los się odmienił na lepsze! Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziewczyny zalatwiony DT, w ktorym jest juz pitbullke chora, z fundacji z Wawy, wiec na wizycie przedapocyjnej przewertowali warunki wzdluz i wszerz ale... Pan sie boji leczenia psa, moze nie tyle leczenia co stresu z tym ziwazanego, bardzo sie przywiazuje do psow tzn. pies musi byc zdiagnozowany. Miec konkretnie wyznaczone leki itp. to jest DT z tej drugiej opcji, Pan mieszka niedaleko mnie tzn jakies 30 km. wiec bede miec wszystko pod okiem. Co myslicie? Bo ja sie az trzese z nerwow. Quote
Szerkanka Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 A wrazie potrzeby psy beda odizolowane Snupek bedzie mial wyieg i do tego bedzie wogrzewanym budynku, pan ma mnostwo czasu dla psow, i miejsca by sie wylataly. Musimy Snupka przebadac tylko zeby nie dac "kota w worku" Quote
Recommended Posts