Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Świetnie,Andzike trzeba zmienić pierwszy post.Nika ustalcie ,który to będzie hotelik.Na wątku głównym przytuliska AgnieszkaP.podała adres hoteliku niedaleko Łodzi poszukajcie.Wyglądał przyzwoicie i blisko jest. Quote
nika28 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Na razie wpisałam się w kolejkę do hoteliku UMilki, ale może znajdzie się taki który od razu ma miejsca. Romka, o tym hoteliku od AgnieszkiP słyszałam też złe opinie, więc nie wiem... Quote
__Lara Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 nika28 napisał(a):No i mamy pierwszą deklarację ! :loveu: Dziękuję lika1771 ! Miesięczna czy jednorazowa ? Zaraz napiszę do tego hoteliku. Kameralna :loveu:, na razie wstrzymamy się z numerem konta, bo jeszcze dokładnie musimy ustalić na jakie konto wpłacać :) __Lara, pewnie niektóre ogłoszenia wygasły, ale większość jest. Odzewu żadnego. Debra jest w schronisku chyba od jakiś 2-3 lat i nigdy nie było na nią chętnego domku ponoć :( :o :o :o a przypomina mi tyskiego Rumka, też piękny kudłaty piesek, już w hotelu, i jak narazie 0 zainteresowania :( Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Wejdzie na stronę domy tymczasowe i hoteliki na dogo i zobaczcie co tam mamy.Ewanka ma hotelik niedaleko Sochaczewa,jest tez hotelik u Megii koło Nowego Dworu Mazowieckiego. Quote
maarit Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jestem na zaproszenie... jutro przeczytam... Dobranoc cioteczki bo ja już odlatuję przed kompem Quote
nescca Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dzieki za zaproszenie...ale finansowo niewiele moge. Moge zaproponowac fajny nowy hotel w ktorym czesto bywam http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka Powodzenia sunieczko. Quote
Olga7 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Zaproszona także -melduję się u pięknej Debry . Quote
agata51 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jestem na zaproszenie nika28. Będę zaglądać. Sunia prześliczna. Quote
Borówka16 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dla Debry jest miejsce w hoteliku u kochanej Sylwiso :loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Borówka16 napisał(a):Dla Debry jest miejsce w hoteliku u kochanej Sylwiso :loveu::loveu::loveu: To świetny hotelik i blisko.dziewczyny dzwoniłam dzis do p.Barańskiej z Przytuliska(wejdzcie na wątek głowny)i rozmawiałam z nia na temat możliwości przekazywania wpłat na Debre bezposrednio na konto przytuliska.Oczekiwałabym,zeby ktoś z przytuliska potwierdził te wiadomośc na watku Debry i watku głownym przytuliska.Borówka da sie to zrobić? Mój mail do p.Kasi z przytuliska juz wysłąny,wie w czym rzecz.I jeszcze jedno DEBRA WE WTOREK BĘDZIE STERYLIZOWANA!Obiecała to mi p.Barańska.mam nadzieję,ze dotrzyma słowa.To ja wypatrzyłam Debrę bo jest bardzo podobna do mojej suczki i bardzo mnie to cieszy. Quote
Andzike Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='lika1771']Cioteczki jestem deklaruje 30 zł, a tu nowy hotelik, nie wiem jeszcze czy sa tylko kojce czy pieski beda przebywac tez w domu http://www.dogomania.pl/threads/189840-Hotel-u-Lilki...-Okolice-Kluczborka lika1771 -dzięki wielkie !!! zaraz wrzucę na początek wątku :) Co do hoteliku - suuuuper, ale z 30zł miesięcznie to my za wiele nie wywalczymy. Od siebie dorzucam 20zł stałej, więc mamy już 50zł, ale to wciąż za mało, żeby wyciągnąć Debrę ze schroniska ... Quote
Romka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Andzike napisał(a):lika1771 -dzięki wielkie !!! zaraz wrzucę na początej wątku :) Co do hoteliku - suuuuper, ale z 30zł miesięcznie to my za wiele nie wywalczymy. Od siebie dorzucam 20zł stałej, więc mamy już 50zł, ale to wciąż za mało, żeby wyciągnąć Debrę ze schroniska ... Andzike ja tez coś dorzucę,tylko czekam na sygnał z przytuliska. Quote
Andzike Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='Romka']Andzike ja tez coś dorzucę,tylko czekam na sygnał z przytuliska. Co jak co, ale w Ciebie to nawet przez moment nie zwątpiłam ;) Lista deklaracji w poście piątym - ale na początku pierwszego wrzuciłam info. Zmieniłam też tytuł, może przyciągnie więcej osób... Kameralna, jak tylko będzie wiadomo, na jakie konto można przelewać na Debrę podrzucimy Ci numer :) Quote
shani Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jestem na zaproszenie Niki, ale chwilowo finansowo też nie wspomogę może coś pod koniec miesiąca, ale też nie obiecuję. Będę chociaż wpadać i śledzić losy suni. Quote
nika28 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Romka, dziękuję Ci bardzo, zaraz zajrzę na wątek główny :) Quote
TERESA BORCZ Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Dzięki za link. zapisuje i postaram sie pomoc choć jednorazowo. Czy możecie liczyć na jakąś pomoc w łódzkim TOZ.??? Quote
Onaa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Zaglądam do suni, finansowo niestety nie dam rady wspomóc suni deklaracją, mogę jedynie podnosić wątek i zaglądać do małej. Quote
nika28 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Czy możecie liczyć na jakąś pomoc w łódzkim TOZ.??? Nie sądzę, oni sami pewnie potrzebują pomocy... :( Quote
Paula03 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Debra trzymam kciuki, żebyś uzbierała całość, ja niestety nie mogę pomóc finansowo! Quote
kameralna Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Debra jest gotowa na wyprowadzkę. Chętni do przygarnięcia mile widziani :) Quote
__Lara Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 kameralna napisał(a):Debra jest gotowa na wyprowadzkę. Chętni do przygarnięcia mile widziani :) Ale potrzebna $$$ :( Quote
maarit Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 __Lara napisał(a):Ale potrzebna $$$ :( No własnie... Kasa... żeby tak trafić szóstkę w lotka.... Quote
Recommended Posts