Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam tylko 2 lata i czeka mnie śmierć. Trafiłem do schroniska, w którym nie ma dla mnie miejsca. Mam zaburzenia równowagi - ludzie mówią, że mogę mieć zespół przedsionkowy. Albo po prostu ktoś mnie uderzył mocno w głowę. Ale da się to wyleczyć. Tylko w schronisku nikt nie może się mną zająć...

Młody, piękny, biały amstaff szuka domu na już!!! Bardzo przyjazny, kocha ludzi, wtula się i liże po rękach. Niekoniecznie jednak lubi inne psy. Jeśli nie znajdzie domu, czeka go morbital...

Pomóż, proszę. Pokochaj amstaffa!!!

• Replies 183
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(cudo bieluchne cudo !Andziu oby byla sznsa dla niunia , cudenko poprostu , rozdzierajace spojrzenie ....zaczal chorowac ...to pewnie wywalili ....:thumbs::thumbs::calus:Andziu a czy to amstaf napewno

Posted

ewa gonzales napisał(a):
:-(cudo bieluchne cudo !Andziu oby byla sznsa dla niunia , cudenko poprostu , rozdzierajace spojrzenie ....zaczal chorowac ...to pewnie wywalili ....:thumbs::thumbs::calus:Andziu a czy to amstaf napewno

Ewciu - to raczej ast...na doga argentynskiego raczej za mały...choc zadałaś mi cwieka...

obo jętne czy to ast czy dogo argentino - trza mu pomóc...

Posted

O rany, jeszcze Snoopy na dodatek!

A to przedostatnie zdjęcie jest boskie

Może jak nie ast to przychylniej by popatrzyli w schronisku na Niego, skoro Asty mają tam kiepsko

Z tego co wiem, to jest w Łodzi, nie w Kielcach

Posted

cudenko cudenko co robic :shake:a tu czlek przed kompem siedzi ....grosz w kiszeni i wiaterek w porweliku ...... Snopciu ale cudnie oby na szczescie:calus::modla:

Posted

dla mnie pozostanie zagadką dlaczego na pierwszy rzut do uśpienia idą w tym schronisku psy w typie bull? a kundelki, nawet takie które mają na koncie pogryzienia ludzi, innych psów to na obserwacje jeżdżą do brzezin, albo sie je izoluje w budach na końcu schroniska, czy tak robią miłośnicy zwierząt? dyskryminują psy ze względu na przynależność do "rasy"

Posted

Wstawilam jego zdjecie i dalam opis z pierwszego posta, moze cos pomoga, czy usunac? Najwyzej nas oleją i nie odpisza, ale zawsze jest szansa ze go ktos wypatrzy.
edit.
Jest mozliwosc umieszczenia go w hotelu? Jezeli hotel bylby w okolicach Trn. moge z nim wychodzic, karme dowozic itp. deklaacje miesiczna tez doloze. Moge zrobic rowniez bazar.

Posted

Szerkanka napisał(a):
Wstawilam jego zdjecie i dalam opis z pierwszego posta, moze cos pomoga, czy usunac? Najwyzej nas oleją i nie odpisza, ale zawsze jest szansa ze go ktos wypatrzy.
edit.
Jest mozliwosc umieszczenia go w hotelu? Jezeli hotel bylby w okolicach Trn. moge z nim wychodzic, karme dowozic itp. deklaacje miesiczna tez doloze. Moge zrobic rowniez bazar.

Zostaw...moze pomogą...

Co do hotelu...za mało deklaracji mamy:-(

Już Lenkę z podobnymi zaburzeniami wyciagnieto ze schronu - nie zgadza sie w dt z psami i nie bardzo wiadomo co dalej - wątek Lenki w razie co:

http://www.dogomania.pl/threads/185428-*LENA*-w-typie-amstafa-zaburzenia-r%C3%B3wnowagi-wielka-mi%C5%82o%C5%9Bc-do-ludzi

Posted

Dla Lenki jest miejsce w hoteliku w Obornikach pod Wrocławiem, na miejscu weterynarz - koszt ok. 300 zł miesięcznie - tylko zero deklaracji...a wysłałam PW do wielu osób, będę jeszcze próbować

A może i dla Snoopka znalazło by się tam miejsce?