baster i lusi Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 To dla ciebie słodziaku: Zapłacz Kiedy odejdzie, Jeśli cię serce zaboli, Że to o wiele za wcześnie Choć może i z Bożej woli. Zapłacz Bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze Lecz niech uwierzą wierzący, Że on nie odszedł na zawsze. Zapłacz Kiedy odejdzie, Uroń łzę jedną i drugą, I - przestań Nim słońce wzejdzie, Bo on nie odszedł na długo. Potem Rozglądnij się w koło Ale nie w górę Patrz nisko I - może wystarczy zawołać, On może być już tu blisko... A jeśli ktoś mi zarzuci, Że świat widzę w krzywym lusterku, To ja powtórzę: On wróci Choć może i w innym futerku... Quote
fizia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 O nie....:( Biedactwo... A już było tak blisko szczęśliwego zakończenia tej histori... Śpij słodko kochany... Quote
Ulka18 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Biedny kochany Snoopek :( Dopiero dzisiaj weszlam na watek, tak sie wszystko dobrze ukladalo... i musialo nadejsc to nieszczescie. Smutek i żal :( Quote
paulinken Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przez weekend mnie nie było, a tu takie wieści... :placz: Jak to się stało? Tzn. wiem, że wylew, ale co go spowodowało? Tak o, niespodziewanie? Czy jego przypadłości mogły na to wpłynąć? Nie znam się... :shake: Już Cię nie boli, kochany... Quote
Recommended Posts