Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Świetnie,Andzike trzeba zmienić pierwszy post.Nika ustalcie ,który to będzie hotelik.Na wątku głównym przytuliska AgnieszkaP.podała adres hoteliku niedaleko Łodzi poszukajcie.Wyglądał przyzwoicie i blisko jest.

• Replies 681
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie wpisałam się w kolejkę do hoteliku UMilki, ale może znajdzie się taki który od razu ma miejsca.
Romka, o tym hoteliku od AgnieszkiP słyszałam też złe opinie, więc nie wiem...

Posted

nika28 napisał(a):
No i mamy pierwszą deklarację ! :loveu: Dziękuję lika1771 ! Miesięczna czy jednorazowa ?
Zaraz napiszę do tego hoteliku.
Kameralna :loveu:, na razie wstrzymamy się z numerem konta, bo jeszcze dokładnie musimy ustalić na jakie konto wpłacać :)

__Lara, pewnie niektóre ogłoszenia wygasły, ale większość jest. Odzewu żadnego. Debra jest w schronisku chyba od jakiś 2-3 lat i nigdy nie było na nią chętnego domku ponoć :(

:o :o :o a przypomina mi tyskiego Rumka, też piękny kudłaty piesek, już w hotelu, i jak narazie 0 zainteresowania :(

Posted

Wejdzie na stronę domy tymczasowe i hoteliki na dogo i zobaczcie co tam mamy.Ewanka ma hotelik niedaleko Sochaczewa,jest tez hotelik u Megii koło Nowego Dworu Mazowieckiego.

Posted

Borówka16 napisał(a):
Dla Debry jest miejsce w hoteliku u kochanej Sylwiso :loveu::loveu::loveu:

To świetny hotelik i blisko.dziewczyny dzwoniłam dzis do p.Barańskiej z Przytuliska(wejdzcie na wątek głowny)i rozmawiałam z nia na temat możliwości przekazywania wpłat na Debre bezposrednio na konto przytuliska.Oczekiwałabym,zeby ktoś z przytuliska potwierdził te wiadomośc na watku Debry i watku głownym przytuliska.Borówka da sie to zrobić?
Mój mail do p.Kasi z przytuliska juz wysłąny,wie w czym rzecz.I jeszcze jedno DEBRA WE WTOREK BĘDZIE STERYLIZOWANA!Obiecała to mi p.Barańska.mam nadzieję,ze dotrzyma słowa.To ja wypatrzyłam Debrę bo jest bardzo podobna do mojej suczki i bardzo mnie to cieszy.

Posted

[quote name='lika1771']Cioteczki jestem deklaruje 30 zł, a tu nowy hotelik, nie wiem jeszcze czy sa tylko kojce czy pieski beda przebywac tez w domu http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka

lika1771 -dzięki wielkie !!! zaraz wrzucę na początek wątku :)
Co do hoteliku - suuuuper, ale z 30zł miesięcznie to my za wiele nie wywalczymy. Od siebie dorzucam 20zł stałej, więc mamy już 50zł, ale to wciąż za mało, żeby wyciągnąć Debrę ze schroniska ...

Posted

Andzike napisał(a):
lika1771 -dzięki wielkie !!! zaraz wrzucę na początej wątku :)
Co do hoteliku - suuuuper, ale z 30zł miesięcznie to my za wiele nie wywalczymy. Od siebie dorzucam 20zł stałej, więc mamy już 50zł, ale to wciąż za mało, żeby wyciągnąć Debrę ze schroniska ...

Andzike ja tez coś dorzucę,tylko czekam na sygnał z przytuliska.

Posted

[quote name='Romka']Andzike ja tez coś dorzucę,tylko czekam na sygnał z przytuliska.

Co jak co, ale w Ciebie to nawet przez moment nie zwątpiłam ;)
Lista deklaracji w poście piątym - ale na początku pierwszego wrzuciłam info. Zmieniłam też tytuł, może przyciągnie więcej osób...

Kameralna, jak tylko będzie wiadomo, na jakie konto można przelewać na Debrę podrzucimy Ci numer :)

Posted

Jestem na zaproszenie Niki, ale chwilowo finansowo też nie wspomogę może coś pod koniec miesiąca, ale też nie obiecuję.
Będę chociaż wpadać i śledzić losy suni.